ben göründüm canım geçen ay gittim tiroid değrim yüksek çıktı 5 çıktı ilaç başladık onun dışında sorun yok denildi bir yıl geçmediği için de bi müdahalede bulunmadıİstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derim
Ben dpo 7 deyim henüz ama hissediyorum yine negatif olduğunu. O kadar bitmiş ve umutsuz hissediyorum ki. Benimle aynı zamanlarda evlenen herkesin çocuğu var tek ben kaldım. Sabahlara kadar ağlayasım var sanki ne yaparsam yapayım boşa uğraşıyorum çok yoruldum kızlar. Artık kendimi motive de edemiyorum önümüzdeki ay için. Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın çok doldca
canım al benden de o kadar altı ay oldu artık çok yoruldum yaBen dpo 7 deyim henüz ama hissediyorum yine negatif olduğunu. O kadar bitmiş ve umutsuz hissediyorum ki. Benimle aynı zamanlarda evlenen herkesin çocuğu var tek ben kaldım. Sabahlara kadar ağlayasım var sanki ne yaparsam yapayım boşa uğraşıyorum çok yoruldum kızlar. Artık kendimi motive de edemiyorum önümüzdeki ay için. Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın çok doldum gerçekten
Birisinin 12 de negatif 14. gün pozitif görmüş bilmiyorum hâlâ içimde azıcık olsa da umut var. Ben bu ay kesin oldu diye düşündüm çok belirti yaşamıştım oysa ki regl olana kadar hep umut olacak gibi bu gidişleİstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derim
Bir yılı geçti de sendeben göründüm canım geçen ay gittim tiroid değrim yüksek çıktı 5 çıktı ilaç başladık onun dışında sorun yok denildi bir yıl geçmediği için de bi müdahalede bulunmadı
Aşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansızBirisinin 12 de negatif 14. gün pozitif görmüş bilmiyorum hâlâ içimde azıcık olsa da umut var. Ben bu ay kesin oldu diye düşündüm çok belirti yaşamıştım oysa ki regl olana kadar hep umut olacak gibi bu gidişle
1 yıldan önce bu psikolojiye girme ama. Hala normal aralıktasın inşallah tez vakitte olur. 1 yıl dolup hala olmayınca insan yıkılıyorcanım al benden de o kadar altı ay oldu artık çok yoruldum ya
İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçektenAşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansız
Hayırlısı diyelim o zaman canımAşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansız
Orası öyle evet1 yıldan önce bu psikolojiye girme ama. Hala normal aralıktasın inşallah tez vakitte olur. 1 yıl dolup hala olmayınca insan yıkılıyor
Bizim de altı ay olduBir yılı geçti de sende
Sizinle uzun zamandır denk geliyoruz benim de 1 yıl olacak Ekim'de her ay umutla bekledim sürekli sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim sorun yok takma kafana üzülme dedi doktorum en son eşim bende gideyim dedi sonuç facia şimdi düşünüyorum da insanın yine de umudunun olması ne kadar güzelmiş sürekli düşünüyorum tüp Bebek olur mu ya o da olmazsa ya evimizde o çocuk sesi hiç olmazsa saçma sapan psikolojiye girdim bu süreçler gerçekten çok zormuş çevremdeki herkesin sürekli yoksa hamile misin diye sorması parçalıyor resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
Ayy evet ya çocuk olmazsa ya bizim de başkaları gibi evimiz yuva olmazsa diye düşünüyorum bazen.. Allah'ım hepimize yardım etsin ben yine regl olmuşum inşallah eylül ayı hepimize umut olurSizinle uzun zamandır denk geliyoruz benim de 1 yıl olacak Ekim'de her ay umutla bekledim sürekli sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim sorun yok takma kafana üzülme dedi doktorum en son eşim bende gideyim dedi sonuç facia şimdi düşünüyorum da insanın yine de umudunun olması ne kadar güzelmiş sürekli düşünüyorum tüp Bebek olur mu ya o da olmazsa ya evimizde o çocuk sesi hiç olmazsa saçma sapan psikolojiye girdim bu süreçler gerçekten çok zormuş çevremdeki herkesin sürekli yoksa hamile misin diye sorması parçalıyor resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ya diğer bi topikte okudum omunda böyleymiş bir gün sonra sanırım testi tekrarlamış ve 4.70 çıkmış sonuçAşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansız
İnşallah tek duam regl tarihim 2 Eylül benim ama hiç umudum yok her şey anlamını yitirdi sanki hayatımdaAyy evet ya çocuk olmazsa ya bizim de başkaları gibi evimiz yuva olmazsa diye düşünüyorum bazen.. Allah'ım hepimize yardım etsin ben yine regl olmuşum inşallah eylül ayı hepimize umut olur
Allahım en hayırlısını en doğru zamanda versin inşallahİnşallah tek duam regl tarihim 2 Eylül benim ama hiç umudum yok her şey anlamını yitirdi sanki hayatımda
D dahacokerken Burayı da aydınlatıp umut ol bizlere canımmmYa diğer bi topikte okudum omunda böyleymiş bir gün sonra sanırım testi tekrarlamış ve 4.70 çıkmış sonuç
Aşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansız
Ya diğer bi topikte okudum omunda böyleymiş bir gün sonra sanırım testi tekrarlamış ve 4.70 çıkmış sonuç
Kızlar evet iki gün önce 1.85 olan değerimi dün 4.70 olarak gördüm yani dün 2.7 görmete razıydım 48 saat değil de 24 saat geçtiği için varsa yarım kat artış olmuştur diyordum. Henüz hala 5 in altında kalıyor bugün yarın netleşir inşAllah durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?