bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Amaaan millete nasıl da laf söyletiyosun öyle. Önce etrafın ağzını kapat. Adamın mizacı o demek ki. 6 yıl olmuş bişeyler rutine binmiş. Sen etrafa demek ki o havayı veryosun ki konuşuyolar. Kv nin kocası sürekli yüzük mü alıyomuş çiçek mi alıyonuş? Nasıl der hevesi geçti ne iğrenç insanlar ya. Evlilik heves değildir.

Laf söyletmek için bişey yapmıyorum mesela eltim kaçarak evlendi 4 ay öncesine kadar tanışmıyorduk bile o bile abim seninle vakit geçirmiyor yazık dedi bende nerden biliyorsun dedim öyle suratıma sırıtıyor

Arkadas bu nadil bir kafadir
insan evlilik yildonumu yok dogumgunumu kutlamiyor diye yuva yikma durumuna gelirmi
20yillik evliyim hic bir ozelgun kutlamadik hicte umrumda olmadi bunlar kuresel yipratilma unsurudur
digeri ne tuhaf aile uyelerin varki fitluyo seni bsk tv sehit haberlerine millet babasiz cocuk buyutecek
sende bosanip babali cocugu babasixmi buyutucen
gecen bi kadin konu acmisti bosanmis babasi evinde babasi picini al git demis diye yazdi dusunbi neyapip evliligimi surdurebilirim
bizde ooooo ahimsahim yasamiyorz kah kusup kah barisiyoz yok oyle vic vic biri

Öncesi de var neyse kusura bakmayın benim hadsizliğim

Bence siz etrafn söylediği laflara takılıp kendinizi dolduruyorsunuz, esinize karşı da soğutuyorsunuz kendinizi.

Aileniz hem size destek degil hem de sürekli sizi fişnekliyor. Yok sevmiyor bilmem ne diye. Esinizin sizi sevip sevmediginden önce kendi ailenizin sizi ne kadar sevdigini sorgulamanız lazım. Hangi aile böyle bir laf söyleyebilir ki.

Kocanızın ailesi zaten sorunlu siz de biliyorsunuz, ne diye laflarına takılıyorsunuz? "Ayy kayınvalideciğum elticiğim herkese böyle anlatın da nazar degdirmesinler bize olur mu" deyiverin. Esinizden bahsederken "ben bi kocacığımı arıym bakıym nasıl bitanem, bi destek olsun ona sesim yorulduysa" deyiverin. Laf vermeyin kimseye siz de.

Sizin problemlerinizin ana kaynagı maddi sıkıntılar. Onda da yapabilecek tek seyiniz psikolojik olarak birbirinize destek olmak ve is aramaya devam etmek. Esinizin sizi sevdigini düşünüyorum ben daha önceki konularınızda da konusmustum sizinle. Siz elalemin lafıyla dolup dolup kocanıza cephe alıyorsunuz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, yazık günah ya. Sizi dolduranlar arkanızdan kıs kıs gülüyor yine nasıl kafaladım haymeana'yı ama diye!

Silkelenip kendinize gelin ya, müslümana ümitsiz olmak yakışır mı? Incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden dolayı bosanma fikrini aşılamayn kendinize. Şu sıkıntılı zamanlarda evliliğiniz daha da güclenerek atlatın. Krizi fırsata çevirin.

Aklınızı toplayın, evliliğiniz hakkında esinizden ve oglunuzdan baska kimseye laf ettirmeyin. Heleki esinizle münasebetinizle ilgili kimseye laf düşmez. Herkese haddini bildirin. Bu kadar da salmak olmaz ki.

Haklısınız ne diyeyim ki düşünün bi evlendik evleneli bu lafları duyuyorsunuz eşinizin akrabalarından annesinden kuzeninizden vs.

Haklısınız ne diyeyim ki düşünün bi evlendik evleneli bu lafları duyuyorsunuz eşinizin akrabalarından annesinden kuzeninizden vs.

E tamam siz de ağızlarını kapatıvericeksiniz. Sinir olduğunuzu belli etmiyceksiniz, onların söyledikleri umrunuzda degilmis gibi pişkin pişkin cevap vericeksiniz. "Aa öyle mi gözüküyor aman iyi bari kimse fesat gözleriyle bakıp da nazar degdirme bize" diyceksiniz. Gülerek lafınızı sokacaksınız.

Müdahele ettirmeyin bu kadar. Siz umursamadikca devam ettirmezler onlar

Tamam deneyecegim yapabilirim inşallah

Oyle dusunme canim insallah hersey duzelir konussan belki farkinda degildir

Eskiden anaya babaya karşı eşini korumak savunmak yokmuş herseyden önce. Bu bile çok büyük bir adım çoğumuzun eşi bizleri savunuyor her zaman olmasada

Aslinda savunulacak bi ortam yaratmamak gerekiyor,arada kalan erkek sitrese girer ve buda otonatikmen bize geri yansir.
Ben kv olan ufak yada buyuk hic esime sikayet etmem yada ustunde durmam fazla,aksine bisey olmamis gibi davranir karsi tarafi utandiririm.
Tabi cokbuyuk sorunlar yasayan var,onlara Allah yardim etsin.
Mesela benim annem beraber oturmus ve her turlu zorlunu yasamis,babannemin yuzunden dayak bile yemis,onun icindiyorum bizim sorunlarimiz kucuk.
Bana anlatti gecen yine ozaman neler yasadigini,tuvalete girdim agladim,ozamana gidip annemi kurtarmak,savunmak ,babanneme haddini bildirmek istedim.
Savunmasiz,kimsesiz olmak cok kotu,babasi yokmus annemin,arkasinda kimse yokmus ezmislerde ezmisler.
Oyuzden ozel gunleri onemsemiyo diye sorun yapmamak lazim,annemin omru evde gecti resmen,bende evlenene kadar hicbiyrre gitmedim tek,suan okadar rahatimki,babamin evine gidince afakanlar badiyo.
Annem bunu bi omur yasadi iste cok uzuluyorum.
Kadin 47 yasinda ve heryere arabayla gitmekten yuruyemiyo dogri duzdun,ayaklari agriyo,kilo aliyo.

Canm bnmm..ben boşanma surecindeyim. .inan ki çok zor..o yüzden çok iyi düşün artıları eksileri. .ona göre yön ver ilişkine. .bn sadece bunu diyebilirim sana..bn ne kadar haklı olsamda acı çekiyorum. .

Normalde sadece profil fotonuza baksaydim.aklima evliliginde mutlu birisiymissiniz gibi gelecekti.belki esiniz hislerini belli etmiyordur.bence ona kirildiginizi oturup anlatin.

Geçmişte demek ki baya küçüktü evlendiginde çocuk akliyla ve günün şartlarında savunma yapamadı üzüldüm benim annem de az cekmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…