- 29 Temmuz 2025
- 482
- 679
- 18
- 26
Merhabalar ya ben de bir iki gündür görüyorum o çizgiyi eskiden yoktu ama ne kadar süredir orada bilmiyorum bir iki gündür gördüm çizgiyi. Göbekten başlayıp kasıktan aşağıya doğru inen dik kahverengi çizgi. Dünkü beta 1.85 çıktı bakalım inşAllah artış gösterir bat 31 ağustos-1 eylülMerhabalar benim de bat 1 Eylül . Bu ay geçen aydan farklı olarak yumurtlama zamanımdan sonra göbekten kasığa kadar bir göbek çizgim oluştu . Biliyorum çok erken bu çzigi için ama geçen ay olmayan çizgi bu ay neden var . Bu bir belirti olabilir mi sizce
Aynen benimde 3 gündür falan öyle. Adet sancısı desem bu kadar erkenden ağrı başlamazdı. İnşallah gebeliktirAminn ağrı falan varmı sizde benim sadece sol tarafımda ara ara hafif batmamı diyeyim yanma mı dıyeyım öyle bırsey oluyo
1,85 artabilir bir değer kuzum, bence cumartesi testini tekrarlaMerhabalar ya ben de bir iki gündür görüyorum o çizgiyi eskiden yoktu ama ne kadar süredir orada bilmiyorum bir iki gündür gördüm çizgiyi. Göbekten başlayıp kasıktan aşağıya doğru inen dik kahverengi çizgi. Dünkü beta 1.85 çıktı bakalım inşAllah artış gösterir bat 31 ağustos-1 eylül
Bence, 2 eylülden önce yapma kuzumKızlar bat 3- 4 eylül en erken ne zaman test yapabilirim acaba?
Amin inşAllah yani negatif değer olması üzdü ama 2 aydır <0.6 dışında bir değerle karşılaşmamıştım bu sebeple beni de sevindirdi bir tarafım umutlu bir tarafım üzgün1,85 artabilir bir değer kuzum, bence cumartesi testini tekrarlaO bahsettiğin çizgi için de burda gebelik belirtisi olan birçok kadın okudum inşallah öyledir seninde
Akıntı bir gün var bir gün yok bende anlayamıyorum canım. Ama genel bir nemlilik var kuru değilim.Akıntınız varmı arkadaslar sizin
Bence artacak değerinAmin inşAllah yani negatif değer olması üzdü ama 2 aydır <0.6 dışında bir değerle karşılaşmamıştım bu sebeple beni de sevindirdi bir tarafım umutlu bir tarafım üzgüneğer hcg artarsa bu çizgiye hcg nin +1 olarak yükselme eğilimi diyebiliriz belkiii Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Yarın sabah bir dene istersenEvet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki
Eşim de aynı fikirde ben de sabredebilirsem bekleyeceğimBence artacak değerinAma 2 gün sabretmeni tavsiye ederim. Cumartesiden önce test yapma canım. Moral bozmaya gerek yok. Varsa her türlü çıkacak erkenden yapıp can sıkmayalım
Yani uygulama ya göre 2 günüm geçiyor ama geçen ayın 30 unda oldum bende yani şöyle anlatayım Mayıs 28 de 7 haftalık bebeğimi kaybettim karnimda kürtaj oldum sonrası 7 hazirana kadar kanama gördüm ve son olarak 30 temmuzda geldi kendiligindenYarın sabah bir dene istersenYada tam gününü bekle daha garanti olur
İnşallah canım sabretmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler alırızYerleşme olabilir canım ne güzelSabredebilirsen en az 3 gün bekle derim. Bugün yerleştiyse beta hcg salgılaman 2-3 gün bulur. İnşallah pozitifi görürsün
Sizin kac gununuz var. AdeteAkıntı bir gün var bir gün yok bende anlayamıyorum canım. Ama genel bir nemlilik var kuru değilim.
31 inde bir erken gebelik yapayım diyordum canım ya çıkma ihtimali yok mu dersin yani :/Bence, 2 eylülden önce yapma kuzum
Hayırlısı olsun. İnshallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıklaGünaydın kızlar ben maalesef kırmızı kart yedim 2 gün erken oldum size bu yolda başarılar diliyorum ben elendim
Canım inşallah beklediğin haber en yakın zamanda olur..kızlar ben elendim bu ay
canım benimde sabah yaptığım koyulaşmış bu şimdi yeni yaptım deniyim bakalım buda koyulaşçakmı markası labuquickCanım inşallah beklediğin haber en yakın zamanda olur..
Bu testte kuruma çizgisi oluşabiliyor mu sonradan ben sabah yaptım çok silikti bekledikçe belirginleşmiş ama gün içerisinde yeniden yaptım başka testte çizgi yoktu
Evet bende sabah bu marka kullandım aşırı belirsizdi acaba kuruma çizgisi mi bilemedim bu marka pek kuruma çizgisi çıkarmıyor diye duymuştumcanım benimde sabah yaptığım koyulaşmış bu şimdi yeni yaptım deniyim bakalım buda koyulaşçakmı markası labuquick
bak canım sabahkide buCanım inşallah beklediğin haber en yakın zamanda olur..
Bu testte kuruma çizgisi oluşabiliyor mu sonradan ben sabah yaptım çok silikti bekledikçe belirginleşmiş ama gün içerisinde yeniden yaptım başka testte çizgi yoktu
Evet çizgi çıkmış mı acaba şimdi atmadıysan bakabilir misinbak canım sabahkide bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?