- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ha ayrıca gözardı ettim demişsin Morsever
Edersen ekime kadar, etmezsen .......... kadar
Sanirim anlatabildim:)
Sanırsın sadrazamin sol kolu :))
Dsdadagsgsgadhshd deli
Sanırsın sadrazamin sol kolu :))
Engellermis ))
Cohh alındım !
Onlar müdahale etmese eşimle geçiniyoruz çok şükür hesabımızı yapıp harcıyoruz planlamalarımızı bozlamalarına sinir oluyorum.1,5 senelik evliyim bu haldeyken hemen hamile kalıp çocuk doğurmadım hala bekliyorum o ev için birşeyler yapmayı ama onlar bize engel olduklarının farkında bile değiller.Konu Sahibi bence senin ruh halin pek iyi değil
Gelip burda kayinpeder kayinvalideyi yerden yere vuruyorsun Tek maaş belli ki yetmiyor size Benim dediğin evde oturamiyorsun
Sen tam olarak.ne gibi cevaplar bekliyordun
Pis kayinvalide pis kayinpeder mi desin herkes sadece Hadi senle oturup sabaha kadar onları cekistirelim ne geçer eline
Ayrıca çalışan kadınlari ve onların kocalarini küçümseyen (!) mesajın içler acısı gerçekten
Bebisim, bez 3 paket toplamda=120 liraTontisim senin yakisiklinin aylik masrafi ne kadar ?
Yav sen beni göz ardı etmemiş miydin ,dayanamayıp baktın dimiNeymiş o akıl benimde çalışıp kiraya çıkmamız mı?
Dediğim gibi bu hayat benim benim çocuğumda benim gibi yetinmesini bilecek annemle vakit geçirmek oraya buraya gitmemek tatil yapmamak benim için dert değil olsa evlenmeden önce bunları yapardım çalışırdım herkesin görüşleri farklı kimseyle yüzgöz olup tartıştığım yok benim sorun yaşamamak için görüşüyorum bile insan gibi yorum yapmakla başlayan bir cevabın içeriğinde at gözlüğüde içermesi vs. artık yorum yapmıyorum size.Nede olsa yorum yapmayın desende yapmaya devam edeceksiniz klavye sizin güle güle.
Onlar müdahale etmese eşimle geçiniyoruz çok şükür hesabımızı yapıp harcıyoruz planlamalarımızı bozlamalarına sinir oluyorum.1,5 senelik evliyim bu haldeyken hemen hamile kalıp çocuk doğurmadım hala bekliyorum o ev için birşeyler yapmayı ama onlar bize engel olduklarının farkında bile değiller.
Bebisim, bez 3 paket toplamda=120 lira
Sut 200 lira
Yumurta 50 lira
Et sanirim 200 liralik yiyordur
Sebze ortalama 150 lira diyelim
Her ay doktora gittik kontrole 2 yasa kadar muayene ucreti 60 liraydi. Asisi tahlili hastaligi icin ortalama her ay 40lira da ona yaz
Kiyafeti icin her ay mutlaka 50 lira gider
Ayakkabi senede 3 tane aldim tanesi 175lira gibi
Bitmiyor masraflari valla
Cocuk bakmak zengin isi
Hayır birikim var şuan soba odun kömür alabiliriz ama buna engel oluyorlar yapacağız diyorlar ama bekliyoruz ne diyelim önce bizi yapın mı artık evin batmasından mı korkuyorlar yada doğalgaz için harcama yaptılar o boşa gitmesin diye mi düşünüyorlar bilemiyorumİyi de evin ısınma problemi var diye kendi evinde oturamiyorsun ve bunu cozemiyorsun demek ki yetmiyor işte
Ya allah aşkına sen ustayı götürsen 2 günde yapsa kim ne bilecek !!!Onlar müdahale etmese eşimle geçiniyoruz çok şükür hesabımızı yapıp harcıyoruz planlamalarımızı bozlamalarına sinir oluyorum.1,5 senelik evliyim bu haldeyken hemen hamile kalıp çocuk doğurmadım hala bekliyorum o ev için birşeyler yapmayı ama onlar bize engel olduklarının farkında bile değiller.
Öyle.Bebisim, bez 3 paket toplamda=120 lira
Sut 200 lira
Yumurta 50 lira
Et sanirim 200 liralik yiyordur
Sebze ortalama 150 lira diyelim
Her ay doktora gittik kontrole 2 yasa kadar muayene ucreti 60 liraydi. Asisi tahlili hastaligi icin ortalama her ay 40lira da ona yaz
Kiyafeti icin her ay mutlaka 50 lira gider
Ayakkabi senede 3 tane aldim tanesi 175lira gibi
Bitmiyor masraflari valla
Cocuk bakmak zengin isi
Ya valla anlattigim herkes diyor ki senin cocuguna harcadigin paraya millet bir ay geciniyorEee ben diyom sana safsin
Yuklencen kv ye atcan kendini onlarin evine
Adamin altina da bi motor
Aylik 2000 lira biriktircen
Cocuga bi don bi atlet
Aksama da bi bulgur tamam ..
Senin 2 yasindaki cocugun masrafi
Morseverle kocasinin 25 yillik harcadigi degil
Kariyim diye geciniyon
Ay yarildim ya !
Ya valla anlattigim herkes diyor ki senin cocuguna harcadigin paraya millet bir ay geciniyor
Sozde maddi durumumuz sallantida. Ama her ay 1000 lira oglana gozden cikariyoruz. Cocuk olmasa hadi dert degil,ama dogalgaz yakmak zorundasin,araba yoksa iki adima bile taksi cagirmak zorundasin, sezonda kendine kiyafet almasan da olur indirimi beklersin ama 2 yasindaki bebege o 175 liralik botu sezonda almak zorundasin iste
Gel de morsevere anlat. Cocugu yetinmeyi bilecekmis ya. Benim oglana ogretemedim bim yumurtasi yemesini iste. Gidip tanesi bir liraya aliyorum cift sarili
Evleri bize yakın alt katta kaynanamın kankası oturuyor haberleri olur oluyor yani herşeyden illa haberleri olacak onayları olacak yoksa konuşuyorlar eşim parmaklık yaptırdı yarayla anlaştı sonra kaynatam gidip adamı bulmuş sanayide dükkanına kadar gitmiş ona bile akıl vermiş işimize gelse neden dert edeyim ki neden bu konuyu açayım evime alışamadım daha.Ya allah aşkına sen ustayı götürsen 2 günde yapsa kim ne bilecek !!!
Sizin de işinize geliyor böyle yaşamak.
Oyle uber zengin de degiliz ha,bakin siz de oyle ayni sekilde. Ben iki yasina kadar baktim oglana calismadim diye psikolojik olarak cöktüm. Maasli kadin olmaktan ev hanimligina gectim ki zor otesi bir sey. Hala soyleniyorum kendi kendime nasil evde oturup da ekmek su bekliyor bu kadinlar diye. Yermek degil amacim,zor hayat sartlarinda nasil geciniyorlar tek maasla, vallahi onu dusunuyorumz simdi bir ay sonra dogalgaz gelir 500 lira. Paran varsa yakarsin,yoksa da siginacaksin anana caresi yokÖyle.
Tek çocuğum var ama ekstra kurs masraflari bakıcı parasi hariç ayda 400 tl.
Inanin öyle hobi çalışmaları yapılan kurslarda değil, mecburi eğitimlerini kapsayan bir dil kursuna bir de etüde gidiyor.
Maliz biz çünkü.
Tek gayemiz kocamiza para yedirmek.
Çocuğu düşünen kim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?