bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Sen bakma onlara ya canını sıkma böyle insanlar için. Boşu boşuna huzurunu kaçırıyorsun. Çünkü boşanmak için elle tutulur hiçbi şey anlatmadn sen..

aman canım ya.
benim eşim de çiçek almaz asla, evlilik yıldönümü, sevgililer günü vs kutlamak saçmalık der. sadece 1 kez çiçek aldı, onu da ceket içine saklamış, milletten utandığı için. doğum günümü hep ben hatırlatırım, pasta isterim alır ama hediye almaz. ne gerek varmış?
bazen filmlerdeki romantik sahneleri falan gösteririm, ne saçma salak şey bunlar der. adam sevmiyor romantizmi.

bir de sizin durumunuz çok farklı canım, eşinle huzurunuz yok ki romantizm olsun. adama yüklenme. o şu anda kendisinden dahi nefret ediyor olabilir, sana ve çocuğuna yaşattıklarından dolayı.

şu eltinler, kv ler filan ise onları dinleme, zaten fitnenin başı onlar.

Beklenti mutsuzluktur . Olduğu gibi kabul edip hiç bir şey beklemicen. Kendi kendini mutlu etmeye bak, umursama

En son bir sans daha vermistiniz yaniliyor muyum? O zaman demistim bu kizcagizin hali nice olacak diye
Yasadiklariniz benim icin de bosanma sebebi kim ne derse desin
Insallah konu sizin hayriniza neticelenir

Geçmişte demek ki baya küçüktü evlendiginde çocuk akliyla ve günün şartlarında savunma yapamadı üzüldüm benim annem de az cekmemis

Kucukte degilmis ama Allah zalimedusurmesin,arkasi da destegi olsa boylemi olurdu yada calissa parasini kazansa.
Ama dayim okutmamis annembasarili oldugu halde,kendi kizlarini sehir dislarinda okuttu o ayri tabi.
Annem hep der meslegim olsa asla cekmezdimdiye.

Benim eşim de özel günleri kutlamaz, hediye almazdı.. Çünkü adam beceremiyor, ailesin dede görmemiş.. Bana hediye almaması, beni sevmediği anlamına gelmez. Bende ne yaptım. Özel günler de ben plan program yaptım.. Hediyeyi de benim gönlümden geçeni eşime söyledim.. Misal bu sene, biz evlilik yıl dönümünü kutlamadık. Hediye de almadı, istemedim.. Bu durum birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez ki.. Bence olaya farklı yerden bakıyorsun..
Peki sen eşini seviyor musun? onu özel hissettiriyor musun? ona hediye alıyor musun?
Hiç birşey tek taraflı değildir.. Sen sürekli beklenti içerisindesin.. Bir adım da sen at eşine..

O kadar çok adım attım ki

Allah yardımcın olsun. Ama romantizm dışında bi sorun yoksa dert etme. Erkeklerin çoğu böyle.

Cnm önce güzel bi iş bul kendine ben şu anda bunu yapmaya çalışıyorum ardından biraz para biriktir altın yap kendine geleceğine yönelik yatırım yap bu bi kaç seneni alır baktın ki bu adam hala düzelmedi mi sonra boşarsın hem elinde paran olur hemde işin ailenede muhtaç olmazsın. Bende çalışıp para biriktirmek istiyorum inşallah başaracam da

15 yıldır aynı adamlayım öyle özel gün kutlaması vs yok

Özel gün ne örneğin

Evlilik yıldönümü özel değil millete eğlence biz ondan önce de birlikte yaşıyorduk zaten

Doğum günü o da umumi çocuk olduktan sonra o özeniyor pasta alıyoruz vs

Onun dışında ne çiçek ne hediye

Umrumda mı hayır benimle arası iyi yeterli bana göre
Bak şimdi çay getirdi yetti bana

canım benim eşimde istemez dışarıda makyaj yapmamı ben öğretmenim okula giderken yapardım ama şimdi hiç yapmıyorum çünkü onun rızası yok. özel günlere gelince biz ikimizde çok tınlamayız çünkü biz her gün özeliz. öyle düşün. erkeklerden çok da romantiklik bekleme kimisi çok gösteremez sevdiğini ama içten içe seviyordur seni eminim. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.

Haymeanacim smdi benum esimde oyle ccoook romantik bi adam degildi ..
Ben istedim tv de reklam cikiyo mesela ben ayyyy ne guzeelmis falan derim mesaj yerine gider.. benim adami ben romantik yapim yani. Gecenlerde bende senin gibi karamsarliga dustum ve esime sitemimi dile getirdim. Neden beni sevdiğini soylemiyosun falan diye.. oda saolsun kendini affettirdi.
Acaba diyorum sende esine ondan hediye beklediğini , sevgi sözcüklerini duymak istediğini dile getirsen yapar mi ?

Surekli boşanmak lafini kullanma lutfen. En nefret ettigim sey yapamayacagin birseyi sürekli tekrar etmektir. . Bu seni mutsuz yapar.. evde huzursuz olursun. .
Bence kocanin gozunu 1 kere olsun korkut..

Benim anneminde babası ölünce amcası almış okuldan kendi çocukları okudu torunları şimdi Yeditepe Öğr. Üyesi. Basında biri olmayınca böyle iste

Biz de ozel gun kutlamiyoruz. Tek tarafli beklenti olunca sorun oluyor. Biz konusup anlastik. Ne ben ne esim ugrasmak istemiyoruz =)

bak kardeşim hediye almak sevgi göstergesi değildir
birde düşünse ne yapıyorsan yap başımdan git dediğini
makyaj yapma diyor demekki kıskanç seven adam kıskanır al karşına konuş bakalım ne diyecek

Siz beni anlamıyorsunuz sorun kutlama vs değil benimle başbaşa kalmak istemiyor zaten başka sorunlarda var

Biz de ozel gun kutlamiyoruz. Tek tarafli beklenti olunca sorun oluyor. Biz konusup anlastik. Ne ben ne esim ugrasmak istemiyoruz =)
Özel gün kutlamak derken bi makarna da olsa oturup yiyelim vakit geçirelim istiyorum çok mu her hafta sonu ailesini görmek yetiyor zaten yada işe gitmesi vs bir gün ya ogünü bana auırsın bi söz söylese yetecek bi şeker bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…