- 8 Nisan 2024
- 794
- 210
- 23
- 32
Yaa inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim haberini bekliyorumHayır daha geçmedi ki 3 gün var bende teste güvenemedim beta verdim sonucu bekliyorum
Daha çok etken diye bence 2 gün sonra tekrarlayınAy dimi ben yanlıs gormuyorum ama sol tarafımda batma gibi bısey var
Beta vermeye gitmeyeyımmıDaha çok etken diye bence 2 gün sonra tekrarlayın
Valla ben göğüs ağrısı dışında hiçbir şey hissetmedim hala da hissetmiyorumYaa inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim haberini bekliyorumbenimde 15 Ağustos yani âdetin 17. Gününe denk geliyor pembe lekem olmuştu yarım gün sürdü daha da gelmedi acaba yumurtlama ozaman miydi ağrım da vardı yani akıntım pembe gelmişti sadece sonra bidaha da gelmedi 2 hafta geçti üstünden
Bence iki gün daha bekleyin çünkü çok silik çıktığı için çok düşük çıkabilir yani ama iki gün sonra ikiye katlanırBeta vermeye gitmeyeyımmı
Tammdır zaten normal günüm yarınBence iki gün daha bekleyin çünkü çok silik çıktığı için çok düşük çıkabilir yani ama iki gün sonra ikiye katlanır
İnşallah sizinledirTammdır zaten normal günüm yarın
Benimde bat 2 Eylül bende kahverengi damla 2-3 gün önce geldi her gün test yaptım negatifti bugün o da sadece benim görebildiğim çok dikkatli bakılırsa belli oluyor gölge gibi 2 . Çizgi gördüm yarın bir daha yapicam . Yani damla yerleşme kanamasiysa da hemen idrar da belli olmuyor bir kaç gün sonra yap yada yap belki senin ki farklı olur ama negatif olursa üzülme demek istedimKızlar merhaba reglime henüz 5 gün var Bat 2 eylül yani ama bu sabah kahverengi 2 damla kan geldi test yapmamak için çok zorlanıyorum sabretmek çok zor ve ilk deneme olduğu için ayrıca sabırsızım
Bende az önce dayanamayıp yaptım aşırı dikkatli bakınca 2. çizgiyi gördüm ama çok silik acaba erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum bugün tekrar test yapmak istiyorum aslındaBenimde bat 2 Eylül bende kahverengi damla 2-3 gün önce geldi her gün test yaptım negatifti bugün o da sadece benim görebildiğim çok dikkatli bakılırsa belli oluyor gölge gibi 2 . Çizgi gördüm yarın bir daha yapicam . Yani damla yerleşme kanamasiysa da hemen idrar da belli olmuyor bir kaç gün sonra yap yada yap belki senin ki farklı olur ama negatif olursa üzülme demek istedim
Sen bilirsin canım ama hani negatif çıkarsa üzülme 2 gün sonra varsa artacaktır inşallah . Yarın ilk idrarla yapsan daha iyi olur bende öyle yapicam bakalım . İnşallah güzel haberler alırız .Bende az önce dayanamayıp yaptım aşırı dikkatli bakınca 2. çizgiyi gördüm ama çok silik acaba erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum bugün tekrar test yapmak istiyorum aslında
İnşallah herkes beklediği güzel haberi alır o zaman yarın ikimiz içinde burada bekliyoruz heyecanımızlaSen bilirsin canım ama hani negatif çıkarsa üzülme 2 gün sonra varsa artacaktır inşallah . Yarın ilk idrarla yapsan daha iyi olur bende öyle yapicam bakalım . İnşallah güzel haberler alırız .
Dün benimde 10 dpo, dahiliye tahlillerim içinde beta da istedim. Tertemiz negatif10. Gün bugün test yine bembeyaz , şu 14 ü doldursam da bitse şu test çilesi
Evet bi iki gündür var.Akıntınız varmı arkadaslar sizin
Benimde var ama bilemiyprum tabiEvet bi iki gündür var.
Bunu belirti olarak yaşayan kadınlarımızı okudum. İnşallah seninde pozitiftirMerhabalar benim de bat 1 Eylül . Bu ay geçen aydan farklı olarak yumurtlama zamanımdan sonra göbekten kasığa kadar bir göbek çizgim oluştu . Biliyorum çok erken bu çzigi için ama geçen ay olmayan çizgi bu ay neden var . Bu bir belirti olabilir mi sizce
Yeni ayda inşallah gönlünce olur herşey canım benimGünaydın kızlar ben maalesef kırmızı kart yedim 2 gün erken oldum size bu yolda başarılar diliyorum ben elendim
Yerleşme olabilir canım ne güzelKızlar merhaba reglime henüz 5 gün var Bat 2 eylül yani ama bu sabah kahverengi 2 damla kan geldi test yapmamak için çok zorlanıyorum sabretmek çok zor ve ilk deneme olduğu için ayrıca sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?