- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Çalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmembende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.
Eşim bu yapıda biri senelerdir aynı
Ayrıca hem çalışıp hem bunları yapman senin sorunun diyim kibarcaÇalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmem
Daha Bismillah 5.haftadasin bacim ailenize sabirlar kalan 8 ay içinKızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Umrunda değil kimseye hizmet etmicempeki burdaki herkesin sen haksızsın demesi seni duşundurdu mu? yoksa bana ne ya ben bildiğimi yapıcam mı diyosun?
eşine hukmun geçiyomuş söylediğine göre, peki bir gun e yeter be derse napıcaksın?
Ayrıca hem çalışıp hem bunları yapman senin sorunun diyim kibarca
Hunharca güldüm flash tv nin askerleriyizHerkes ama herkes çok eğlenirlen evde bir başına beş parasız kalmış tvde flash tv açmışım gibi hissediyorum şu an ne olur nick verin
Umrunda değil kimseye hizmet etmicem
bende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.
Aaaa 40 kilo hanimefendi ama litfen artik bu kadarıda fazla vermicek vermicek hizmette etmicek ayyy zorla mine iş yapıyosun sorması ayıp?
markette gunde 500 kg yuk taşıyan 10 saat çalışan biriysen amenna çalışıyosun, ama masabaşı işin varsa sorunun cevabı evet her konuda sen abartmışsın.
SİZ otomatik pilota bağlamışsınız ben size kayınvalidenizin evinde yemek yapın demedim.Yiyemiyorum hizmetçi değilim misafirim yemek yapamam
Ven görene kadar bulmuşsun helal olsunyaaa nerde o konu? merak ettim.
nasıl kaçırdım, sabah akşam burdayım oysa.
Allah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?Çalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmem
ahahahahaha o neydi gıı gülmekten öleyazdımingilizce pastayi kocama yanlis ceviren gorumce
arkadaslar merhaba, ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugüne nasip etmiş 2 gün önce ögrendim malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye zaten cok endiseliydim hamilelik...www.kadinlarkulubu.com
buldum valla çok değişik bir baayanmış..
Hunharca güldüm flash tv nin askerleriyiz
Ben bebelerle uğraşırken birisi konuyu bulmuş bile okuyun yorumlayin ilham alin efenim
ahahahahaha o neydi gıı gülmekten öleyazdım
Because she's a mother. She is the most important type of women
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?