Hiç işteŞu erkekler evde oldukları gün huzur verseler nolurdu.. madem yaşamak zormuş tek yaşasın o halde nankör adam demiyoda eline sağlık düzenlemiş koymuşsun eksik çıkmış mış..
düzen temizlik konusunda takıntılarım varBen de biktim esimin arkasini toplamaktan.
Cik git diyesim var ama sonra pisman olacağım laflar etmek istemiyorum.
Haftasonlari bize yaramıyor onu anladim.
Bos kalinca birbirimize sariyoruz.
Ona kayfe yapmayayım değil miBırak arkasını toplama bir süre
Çok sürmez hiçbirşeyini bulamayacak hale gelir zaten
O zaman anlar ancak
Hiç tartışma gelince
Madem istemiyorsun o zaman bundan sonra eşyalarından sen sorumlusun hayatım de
Bi kahve yap kendine keyfine bak
Bende kızımla tartışırım ya kirli çorabını kirliye at bari yavrumResmen annemle ettiğim kavgalar.
Kirliler ayrı mevzu, kirlimi ortada bırakmam daBende kızımla tartışırım ya kirli çorabını kirliye at bari yavrum
Birgün canıma tak dedi kirli çorabını çantasına koydum
2 gün gitti geldi o çorapla
Ya banamısın demedi
Zaten hatalı benim bırak ne hali varsa görsün de dağınıklığa dayanamıyorum evde 4 kişiyiz olmuyor gohaGeodal benim tarzıma göre hatalı olan sensin :)
Bırakacaksın, 50 tane kalacak, sonra bu sana söylediği sözleri kendisine söyleyecek, sen de çit çit çitlicen.
Ben de toplamam, hiç laf da yemem:)
Bunlar basit mevzular canım ya Allah başka dert vermesin kızgınlıkla söylenmiştir akşama düzelirsiniz.. erkek milletine yaranamazsın zaten istemiyorsa birdahakine elleme çöplerin içinde kaybolana dekHiç iştekavgasız gürültüsüzde olmuyor
Şimdi geldiğinde burnundan kıl aldırmaz ki bende öyleyim
Yapma tabiOna kayfe yapmayayım değil mi
Mune çalışırken çok dağınık o dağınıklık içinde kaybetmiştir yada bir şekilde elinden çıkarmış unutmuştur diye düşüyorumgeodal neden topluyorsunuz ki?
Eşim titizdir düzeni sever ama mesela çalışma masasındaki notları, bir takım evrakları dağınık koyar, masasında düzenini öyle oluşturmuş, x yazılı not nerede bilir el yordamıyla bulur, neyi nerede bıraktıysa orada bırakırım asla dokunmam çünkü biliyorum bir notu veya evrakı kendi kaybetse, hafızasında benim dokunduğum kaldığından sen mi kaybettin diyecek :))) birazda balık hafızalıdırkaybettiğinde nereye koyduysan oradadır, ara bul diyorum, kafam rahat, bırakın hiçbirşeyini ellemeyin, kendi kendine kaybolsun, aramak için uğraşıp dursun.
Taktir ettim ama ben yapmadım yapamıyorumBen toplamıyorum kafam rahat
Eğer kazağını kirli sepetine atmıyorsa yıkamıyorum.
Çorabını yere fırlatirsa fırlattığı yerde 1 hafta 2 hafta kalabilir no problem
Geçen gün ingiliz anahtarını ortada bırakmış bende çöpe attım :)
Gitti 30 liraya yenisini aldı .
Hizmetçi değilim ben onun da iki eli iki bacağı var benim de
Taktir ettim ama ben yapmadım yapamıyorum
O çorap bir hafta değil bir sene orda kalır bizde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?