Biyolog81'in Diyet Günlüğü

var ya süpersin hele aşure olayına bitiyorum...

hava o kadar soğuk ki canım hiçbirşey yapak istemedi aslında bugün aşure yapıcaktım...(

sabah

sucuklu yumurta peynir 1 dilim ekmek peynir şekersiz çayla

ara öğünde sadece su içtim acıkmamıştım

öğlen

sabah çok iyi yediğim için sadece salata yedim

ara öğünde 3 kayısı yedim sanırım

akşam bir kase çorba ve zeytinyağlı biber dolması ve yoğurt ekmeksiz...

ara öğün bir bardak süt

1 saat yürüdüm evde spor aletimle 45 dk spor..:))

aşure saklama olayın süpermiş inşallah yarın unutmamda yaparım aşureyi

canım sende süpersin menün çok dengeli beğendim,sabahı öğlen ve akşamla telafi etmişsin,maşallah ohh hem yürünmüş hemde aletle spor yapılmışigücüne kuvvetine sağ
lık
çok güzel gidiyoruz kimseler tutmasın bizi

yaaa bende bu kilo kaybını gösteren ticker dan istiyorum ama yapamadım yardım ett ne olurrr.((

yaaa bende bu kilo kaybını gösteren ticker dan istiyorum ama yapamadım yardım ett ne olurrr.((

an itibariyle kocamla iddaya girdik... burdaki topikden de haberi var artık

1 yıl sonra 65 kiloya düşersem maddi manevi ne istersem yapacak eger düşmezsem başıma kakacak her durumda...

eger hamile kalırsam bu süreçte doğum yaptıkdan sonraki 1 yıl içinde de bu kiloya düşersem idda geçerli olacak...

varya laz damarıma bastı benim farkında değil dolabımı baştan aşağıya değiştiricem ve bir sürü ayakkabı aldırıcam haa haa haaa ..:)))

inanıyorum başarırsın hele bide laz damarı varsa kim tutar seni....

bugün güzel bi kahvaltı yaptım 11 00 de... biraz geç oldu... sekiz aylık oğlum var 09 00 da kalktık ama onunla ilgilenmekten kahvaltım geç kaldı... ...
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1/2 kepekli ekmek
1 bardak yeşil çay...

canım nasılsın ben bugünü bitirdim ve menümle geldim
kahvaltı
1.5 dilim t.b. ekmek
2 domates
1 dilm b. peynir
yeşillik
ara
yeşilçay
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık türlü
ara
6 erik
ş.t. kahvesi
15 leblebi
1 kayısı 5 k.üzüm
akşam
4 kaşık türlü
3 küçük salatalık
ara
2 galeta
1 d.peynir
2 kaşık tavukgösü üstüne 2 çilek 1 kayısı yarım kivi doğradım meyveli tatlı oldu
2 litre su 1 litre daha içicem yatana kadar
2 fincan yeşilçay
1 saat 40 dakika yürüyüş
evet bu tempoya alıştı ayaklarım 2 saat hiç durmadan fazla geldi,bende 1 saat 45 dakika yürücem biraz böyle fazla yürüyüm daha sonra 1 saate düşürücem
evet canım sen ne yaptın yazda görek dimiii şeker

ben geldim yediklerimi yazmaya

sabah

kaşarlı tost domates yarım haşlanmış yumurta

ara öğün 3 tane kayısı

öğlen

kendi yaptığım pizzadan 1 dilim pizza( 2 dilim ekmekten az) üzerinde domates ve biber vardı

ara öğün yarım kase yoğurt

akşam

4 kaşık sebze yemeği yoğurt ve salata

yatmadan önce bir bardak süt( bayanlar mutlaka süt içmeliyiz kemiklerimizin menopozda erimemesi için günde 1 bardak süt içilmeli)

1 litreye yakın su içtim dahada içicem bu gece bana uyku yok şarkı yarışmasını izlicem

yürüyüş 45 dk

1 saat 45 dk çok güzel bir rakam canım sana tavsiyem 1 saate düşürücem diyorsun ya bencede düşür ama 45 dk altına sakın düşme çünkü metabolizma 45 dk sonra yağ yakmaya başlıyor..

metabolizmayı hızlandırmak için onu devamlı çalışır halde tutmak lazım buda ancak hareketle oluyor yada yediklerimizi değiştirmek hep sebze yada protein destekli değil hepsinden azar azar birgün birini diğer gün birini

bizde seninle bunları yaptığımıza göre bu kilolara elveda diyecez inşallah beraber....:))

tünaydın canım nasılsın,bugün tatil kahvaltıyı çok kaçırma olurmu bende bugün eşime melemen yaptım ondan yedim azıcık.akşam yazarım toplu olarak,dün akşam biraz yılgınlık geldi üstüme,bende hemen başarı öykülerine baktım var ya hayran oldum tam 20 kilo vermiş,oyy fotolarıda çok güzel aradaki fark muhteşem,o günlüğü okuyorum baya gaza geldim,bende karın kaslarım için mekik basenlerim için sıkışlaştırıcı egzersiz yapayım diyorum,bugün yürüyüşü 1 saat yapıcam akşama da o hareketleri yapayım,aslında plates yapsam çok muhteşem sıkılaştırıyor,dur bakalım belki netten bulursam onu yaparım.canım kadını görsen 2 doğum yapmış karın olmuş dümdüz offf maşallah ne azim ne gayret,birde çok bilinçli yapıyor resmen diyet koçu olmuş günlüğünde sanada tavsiye ederim çok motive edici. hadi tatlım görüşmek üzere

merhaba canım bugün dışarıdasın galiba ben menümü yazayım
kahvaltı
az melemen
1 d.b.ekmek
2 zeytin
yeşillik
ara
yeşilçay
küçük elma
öğle
2 kepçe şehriye çorba
1 kase yoğurt
ara
15 dal çubuk kraker
akşam
4 gibi
2 köfte
2 kaşık türlü
domates biber közleme
1 bardak ayran
ara
2 kaşık tavukgöğsü
karışık yaz meyve tabağı
2 litre su
yeşilçay
1 saat yürüyüş
15 dakika bölgesel egzersiz

Son düzenleme:
merhaba canım bugün dışarıdasın galiba ben menümü yazayım
kahvaltı
az melemen
1 d.b.ekmek
2 zeytin
yeşillik
ara
yeşilçay
küçük elma
öğle
2 kepçe şehriye çorba
1 kase yoğurt
ara
15 dal çubuk kraker
akşam
4 gibi
2 köfte
2 kaşık türlü
domates biber közleme
1 bardak ayran
1 d.t b.ekmek
ara
2 kaşık tavukgöğsü
karışık yaz meyve tabağı
2 litre su
yeşilçay
1 saat yürüyüş
15 dakika bölgesel egzersiz

dün gece yarışmayı izledim yatmam 2 yi buldu geç kalktım sabah bugün komşum evladiye okuttu ona gittim derken anca girebildim nete...

sabah

2 yemek kaşığı menemen ve 1 dilim ekmek peynir ve şekersiz çay

ara öğün yapamadım koşuşturmadan

öğle yemeği mevlüdde yarın kıymalı pide 1 bardak ayran

ara öğün çayla biskuvi

akşam yemeği

3 yemek aşığı sebze yemeği 1 kase çorba 1 dilim ekme salata ve yoğurt

ara öğün mevsim meyvası

yatmadan öncede süt içerim

1 saat yürüyüş yaptım eger ütüden vakit kalırsa evdeki aletle bişeyler yapıcam..:)))

canım nasılsın bugün gelmemişsin işemi gittin,ben de iyi sayılırım açlık dışında,bugün tavada bol soğanlı az yağlı hamsi buğulama yapıcam,yanına bol salata ayran ohhh azcık karnım doysunda gece kriz geçirmeyim dimiiii,saat 3 e doğru yürümeye çıkıcam,eve gelince de hemen bölgesel egzersiz yapıp sporu bitiricem,hadiii görüşürüz canımm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…