Hediye istemiyorum ki bi söz söylesin bi evde oturalım kimse yi karıştırmadan ya tv de bi dizi izleyelimbak kardeşim hediye almak sevgi göstergesi değildir
birde düşünse ne yapıyorsan yap başımdan git dediğini
makyaj yapma diyor demekki kıskanç seven adam kıskanır al karşına konuş bakalım ne diyecek
Siz beni anlamıyorsunuz sorun kutlama vs değil benimle başbaşa kalmak istemiyor zaten başka sorunlarda var
Anlamıyor ki konuştum son 6 yıldır pikniğe gidecegiz mesela ama yokk yada her hafta başlarken söz bu hafta şunu yapacagız sonuç yok hep bi bahane bi kaçış içindeama ben yazılana göre cevap yazıyorum
bu yazdıklarınız baş başa kalmak ile ilgili değil ki
karşılıklı oturup beklentilerinizi dökün net bir şekilde
o nasıl bir hafta istiyor siz nasıl bir hafta
bunların ne kadarında karşı taraf zorunlu ne kadarı kişisel hobi olabilir vs vs
siz ne istiyor nasıl bir duygu paylaşımı istiyorsunuz o ne istiyor nasıl dinleniyor duygularını paylaşıyor vs
karşılıklı bölüşüm yapın çocuğu biriniz uyutun biriniz yedirin vs vs
eşin ailesine bağımlı canım bu bir gerçek.Hediye istemiyorum ki bi söz söylesin bi evde oturalım kimse yi karıştırmadan ya tv de bi dizi izleyelim
Anlamıyor ki konuştum son 6 yıldır pikniğe gidecegiz mesela ama yokk yada her hafta başlarken söz bu hafta şunu yapacagız sonuç yok hep bi bahane bi kaçış içinde
Ya düşünün mesela önceden anneme gidiyorum diye özleyen üzülen adam istersen annenlere git deyip duruyor hep başından atma çabası inanın artık 6 7 aydır çaba bile sarfetmiyorum yoruldum çünkü sorsan ölüyor aşkımdan
Ailesiyle arkadaşlarıyla işyerindekileriyle kardeşleriyle gidiyor sürekli üstelik ben hiç istemedim o sözler verip tutmuyor önceden böyle değildipeki adam piknik sever mi
mesela babam nefret eder
grup olunca mecburen gider
ama piknikte ne işiniz var poponuza diken batar der
evde yiyelim içelim ben sizi gezmeye yine götüreyim koltukta yayılıp oturmak varken neden oralarda tüneyelim der
bu adama ille piknik demek hata babam gibi lokantaya götür o zaman deyip yiyip içiyorduk biz
hep sever başkası ile gider de bi sizinle gitmiyorsa da sebebini söylesin o zaman
eşine mangal yapmak mı istemez atıyorum piknikte eğilince poponuzun görünmesini mi istemez ne ise derdi söylesin
bugün yarın diye değil net olsun
Beni aldatacak mış gibi düşünüyorum sanki fırsat kolluyor muş da ondan göndermek istiyormuş gibi sırf bu yüzden gitmiyorum iyice paranoya oldum çünkü 3 yıl önce böyle değildi sanki bir günde değiştisenden değil çocuktan bunalmıştır kafa dinlemek istiyordur
eşim bir ara beni gönderdi bir akrabaya hadi sana da bana da değişiklik diye
3. gün aramaya başladı gelmiyor musun misafirlik 3 gün diye
sıkılmış gece sinemaya gitmiş arkadaşları ile gezmiş vs ama evde yalnız hoşlanmamış
biraz kalsın kafasını toplasın yalnız
Cok goren ben degilim ki. Sadece herkesin kutlamadigina bir ornek verdimÖzel gün kutlamak derken bi makarna da olsa oturup yiyelim vakit geçirelim istiyorum çok mu her hafta sonu ailesini görmek yetiyor zaten yada işe gitmesi vs bir gün ya ogünü bana auırsın bi söz söylese yetecek bi şeker bile
Aynen öyleKeske bosanmak da evlenmek gibi eglenceli ve kolay olsaydi.
Evlilik bir kumar gibi derdi anneannem. Kadin sevilmek ister, ilgi ister. Birseyler eksikse, beklemtilerin karsilanmiyorsa maalesef hep ic cekerek icindeki doyumsuzlukla yaslanir gidersin.
Size demedim ki çok görüyorsunuz diye inan ailesiylede ilğili değil benceCok goren ben degilim ki. Sadece herkesin kutlamadigina bir ornek verdimdemek ki cok ailesine duskunmus. Ama bunun da bir cozumu yok cunku bin kere gitsen bir kere gitmesen, erkeklerin nazarinda senden kotusu olmuyor...
Kv dem sağolsun iyice psikolojimi bozdu iyicecanım neyden şüphe ediyorsun?
Kv dem sağolsun iyice psikolojimi bozducanım neyden şüphe ediyorsun?
galiba tahmın ettiğim şey ve buraya yazamıyorsun konun kapanır diyeKv dem sağolsun iyice psikolojimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?