bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

bak kardeşim hediye almak sevgi göstergesi değildir
birde düşünse ne yapıyorsan yap başımdan git dediğini
makyaj yapma diyor demekki kıskanç seven adam kıskanır al karşına konuş bakalım ne diyecek
Hediye istemiyorum ki bi söz söylesin bi evde oturalım kimse yi karıştırmadan ya tv de bi dizi izleyelim

Mesela her hafta sonu kesin bişey çıkarır yada erken gelecek demi emin olun ogün ya kv demler ya kaynım tek bize gelir hiçbişey yapamazsa benim kardeşimi arar dışarı çıkar tek kalmak istemiyor benimle üzüldüğümü anladı değil mi öper sarar sarmalar ve beraber olmak ister sevgi gösterisi bu yani bi güzel söz bi incelik özür özen yok yani önceleri agzıma bskardı her dk arardı eve koşarak gelirdi

Siz beni anlamıyorsunuz sorun kutlama vs değil benimle başbaşa kalmak istemiyor zaten başka sorunlarda var

ama ben yazılana göre cevap yazıyorum

bu yazdıklarınız baş başa kalmak ile ilgili değil ki

karşılıklı oturup beklentilerinizi dökün net bir şekilde

o nasıl bir hafta istiyor siz nasıl bir hafta

bunların ne kadarında karşı taraf zorunlu ne kadarı kişisel hobi olabilir vs vs

siz ne istiyor nasıl bir duygu paylaşımı istiyorsunuz o ne istiyor nasıl dinleniyor duygularını paylaşıyor vs

karşılıklı bölüşüm yapın çocuğu biriniz uyutun biriniz yedirin vs vs

Anlamıyor ki konuştum son 6 yıldır pikniğe gidecegiz mesela ama yokk yada her hafta başlarken söz bu hafta şunu yapacagız sonuç yok hep bi bahane bi kaçış içinde

Hediye istemiyorum ki bi söz söylesin bi evde oturalım kimse yi karıştırmadan ya tv de bi dizi izleyelim
eşin ailesine bağımlı canım bu bir gerçek.
kv nasıl yaptıysa bağlamış kendine.
konu dışı belki ama biz çok faydasını gördük ondan yazıyorum.

her ikindi namazını kıldıktan sonra 40 gün boyunca tebbet suresini oku eşinin ailesi için.yani evine kimin gelmesini istemiyorsan onları anarak oku ve üfle evine. onlar geldiklerinde de çaktırmadan yine tebbet oku ve üfle onlara doğru.
Allah'ın izniyle sizden ve evinizden soğuyacaklar.
bu arada eşinizle aranızdaki sevginin, muhabbetin artması için yine 40 gün boyunca yasin oku her gün, eşine evine üfle.
Allah'ın ya vedud ismini hergün okuyabildiğin kadar oku.
maddi sıkıntılarınızın bitmesi için de yine 40 gün boyunca vakıa suresini oku. Allah'ın izniyle hepsi bitecek.

Ya düşünün mesela önceden anneme gidiyorum diye özleyen üzülen adam istersen annenlere git deyip duruyor hep başından atma çabası inanın artık 6 7 aydır çaba bile sarfetmiyorum yoruldum çünkü sorsan ölüyor aşkımdan

10 yıldır evliyim.1. yıl yemeğe çıktık hepsi bu.ne bir hediye ne çiçek. Ha birde gecen yıl faceden kutlamisti.yazdigi mesajada arkadaşı yorum yapmış.annene tesekkur etmen lazim yani eşine neden güzel söz söyleyip teşekkür ediyorsun babında. Bu yıl hiçbirşey yok.arkadaşına da haklisin demiş.yani yazdigi mesaja bile karışma hakkına sahip olan arkadaşları var eşimin.

Anlamıyor ki konuştum son 6 yıldır pikniğe gidecegiz mesela ama yokk yada her hafta başlarken söz bu hafta şunu yapacagız sonuç yok hep bi bahane bi kaçış içinde

peki adam piknik sever mi

mesela babam nefret eder

grup olunca mecburen gider

ama piknikte ne işiniz var poponuza diken batar der

evde yiyelim içelim ben sizi gezmeye yine götüreyim koltukta yayılıp oturmak varken neden oralarda tüneyelim der

bu adama ille piknik demek hata babam gibi lokantaya götür o zaman deyip yiyip içiyorduk biz

hep sever başkası ile gider de bi sizinle gitmiyorsa da sebebini söylesin o zaman

eşine mangal yapmak mı istemez atıyorum piknikte eğilince poponuzun görünmesini mi istemez ne ise derdi söylesin

bugün yarın diye değil net olsun

senden değil çocuktan bunalmıştır kafa dinlemek istiyordur

eşim bir ara beni gönderdi bir akrabaya hadi sana da bana da değişiklik diye

3. gün aramaya başladı gelmiyor musun misafirlik 3 gün diye

sıkılmış gece sinemaya gitmiş arkadaşları ile gezmiş vs ama evde yalnız hoşlanmamış

biraz kalsın kafasını toplasın yalnız

Ailesiyle arkadaşlarıyla işyerindekileriyle kardeşleriyle gidiyor sürekli üstelik ben hiç istemedim o sözler verip tutmuyor önceden böyle değildi

Beni aldatacak mış gibi düşünüyorum sanki fırsat kolluyor muş da ondan göndermek istiyormuş gibi sırf bu yüzden gitmiyorum iyice paranoya oldum çünkü 3 yıl önce böyle değildi sanki bir günde değişti

Keske bosanmak da evlenmek gibi eglenceli ve kolay olsaydi.
Evlilik bir kumar gibi derdi anneannem. Kadin sevilmek ister, ilgi ister. Birseyler eksikse, beklemtilerin karsilanmiyorsa maalesef hep ic cekerek icindeki doyumsuzlukla yaslanir gidersin.

Cok goren ben degilim ki. Sadece herkesin kutlamadigina bir ornek verdim demek ki cok ailesine duskunmus. Ama bunun da bir cozumu yok cunku bin kere gitsen bir kere gitmesen, erkeklerin nazarinda senden kotusu olmuyor...

Keske bosanmak da evlenmek gibi eglenceli ve kolay olsaydi.
Evlilik bir kumar gibi derdi anneannem. Kadin sevilmek ister, ilgi ister. Birseyler eksikse, beklemtilerin karsilanmiyorsa maalesef hep ic cekerek icindeki doyumsuzlukla yaslanir gidersin.
Aynen öyle

Cok goren ben degilim ki. Sadece herkesin kutlamadigina bir ornek verdim demek ki cok ailesine duskunmus. Ama bunun da bir cozumu yok cunku bin kere gitsen bir kere gitmesen, erkeklerin nazarinda senden kotusu olmuyor...
Size demedim ki çok görüyorsunuz diye inan ailesiylede ilğili değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…