Özelden yaz merak ettimgaliba tahmın ettiğim şey ve buraya yazamıyorsun konun kapanır diye
Kv de sinir hastası ve aglak bi kadın misal her hafta sonu arar mesela eşim yanıma oturunca aglardı bir aralar yeni evliyken eşim bana sarıldı diye bizi evden kovmuştu 3 günlük evliydik anlatmakla bitmez kikvden ne yapıyor nasıl biri
Çocuk küçükmüşEvine hizmetci mi almis senin kocan? Istedigini yapsin etsin ama kendisi hayatta izole evde yasasin. Ilk bi kac satirda bundanda bosanma mi olur dedim fakat romantikligi gectim seni resmen eve hapsetmis. Calisicam filan desen is bulsan izin vermez mi?
Adam bi tek kendisine yapılmasını istiyor . Bunun nesi garip pardonnMakyaj yap ama evde yap kısmından sonra durdum okuyamadım sevgi bu mudur ya.
Ya canim cogu ayni benimkide der cocuktan neden bunaldimi git istersen diye.Ya düşünün mesela önceden anneme gidiyorum diye özleyen üzülen adam istersen annenlere git deyip duruyor hep başından atma çabası inanın artık 6 7 aydır çaba bile sarfetmiyorum yoruldum çünkü sorsan ölüyor aşkımdan
Ne yapıyo peki evde mi hepEvleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
Çocuk küçükmüş
Aynen benim kide öyle bi keresinde çok aglamıştım 2 yıl oluyor eşim söz vermişti yine hafta sonu çıkalım diye bende tamam dedim hazırlandım makyajımı yaptım çocuğu hazırladım tam çıkacagız ben iyi değilim çıkmayalım dedi tamam dedim çıkardım üstümü başımı 10 dk sonra arkadsını aradı tamam geliyorum diye sonra bunu defalarca yaptıYa canim cogu ayni benimkide der cocuktan neden bunaldimi git istersen diye.
Onceden benimkide haftasonu izninde iki gunde benimle cikardi,cocuk oldu arkadaslarina kendini aratip disari cagirttiriyodu.
Yok çalışıyor işten gelince maç izler boks falan yabancı korku dizilrri var onu izler anime izler ya annesiğile gideriz ya kardeşimle yada arkadsıyla çıkar ya bizimkilere geliriz hep aynıNe yapıyo peki evde mi hep
Benimde aynı biz konuşunca kavga EDİYORUZ anlasamiyoruz diyo ailen benden önce geliyo diyorum Hayır Benim ailem sen ve oğlumsun diyo ama annesiyle bi muhabbet bu kadar ana kuzusu olamaz bi adam ya sinir oluyorum hergün yüzlerini de görüyorum ailesinin eşim yüzünden bende çok sıkıldım ama sabrediyorum belki bi gün aklı başına gelir diye bende iki buçuk yıllık evliyim ama eşimi anlayamiyorumYok çalışıyor işten gelince maç izler boks falan yabancı korku dizilrri var onu izler anime izler ya annesiğile gideriz ya kardeşimle yada arkadsıyla çıkar ya bizimkilere geliriz hep aynı
6 yılın belki 2 yılı tek başımıza geçmiştir huzursuz olmadanBenimde aynı biz konuşunca kavga EDİYORUZ anlasamiyoruz diyo ailen benden önce geliyo diyorum Hayır Benim ailem sen ve oğlumsun diyo ama annesiyle bi muhabbet bu kadar ana kuzusu olamaz bi adam ya sinir oluyorum hergün yüzlerini de görüyorum ailesinin eşim yüzünden bende çok sıkıldım ama sabrediyorum belki bi gün aklı başına gelir diye bende iki buçuk yıllık evliyim ama eşimi anlayamiyorum
Evet niye boşanamıyorsun ki Seviyo musun sende benim gibi ümitle değişmesini mi bekliyosun6 yılın belki 2 yılı tek başımıza geçmiştir huzursuz olmadan
Aynen benim kide öyle bi keresinde çok aglamıştım 2 yıl oluyor eşim söz vermişti yine hafta sonu çıkalım diye bende tamam dedim hazırlandım makyajımı yaptım çocuğu hazırladım tam çıkacagız ben iyi değilim çıkmayalım dedi tamam dedim çıkardım üstümü başımı 10 dk sonra arkadsını aradı tamam geliyorum diye sonra bunu defalarca yaptı
Yok çalışıyor işten gelince maç izler boks falan yabancı korku dizilrri var onu izler anime izler ya annesiğile gideriz ya kardeşimle yada arkadsıyla çıkar ya bizimkilere geliriz hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?