- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Diğer mesajımda belirttiğim gibi kv ile 2 dk, annem ile 30 dakikalık mesafedeyiz yapabildiğimizi gördüler gelmediler sanırım bu konu hiç konuşulmadı aramızda. Bende pek sızlanmadım kimsede düzenini bozma gereği duymadı. İlk aylar değil belki ama, 3-4 aylarda uykusuzluk Canıma tak etti biri gelse 10 dk ilgilense biraz uyusam diye kapıyı gözlüyordumevet muhtemelen bununla alakali
yaniniza gelecek kimseniz yokmuydu sizmi istemediniz
Evimde kaldım ne münasebet gayet de kolay yıkarsın ilk onunla yıka öğren bişey olmaz gelecekse o gelsin sen düzen bozma bebekle evin düzenine alışmak zor olmasın sonra zoruna giderKaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
anneleri kaynanalari anlamak zor oluyor bazenDiğer mesajımda belirttiğim gibi kv ile 2 dk, annem ile 30 dakikalık mesafedeyiz yapabildiğimizi gördüler gelmediler sanırım bu konu hiç konuşulmadı aramızda. Bende pek sızlanmadım kimsede düzenini bozma gereği duymadı. İlk aylar değil belki ama, 3-4 aylarda uykusuzluk Canıma tak etti biri gelse 10 dk ilgilense biraz uyusam diye kapıyı gözlüyordumsonra ona da alıştık
Tabii ki dedim ya helal olsun haa gonul isterki boyle zor zamanlwrda en azindan insan kendine gelene kadar duyarli bunun lafini etmicek bi buyuk insanin yaninda olsun ama yoksa da is basa dusunce yapilir tabii ki sizin hesap verecek kimseniz yok bu saatten sonra bu isin de guzel tarafi buAmin sağolun. Yapabiliyor olduğumuz sürece ya karışmamak adına, ya da umursanmadığımız için yalnız bırakıldık açıkçası iyi bile olduğunu düşünüyorum kendi başıma büyüttüm hiçkimse söz söyleyecek, eleştirecek, akıl verecek hakkı bulamadı kendinde. Allah verdi sabrını ve gayretini iyi ki böyle olmuş diyorum bazen
Sizin Doğum şekliniz neydiEvimde kaldim. 40 i cikinca kolay mi oluyormus. Birde cok merak ettigim bir konu var yorulmuyor musunuz koloni gibi. Oglum bugun tam bir haftalik oldu eve ben evdeki kalabaliktan yoruldum. 40 ini cikarmak kabus gibi olurdu. Eger baska sehirde degilseniz gelip yardim etsinler banyoda yada uzaksaniz esinizle yikayamaz misiniz
Çok güzel demissiniz, yaninizda ordu da olsa, gece saatte bir kimse kalkmıyor zaten tatlı uykusundan40 cıkana kadar nıye yanımızda sureklı bırılerı olsun kı ne sacma
kayınvalıdemle ben gorusmedıgım ıcın zaten sadece bebek gormeye geldı bırkac gun aksam yemekten sonra
annemde yanımda 2 gun kaldı okadar
o bebegı doguran bızız bız bakıcaz dogum oncesı buzluga yemek yapar atarsınız cok icap ederse dısardan soylersınız haftada bır yarım gun yardımcı hanım gelır evı derler toplar camasırı bır makınaya atmak bulasıgı makınaya dızmek zaten bebek oyuncagı baska da bırsey yok kı
sız emzırıp sız gazını cıkartıp sız uyutacaksınız yanınızda ordu da olsa bebekle ılgılenecek olan yıne sızsınız
bosverın kımsede kalmayın duzenınız bozulmasın sonra eve gectıgınızde affallarsınız daha zorlanırsınız dırek evınıze gıdın yardım etmek ısteyen bır kap yemek yapıp getırır cok yardım etmek ıstıyorlarsa 2 gunde bır evınızı supururler bıter gıder en guzel yardım o ınanın
kesınlıkle bırde lohusayken bırtek bende mı oldu bılmem ekstra sinirli oluyor sanırım ınsan sahsen ben oyle yorgun ve sinirliydim ki gelen gıden benı daha cok yorardı yalnız kalmak en guzelıÇok güzel demissiniz, yaninizda ordu da olsa, gece saatte bir kimse kalkmıyor zaten tatlı uykusundan
Üstüne karışan eden, gelen misafir derken stres den başka birşey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?