bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Evine hizmetci mi almis senin kocan? Istedigini yapsin etsin ama kendisi hayatta izole evde yasasin. Ilk bi kac satirda bundanda bosanma mi olur dedim fakat romantikligi gectim seni resmen eve hapsetmis. Calisicam filan desen is bulsan izin vermez mi?

kvden ne yapıyor nasıl biri
Kv de sinir hastası ve aglak bi kadın misal her hafta sonu arar mesela eşim yanıma oturunca aglardı bir aralar yeni evliyken eşim bana sarıldı diye bizi evden kovmuştu 3 günlük evliydik anlatmakla bitmez ki

Çocuk küçükmüş

Şuan okey oynuyor mesela kardeşlerimle

Ya canim cogu ayni benimkide der cocuktan neden bunaldimi git istersen diye.
Onceden benimkide haftasonu izninde iki gunde benimle cikardi,cocuk oldu arkadaslarina kendini aratip disari cagirttiriyodu.

Ne yapıyo peki evde mi hep

Ya canim cogu ayni benimkide der cocuktan neden bunaldimi git istersen diye.
Onceden benimkide haftasonu izninde iki gunde benimle cikardi,cocuk oldu arkadaslarina kendini aratip disari cagirttiriyodu.
Aynen benim kide öyle bi keresinde çok aglamıştım 2 yıl oluyor eşim söz vermişti yine hafta sonu çıkalım diye bende tamam dedim hazırlandım makyajımı yaptım çocuğu hazırladım tam çıkacagız ben iyi değilim çıkmayalım dedi tamam dedim çıkardım üstümü başımı 10 dk sonra arkadsını aradı tamam geliyorum diye sonra bunu defalarca yaptı

Ne yapıyo peki evde mi hep
Yok çalışıyor işten gelince maç izler boks falan yabancı korku dizilrri var onu izler anime izler ya annesiğile gideriz ya kardeşimle yada arkadsıyla çıkar ya bizimkilere geliriz hep aynı

Yok çalışıyor işten gelince maç izler boks falan yabancı korku dizilrri var onu izler anime izler ya annesiğile gideriz ya kardeşimle yada arkadsıyla çıkar ya bizimkilere geliriz hep aynı
Benimde aynı biz konuşunca kavga EDİYORUZ anlasamiyoruz diyo ailen benden önce geliyo diyorum Hayır Benim ailem sen ve oğlumsun diyo ama annesiyle bi muhabbet bu kadar ana kuzusu olamaz bi adam ya sinir oluyorum hergün yüzlerini de görüyorum ailesinin eşim yüzünden bende çok sıkıldım ama sabrediyorum belki bi gün aklı başına gelir diye bende iki buçuk yıllık evliyim ama eşimi anlayamiyorum

6 yılın belki 2 yılı tek başımıza geçmiştir huzursuz olmadan

Diğer yorumlarını fln okumadım. İlk konuya yorum yapıyorum. Özel günlere takilmayin. Karakterine sigdirmaz bazıları. Soylemeyle de olmaz.
Hani bir söz var ya kırılmak için bahane yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın. Ve dua edin. Onu size sevdiren Allah, sizi de ona sevdirsin inşallah.
Boşanmayı düşünmeyin bence. Çözüm değil belki daha büyük sorunların başlangıcı olur belki şu aşamada.
Evlilik Çaba dir, mücadeledir sabirdir. Ve sevgi emek ister.
Esinizi siz daha iyi tanirsiniz. Ona göre çözüm üretmeye çalışın

Canım sürekli konu açıyorsun kocanla ilgili ama biz napabiliriz ki boşanamam da diyorsun sana nasıl yardım edicez

Canim kiloya takintiliysa kilo ver ise yariyo ,bende cok kiziyorum beni kilomicinmi seviyo diye ama devir boyle,erkekler cok sekilci oldu.
İnan kilo verdim ilgisi baya degisti guzel seyler soylemeye evde vakit gecirmeye basladi.
Cocuk bakimi emzirme derken saliyoruz bizde,ben 90 kiloya kadar ciktim esimin baskisiyla 20 kilo verdim ama hala zayiflamami istiyo sozlenirken 56 kiloydum o kiloda istiyo cabaliyorum ama kilo vermekte zor haliyle.
Ama bi 10 kilo bile cok sey farkediyo,genclesiyosun bikere dene bi yapabilirsen,spor salonuna gitme imkanin varsa cok ise yariyo ben bir ay gittim baya sıkilastim,ama cocuk durmadi komsuda biraktim mecbur

Annenlerle ayni memlekettemisin ne guzel benim oyle bi imkanim bile yok yapayalnizim valla gerci gitsemde memlekete benimyaramaz oglum durmaz hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…