Bıktım arkalarını toplamaktan

Şu erkekler evde oldukları gün huzur verseler nolurdu.. madem yaşamak zormuş tek yaşasın o halde nankör adam demiyoda eline sağlık düzenlemiş koymuşsun eksik çıkmış mış..
Hiç işte kavgasız gürültüsüzde olmuyor
Şimdi geldiğinde burnundan kıl aldırmaz ki bende öyleyim

Ben de biktim esimin arkasini toplamaktan.
Cik git diyesim var ama sonra pisman olacağım laflar etmek istemiyorum.
Haftasonlari bize yaramıyor onu anladim.
Bos kalinca birbirimize sariyoruz.
düzen temizlik konusunda takıntılarım var
Bu konuda tabiri caizse:))) bizde sizin gibi sarıyoruz birbirimize
Bazıları şikayet ederya eşim yardım etmiyor falan
Ben diyorum ki gölge etmesin başka ihsan istemem:)

Resmen annemle ettiğim kavgalar.
Bende kızımla tartışırım ya kirli çorabını kirliye at bari yavrum
Birgün canıma tak dedi kirli çorabını çantasına koydum
2 gün gitti geldi o çorapla
Ya banamısın demedi

Reactions: KV_
İşle ilgili herhangi bir şeyin kaybolması beni de deli eder. Malesef ikinizde kendi konunuzda haklısınız. Bazı insanlar çalışırken dağınıklığıyla mutlu olurlar. Siz de haklısınız orası sizin de yaşam alanınız.Örneğin çocuklara oyun kitabı hazırlarken ev bildiğiniz çıpıt çarşısına dönüyor. Ortalıkta minik minik yüzlerce resim parçası oluyor.Eşimin ev toplama günüyse mutlaka ama mutlaka eksik çıkıyor. Bana göre o toplarken kaybediyor; ona göre ben çok dağınık olduğum için kaybediyorum... Ver elini yüzlerce kez tekrarlanan kısır döngülü tartışma.

Bende kızımla tartışırım ya kirli çorabını kirliye at bari yavrum
Birgün canıma tak dedi kirli çorabını çantasına koydum
2 gün gitti geldi o çorapla
Ya banamısın demedi
Kirliler ayrı mevzu, kirlimi ortada bırakmam da
Odamdaki eşyaların yerleri değişsin istemem direk savaş başlar

Geodal benim tarzıma göre hatalı olan sensin :)

Bırakacaksın, 50 tane kalacak, sonra bu sana söylediği sözleri kendisine söyleyecek, sen de çit çit çitlicen.

Ben de toplamam, hiç laf da yemem:)
Zaten hatalı benim bırak ne hali varsa görsün de dağınıklığa dayanamıyorum evde 4 kişiyiz olmuyor goha

Olmaması gereken yerde olan bir şey görünce eskiden uyarirdim, şimdi çöpe atıyorum, o da ben de rahatız.
Söylenince kavga etmiştik, şimdi anlıyorum ki gereksiz yere kendimi uzmusum,

Hiç işte kavgasız gürültüsüzde olmuyor
Şimdi geldiğinde burnundan kıl aldırmaz ki bende öyleyim
Bunlar basit mevzular canım ya Allah başka dert vermesin kızgınlıkla söylenmiştir akşama düzelirsiniz.. erkek milletine yaranamazsın zaten istemiyorsa birdahakine elleme çöplerin içinde kaybolana dek

Bizde durum tam tersi. Ben aslında dağınık değilim, normalim bana göre, eşim çok titizdir. Her şey her an derli toplu düzenli olacak. E buda küçük bir çocukla her zaman mümkün olmuyor. Bazen kendisi toparlar ortalığı, o zamanlar da kendi kendine söylenir, sinirlenir. Geçenlerde kızımın oyuncakları arasına 5 tane toka karışmış kendi kendine sinirleniyordu. Bazen kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum. İnsanın ne çok dağınık ne de çok titiz olması iyi bir şey değil bence, onun bir ortası olması lazım.

Ona kayfe yapmayayım değil mi
Yapma tabi
Hatta tatlım hadi birer kahve yapda içelim de
Bu kadar herşeyi yüklenmeyin
Bizim belli başlı bi paylaşım kuralımız yok ama hiçbir işi görevimiz gibide görmeyiz
Geçen eşimin gömleklerini ütüledim görünce bi şaşırdı adam teşekkür etti :)
Kadınlar takdir gördüğünde teşekkür edildiğinde sadece hoşuna gider
Erkekler ekstra birşey yapmış olmanın gururunu yaşar ve aslında senin görevin olduğunu beynine işler
O yüzden ben teşekkür ettim mi
Tabikide hayır

Anket dediğiniz işi ile ilgili yada eğitim falan ile ilgili ise muhtemelen stres yapıyordur.Şahsen bende biraz stresli olduğum zamanda mızık bir insan oluyorum.Gözümün önündekini göremeyip nerede niye ellediniz diye çemkimdirdiğim vardır.Yani çok takılmayın.Sinirle stresle oluyor bazen öyle.

Mune çalışırken çok dağınık o dağınıklık içinde kaybetmiştir yada bir şekilde elinden çıkarmış unutmuştur diye düşüyorum

Ben işlerine karışan biri değilim ama yatak odasından solana arada duran ayakbılığa kadar her yerde bir kağıdı evrağı fotokopisi çizimi spor mazemesi var sanki bu mekanlar benim diye iz bırakıyor:)
Dil çalışıyor
Tez hazırlıyor
Derse giriyor
Spor yapıyor
Çizim yapıyor
Bunları hepsini toplayamaz etrafında olmasam belki çıkamaz işin içinden
Neyseki herşey yolunda
Küs kalamayız zaten:)

Taktir ettim ama ben yapmadım yapamıyorum
O çorap bir hafta değil bir sene orda kalır bizde olsa

Taktir ettim ama ben yapmadım yapamıyorum
O çorap bir hafta değil bir sene orda kalır bizde olsa

Kalsın 22 adet çorabı var
22 tanesini de etrafa savurabilir :)
Ama o 22 si bitip hiç giymeyecek çorap kalmayınca
Hayatım ektiğin yerlerden belki filizlenmistir der geçerim:))))

Bende bıktım bütün haftasonu temizlik yapıyorum. Yorucu bi haftaiçi geçirip tekrar haftasonu geldiğinde yine aynı işleri yapmak ağır geliyor banada. Her pazar akşamı sinirleniyorum bende kavga çıkarıyorum. Ama evde huzursuzluk çıkardığımla kalıyorum sonraki haftasonu yine aynı. Toplamasam daha çok birikiyor işler. Sonra yine bana patlıyor. Yoruldum bu şekilde yaşlanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…