- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Blender kullanıyorum.. ama her corbaya degilÇorba yapmak ki en kolay şeydir, her şeyin çorbası olur, yeter ki bir blendırın olsun.
Blendırsız mutfak düşünemiyorum.
İnternetten bakarak yapmanın tek sıkıntısı, ikinci kez yapmaya kalktığında hangi tarifi yaptığını unutmak.Aynen bende mutfak konusunda tırtım dır mesela
Hala bir çok yemeği netten bakarak yaparım.
Tarifler de ki ölçüleri uyguladığında bire bir oluyor.
mesela hangi çorban daha kötü oluyor, yapım aşamalarını anlatırsan daha iyi anlarız.Bl
Blender kullanıyorum.. ama her corbaya degil
Bunu yapmak da ayrı bir marifet canım :)Arkadaslar büyük dert değil ama, olmayınca çok büyük sorun oluyor evde. her seferinde çorba yapmayı beceremedigimi dusunuyorum
Yaptığım bütün çorbalarin suyu duruluyor. Resimdeki gibi hepsi ayrışıyor. Salça ve ic malzemesi tabana çöküyor. Su duruluyor. Yağ en üste çıkıyor..
Bi misafir agirlarken falan da böyle olunca canım sıkılıyor.
Netten baktım araştırdım ama bulamadım pek bişey.
Cozum olarak Un denedim, yağı iyice kavurdum, karıştırarak pisirdim. Suyu hazır kullandım. Tuzu en son attım. Hiç faydası yok.hala aynısı oluyor. Bütün çorbalarda durum böyle
Benzer sorunu yaşayıp çözüm bulaniniZ var mı? Kurtulmak istiyorum şu dertten?Eki Görüntüle 1767497
İnternetten bakarak yapmanın tek sıkıntısı, ikinci kez yapmaya kalktığında hangi tarifi yaptığını unutmak.
Dii mi? Ugrassa yapamaz bazılarıBunu yapmak da ayrı bir marifet canım :)
Onun için sayfayı favorilere kaydetmek gerekİnternetten bakarak yapmanın tek sıkıntısı, ikinci kez yapmaya kalktığında hangi tarifi yaptığını unutmak.
:) kesinlikleDii mi? Ugrassa yapamaz bazıları
Olur mu. Resimdeki corbayi duduklude kaynatmistim.Bu kadarını ben bile görmemiştimki mutfağa evlendikten sonra girenlerdenim
Af edersin güldüğüm için
Un ve yumurtayı çırp bari öyle dene
Sade suylada yapıyorum hiç böyle olmuyo, yeterince kaynatmıyo musun
O gördüğünüz çorba duduklude kaynağı mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?