- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Haha cok orjinal bi tarzi varmis kv nin :)Herkesin bir Seviş tarzı var,
Oğlunu eşşek kafalı diye seven anneler bile var fare daha masum geldi bana
Benim kv gibi sevmediğine dua et
Dövmeler yapacan piercingleri taktırıp anne babanla kavga edip bana mı gelecen sen diye oğlumu seviyordu
Çok şükür görüşmüyorum da bitti şeytanın seviş tarzı
Daha bu bir kısmı tamamen insanın sinirini bozmaya yönelik çalışıyorHaha cok orjinal bi tarzi varmis kv nin :)
Kafa goz dalardim sanirim :)Daha bu bir kısmı tamamen insanın sinirini bozmaya yönelik çalışıyor
Birde kv sini kötüler hala ,kendi yaptıkları yanında kv si Melek kalıyor farkında değil
33 yaşımdayım teyzem halen fare fındık faresi cardon diye severMerhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
Bence normal. Bebek ve fare sözcükleri yanyanayken benim aklıma lağım faresi gelmiyor mesela sevimli bir oyuncak fare ya da miki fare gibi figürler geliyor. Ben yeğenimi küçük sıkam diye seviyorum. Ablam oğluma karıncam diyor. Babam bizi yavru itlerim diye sever :) yani önemli olan niyet.Merhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
Bence normal. Bebek ve fare sözcükleri yanyanayken benim aklıma lağım faresi gelmiyor mesela sevimli bir oyuncak fare ya da miki fare gibi figürler geliyor. Ben yeğenimi küçük sıkam diye seviyorum. Ablam oğluma karıncam diyor. Babam bizi yavru itlerim diye sever :) yani önemli olan niyet.
Bennde sincap derim fare görüncene sempatik geliyor demekMerhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
benceMerhaba hanımlar. Aklıma bir şey takıldı, sizce boş bir takıntı mi? İki görümcem var, bekar olan görümcem bebeğimi 'fare' diye seveceğini söyledi ve öyle yapıyor. ''ne yapıyor fare","farenin fotosunu yolla" vb. gibi. Bebeği olan anneler, sizce bu normal mi? Doğduğundan beri birçok lakap taktılar ama bu bana nedense çok sevimsiz geldi. Bebeğim konusunda biraz hassasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?