Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Ay ben gördüm çizgiyi bence varr koyulasmayi takip edin inşallah çizgi netleşir Yumurtlama takip ettin mi bugün kac dpo? benim de bat 3 4 eylül test yapmadım henüz

Ay ben gördüm çizgiyi bence varr koyulasmayi takip edin inşallah çizgi netleşir Yumurtlama takip ettin mi bugün kac dpo? benim de bat 3 4 eylül test yapmadım henüz
Canım ben testle takip etmedim uygulamaya baktim 18 Ağustos pikti ama adet bitiminden sonra hergunu degerlendirim 12 sinden 21 22 sine kadar 26 Ağustos'ta bir iki damla kahverengi damla geldi . Hergun test yaptım dün biraz çizgi gördüm belli belirsiz bugün daha net gördüm . İstersen yarın veya Pazar günü bir test yap inşallah güzel sonuç alırsın canım . Pazartesiye kadar takip edicem bende sonra kan vericem . İnşallah rabbim buradaki kızların hepsini ve beni hamilelikle mujdelendirsin

Canım o lekelenme büyük ihtimal yerleşme kanaması o hâlde senin inşallah artarak devam eder çok sevindim senin adına ben de pazar yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda amiiinn inşallah

Ay inşallah canım tabi ne kadar çizgi görsekde kanda görene kadar emin olamiyorum . Mutlaka buraya da yaz Pazar günü inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Ay inşallah canım tabi ne kadar çizgi görsekde kanda görene kadar emin olamiyorum . Mutlaka buraya da yaz Pazar günü inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ay evet ya testlere de güven olmuyor ki dediğin gibi çok hayal kırıklığı yaşayan da oluyor inşallah bizlere denk gelmez diyelim tamam canım ederim sen de haber et güzel haberlerle gel inşallah

Ay evet ya testlere de güven olmuyor ki dediğin gibi çok hayal kırıklığı yaşayan da oluyor inşallah bizlere denk gelmez diyelim tamam canım ederim sen de haber et güzel haberlerle gel inşallah
Ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cumlemiz güzel haberler alalım inşallah

Selam kızlar, dün başka sebeplerle kan testi vermiştim, beta ya bakılmasını istedim. Bat 31 ağustos, beta 4.4 çıkmış. Ümit var mı? Doktor gebelik yok dedi.

Selam kızlar, dün başka sebeplerle kan testi vermiştim, beta ya bakılmasını istedim. Bat 31 ağustos, beta 4.4 çıkmış. Ümit var mı? Doktor gebelik yok dedi.
Bugün evde erken gebelik testi yaptın mı? Dün benim de 4.7 çıktı. Erken gebelik testlerim hep negatif geliyordu. Bugün 2. İdrarla aşırı silik de olsa pozitifi gördüm. Belki sende de görülür ümidi kesme bata daha var benim de 31 ağustos ya da 1 eylül.

Yok yapmadım, daha yeni öğrendim test sonucunu

Yok yapmadım, daha yeni öğrendim test sonucunu
Çok kritik bir alanda sonuçlarımız bu yüzden stres artıyor. Ben de endişeliyim bugün korka korka test yaptım nimo yalancı gösterebiliyor. Hafif silik bir pozitif olunca umutlandım hayırlısıyla değerlerimiz artıyordur inşAllah Rabbim hepimizin en kısa zamanda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Amin bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip olsun

Ay maşaAllah var yani belli cokca ins güzel haberler alırsınız

Ve sağ kasıkta batma oldu 2 gün , dünden beri de kabızlık . Normalde olmam sigara da kullanıyorum onun etkisiyle de hiç olmam ama bilmiyorum belirtti için de erken tabi
Benimde ovilasyon 18 idi değerlendirdik adetime 3 gün kaldı hala testlerim negatif ama kasık batması baş ağrısı belirtileri var sanki vwr gibi hissediyorum ama 3 gün olmasına rağmen negatif çıkması beni üzüyor ihtimal var mı acaba

Canım ben kadın doğum hemşiresiyim 2 çıkan 4 çıkan çok oluyor hepsini de negatif kabul ediyoruz her gün beta alınıyor ilaç aldıkları için ama hepsi negatifte kalıyor 2 normal değer diyor doktorumuz

Merhabalar Ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım bu ay 15 Ağustos koyu çıktı baya o günleri değerlendirdik son günlerde idrarımın normalden daha sarı olduğunu farkedip ümitlenmiştim ama bugün regl oldum 4 aydır deniyoruz yani çok olmadı belki ama ilginç bi şekilde hevesleniyorum ve üzülüyorum doktora gidicem sanırım illa adetken gitmeme gerek var mı acaba

Aşkım inşallah hamilesimdir ben geçen ayda kan verdim aynı sonuç çıkmıştınertesi gün real oldum zaten 1.20 için kebelik olmaz dedi doktor da ayrıca dpo 12 erken bi dönem değil

Hanimlar ovulasyon testi yapanlar, tecrübesi olanlar testlerime bakıp yorum yapabilir misiniz? Ustlerinde ki rakamlar tarihler şimdiden Cook teşekkür ederim

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…