merhaba canım ben geldim ve bomba gibi bir menüyle burdayım
kahvaltı 11 30.
1.5 dilim tam buğday ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
bol yeşillikli domates salatalık
ara
yeşilçay
öğle
1 küçük kase çorba
1 kase yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
1 kayısı 5 kara üzüm
15 leblebi
akşam
2 kaşık tavuk sote
canım yemek istemedi nedense
ara
2 kepekli galeta
1 dilim peynir
1 ceviz
2 kaşık aşüre
3 günde küçük kase aşure bitti
sana tavsiye ederim bolca yap canım
ben büyük tencere yaptım sonra şu plastik bardaklar varya onlara koydum üstüne folyo sardım,hop dondurucuya attım,aşüre her zaman yapılan kolay bir tatlı değil zahmetli bir uğraş,canım tatlı isteyince çıkarıp,mikrodalgada 2 dakida çözülüyor bol tarçınla mis gibi hazır oluyor canım bu dipnottan sonra,
günboyu 2.5 litre su 3 e tamalıcam yatana kadar
yeşilçay 2 fincan
ve 1 saat 45 dakika yürüyüş
,2 tamamlıcaktım yağmur çok ıslattı ve bitirdim
evet canım hadi senden de bekliyorum güzel bir menü
canım sende süpersin menün çok dengeli beğendim,sabahı öğlen ve akşamla telafi etmişsin,maşallah ohh hem yürünmüş hemde aletle spor yapılmışigücüne kuvvetine sağ
lık
çok güzel gidiyoruz kimseler tutmasın bizi
canım sende süpersin menün çok dengeli beğendim,sabahı öğlen ve akşamla telafi etmişsin,maşallah ohh hem yürünmüş hemde aletle spor yapılmışigücüne kuvvetine sağ
lık
çok güzel gidiyoruz kimseler tutmasın bizi
an itibariyle kocamla iddaya girdik... burdaki topikden de haberi var artık
1 yıl sonra 65 kiloya düşersem maddi manevi ne istersem yapacak eger düşmezsem başıma kakacak her durumda...
eger hamile kalırsam bu süreçte doğum yaptıkdan sonraki 1 yıl içinde de bu kiloya düşersem idda geçerli olacak...
varya laz damarıma bastı benim farkında değil dolabımı baştan aşağıya değiştiricem ve bir sürü ayakkabı aldırıcam haa haa haaa ..:)))
yaaa bende bu kilo kaybını gösteren ticker dan istiyorum ama yapamadım yardım ett ne olurrr.((
ben de bayağı denedim ama sayfama yapıştıramadım acaba belli bir mesaj sayısına mı sahip olmak lazım????
sanmıyorum cemre76 mesaj sayısından çok mesaj sayım ondan öğrenmek lazım.. gelince mesajımı görür anlatır bize
yaaa bende bu kilo kaybını gösteren ticker dan istiyorum ama yapamadım yardım ett ne olurrr.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?