29 pik gösteriyorHanimlar ovulasyon testi yapanlar, tecrübesi olanlar testlerime bakıp yorum yapabilir misiniz? Ustlerinde ki rakamlar tarihler şimdiden Cook teşekkür ederim
Ay sonun da 23 pik sandim bugün de Dr 2 yumurtan görünüyor 23 mm ikisi de dedi kendi çatlar dedi. Ovulasyon testim tam manasıyla koyulasmadi ve eve gelince yaptim yine emin olamayınca sormak istedim çok teşekkür ederim canım29 pik gösteriyor
Canım hayırlı olsun evet çizgi var görüyorum çok mutlu olduummm :))Bat 2 Eylül kızlar dün çizgiyi sadece ben goruyordum. Foto da belli olmuyordu . Bugün biraz belli oluyor çıplak gözle daha net . Pazartesiye kadar kan vermek için bekliyim diyordum. Marka laboquick kaset teset productor de hızlı gebelik testi . Sizce varmı dün çok az olup çizginin bugün artmas beni heyecanlandırdı da .
Eki Görüntüle 3637188 Eki Görüntüle 3637195
Evet bende gördüm ama kararsız kaldım oluyor öyle hatta ikiz oluyormuş tutarsaAy sonun da 23 pik sandim bugün de Dr 2 yumurtan görünüyor 23 mm ikisi de dedi kendi çatlar dedi. Ovulasyon testim tam manasıyla koyulasmadi ve eve gelince yaptim yine emin olamayınca sormak istedim çok teşekkür ederim canım
Ah keşke gidenlerin yeri dolmuş olur Allabim tamamına erdirsin sagliklisini hayirlisini nasip etsin ben birine raziyim.Evet bende gördüm ama kararsız kaldım oluyor öyle hatta ikiz oluyormuş tutarsa
İnşallah sen gebesindir canımBat 2 Eylül kızlar dün çizgiyi sadece ben goruyordum. Foto da belli olmuyordu . Bugün biraz belli oluyor çıplak gözle daha net . Pazartesiye kadar kan vermek için bekliyim diyordum. Marka laboquick kaset teset productor de hızlı gebelik testi . Sizce varmı dün çok az olup çizginin bugün artmas beni heyecanlandırdı da .
Eki Görüntüle 3637188 Eki Görüntüle 3637195
Adet gününe kadar ihtimal var canım , ama ben testle takip etmedim muhtemelen Ovulasyonu kaçırdım yaniBenimde ovilasyon 18 idi değerlendirdik adetime 3 gün kaldı hala testlerim negatif ama kasık batması baş ağrısı belirtileri var sanki vwr gibi hissediyorum ama 3 gün olmasına rağmen negatif çıkması beni üzüyor ihtimal var mı acaba
Çok teşekkür ederim canım inşallah kanda da vardır pazartesi kan vericem inşallah hepimiz güzel haberler alırızCanım hayırlı olsun evet çizgi var görüyorum çok mutlu olduummm :))
Hadi ya ben 2 3 tane marka denedim hepsinde silik çıktı ama nasip zaten kan verene kadar kimseye demiycem . Anneme dedim o da hani bu tek çizgi dediİnşallah sen gebesindir canımdört tane prodoctor yaptım ben aynı böyle çizgiler gittikçe belirgindi ve regl oldum Malesef dün
Canım bu hamilelik kimliğini kaldirmak istersen profil resmine tıklayıp hesap detaylarına gir aşağılarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih bölümü var ordaki tarihi sil kaydet duzelir.Adet gününe kadar ihtimal var canım , ama ben testle takip etmedim muhtemelen Ovulasyonu kaçırdım yani
Denedim ama sıfırla butonu çalışmıyorCanım bu hamilelik kimliğini kaldirmak istersen profil resmine tıklayıp hesap detaylarına gir aşağılarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih bölümü var ordaki tarihi sil kaydet duzelir.
Yanlış okumadıysanız bir yorumun da silemediginden bahsetmiştin o yüzden bilgilendirmek istedim yanlış anlamazsan
Tabiki var 12 13 hatta 14 pozitif gören var bence 2 3 gün bekle 12sinde tekrar yap canını sıkma canım inşallah güzel haberler alırsın .Kızlar dpo 9 çıkmadı sizce daha sonra pozitif olma ihtimali var mı
Tekrar edeceğim canım inşallah teşekkür ederim en azından silik bir çizgi bekliyordum umutlanmamak em doğrudu kaç aydır deniyoruz ama kısmetTabiki var 12 13 hatta 14 pozitif gören var bence 2 3 gün bekle 12sinde tekrar yap canını sıkma canım inşallah güzel haberler alırsın .
Bize silik olsa da yeterHadi ya ben 2 3 tane marka denedim hepsinde silik çıktı ama nasip zaten kan verene kadar kimseye demiycem . Anneme dedim o da hani bu tek çizgi dediona göre kopkoyu olması lazımmış inşallah hep beraber güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?