Bıktım arkalarını toplamaktan

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
İyi pazarlar benim için öyle olmasada
Eşimle tartıştık o öfkeyle çıktı bende temizlik yapayım dedim. Her kızdığımda yaptığım gibi
Konu şu eşim 127 tane doldurulmuş anket olması gerekiyordu burada 100 tane var nerede (buraya dikkat) gene ne yaptın dedi
Niye ne yapıyormuşum ben sizin arkanızı toplamaktan başka
Bu kadar nankör olunur mu dedim
Senden toplamanı isteyen yok bırak olduğu yerde kalsın dedi
Bıraktığın yerde kaldığı için 100 tane dedim
Ben olmasam elinde 50 tane bile olmazdı çok dağınıksın dedim
Seninle yaşamak çok zor dedi
Bende benimle yaşamak zorunda değilsin dedim
Arkasına bakmadan kapıyı vurdu ve çıktı
Öfff öfkeyle konuştuk ikimizde biliyorum ama bazen acı konuşuyor
Canım sıkıldı paylaşmak istedim

aslında sen haklısın. ben de eşimle dün kavga ettim. dışarda şimdi dönüşte muhtemelen kavga etcez. evde de işte içim rahat etmiyor. arkadaşlara vatsaptan mesaj attım millet meşgul evde kendi kendimi yiyip duruyorum. haklısın yani. ne yapilabilir ben de bilmiyorum.

Bırak arkasını toplama bir süre
Çok sürmez hiçbirşeyini bulamayacak hale gelir zaten
O zaman anlar ancak
Hiç tartışma gelince
Madem istemiyorsun o zaman bundan sonra eşyalarından sen sorumlusun hayatım de
Bi kahve yap kendine keyfine bak

Ben toplamıyorum kafam rahat
Eğer kazağını kirli sepetine atmıyorsa yıkamıyorum.
Çorabını yere fırlatirsa fırlattığı yerde 1 hafta 2 hafta kalabilir no problem
Geçen gün ingiliz anahtarını ortada bırakmış bende çöpe attım :)
Gitti 30 liraya yenisini aldı .
Hizmetçi değilim ben onun da iki eli iki bacağı var benim de

Aslında bırakacaksın kendi dağınıklığında boğulsun!

İyilik yaramıyor bu adamlara

geodal neden topluyorsunuz ki?
Eşim titizdir düzeni sever ama mesela çalışma masasındaki notları, bir takım evrakları dağınık koyar, masasında düzenini öyle oluşturmuş, x yazılı not nerede bilir el yordamıyla bulur, neyi nerede bıraktıysa orada bırakırım asla dokunmam çünkü biliyorum bir notu veya evrakı kendi kaybetse, hafızasında benim dokunduğum kaldığından sen mi kaybettin diyecek :))) birazda balık hafızalıdır kaybettiğinde nereye koyduysan oradadır, ara bul diyorum, kafam rahat, bırakın hiçbirşeyini ellemeyin, kendi kendine kaybolsun, aramak için uğraşıp dursun.

kendine ait çalıştığı bir oda varsa toplama bırak bende nefret ederim arkamı toplayan insandan dağınık çalışmayı severim ve masam çalıştığım alan dağınık haldeyken her aradığımı toplu haldekinden daha çabuk bulurum

İnsanların çalışma alanlarına dokunmayın. Eşiniz bile olsa.

Konu kirli çorap olsaydı size hak verirdim :) Ama önemli bir evrağın veya notun kaybolması, konulan yerde bulunamaması beni de çileden çıkarır.

İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketler..
Bu benim B planım. Henüz devreye sokmama gerek kalmadı.
Yeni evliyken kirli sepetinin önüne (içine değil) kazak attığı için "ben senin annen değilim. bu sadece benim sorumluluğumda değil bir dahakine çöpten alırsın" demiştim..
Yaparım biliyor..

Onlar hep küçümser zaten bizim yaptığımız şeyleri. Yapma o zaman der ama iki gün yapmasan sefil olurlar. Azıcık kıymet bilseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…