- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Laf söyletmek için bişey yapmıyorum mesela eltim kaçarak evlendi 4 ay öncesine kadar tanışmıyorduk bile o bile abim seninle vakit geçirmiyor yazık dedi bende nerden biliyorsun dedim öyle suratıma sırıtıyor
aman canım ya.Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
En son bir sans daha vermistiniz yaniliyor muyum? O zaman demistim bu kizcagizin hali nice olacak diyeHiç düşünmek istemiyorum ama belki zorlama bi evlilikti bizimki nişanlısı askerdeyken kaçmış sonrasında da çok sevdiği hatta sözlendiği kızdan annesi ayırmış ondan ayrılır ayrılmaz da benimle nişanlanmış belki sırf evlenmek için evlendi
Geçmişte demek ki baya küçüktü evlendiginde çocuk akliyla ve günün şartlarında savunma yapamadı üzüldüm benim annem de az cekmemis
O kadar çok adım attım kiBenim eşim de özel günleri kutlamaz, hediye almazdı.. Çünkü adam beceremiyor, ailesin dede görmemiş.. Bana hediye almaması, beni sevmediği anlamına gelmez. Bende ne yaptım. Özel günler de ben plan program yaptım.. Hediyeyi de benim gönlümden geçeni eşime söyledim.. Misal bu sene, biz evlilik yıl dönümünü kutlamadık. Hediye de almadı, istemedim.. Bu durum birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez ki.. Bence olaya farklı yerden bakıyorsun..
Peki sen eşini seviyor musun? onu özel hissettiriyor musun? ona hediye alıyor musun?
Hiç birşey tek taraflı değildir.. Sen sürekli beklenti içerisindesin.. Bir adım da sen at eşine..
Cnm önce güzel bi iş bul kendine ben şu anda bunu yapmaya çalışıyorum ardından biraz para biriktir altın yap kendine geleceğine yönelik yatırım yap bu bi kaç seneni alır baktın ki bu adam hala düzelmedi mi sonra boşarsın hem elinde paran olur hemde işin ailenede muhtaç olmazsın. Bende çalışıp para biriktirmek istiyorum inşallah başaracam daEvleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
canım benim eşimde istemez dışarıda makyaj yapmamı ben öğretmenim okula giderken yapardım ama şimdi hiç yapmıyorum çünkü onun rızası yok. özel günlere gelince biz ikimizde çok tınlamayız çünkü biz her gün özeliz. öyle düşün. erkeklerden çok da romantiklik bekleme kimisi çok gösteremez sevdiğini ama içten içe seviyordur seni eminim. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.Bilmiyorummm
Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
her şey maaş maddiyat değil güzelim. benim eşim de öğretmen atanamadı ve 2 yıldır ben çalışıyorum o ders çalışıyor. Allahıma bin şükür hiç de sorun olmadı bu olamaz da yeter ki sevgi saygı anlayış olsunMalesef olmadı işte
Benim anneminde babası ölünce amcası almış okuldan kendi çocukları okudu torunları şimdi Yeditepe Öğr. Üyesi. Basında biri olmayınca böyle isteKucukte degilmis ama Allah zalimedusurmesin,arkasi da destegi olsa boylemi olurdu yada calissa parasini kazansa.
Ama dayim okutmamis annembasarili oldugu halde,kendi kizlarini sehir dislarinda okuttu o ayri tabi.
Annem hep der meslegim olsa asla cekmezdimdiye.
Siz beni anlamıyorsunuz sorun kutlama vs değil benimle başbaşa kalmak istemiyor zaten başka sorunlarda var15 yıldır aynı adamlayım öyle özel gün kutlaması vs yok
Özel gün ne örneğin
Evlilik yıldönümü özel değil millete eğlence biz ondan önce de birlikte yaşıyorduk zaten
Doğum günü o da umumi çocuk olduktan sonra o özeniyor pasta alıyoruz vs
Onun dışında ne çiçek ne hediye
Umrumda mı hayır benimle arası iyi yeterli bana göre
Bak şimdi çay getirdi yetti bana
Özel gün kutlamak derken bi makarna da olsa oturup yiyelim vakit geçirelim istiyorum çok mu her hafta sonu ailesini görmek yetiyor zaten yada işe gitmesi vs bir gün ya ogünü bana auırsın bi söz söylese yetecek bi şeker bileBiz de ozel gun kutlamiyoruz. Tek tarafli beklenti olunca sorun oluyor. Biz konusup anlastik. Ne ben ne esim ugrasmak istemiyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?