Boşanma duruşması günü yaşananlar...

Vallahi ben sureci fazla takip etmedim avukatta benden beş kuruş istemedi cunki param yok biliyor nafakam var aylık 450 onu da ben kullanıyorum davamda 1 yil sürmedi iyi kide boşandım o süreçte de avukatımdan Allah razı olsun beni yıpratacak hiçbirşeyi benimle paylaşmadı kendisi halletti bu süreçte sadece bir kez canim sıkıldı bir kez karşı karşıya geldik

Kucuk sehirdemisinz 3 5 celse diyor zaten sanrim büyük şehirlerde uzun sürüyor

Çekişmeli boşanma davası, istinaf , yargıtay aşamaları toplam 5 yıl sürer, 6 aydan az sürmesi imkansız.

Çekişmeli boşanma davası, istinaf , yargıtay aşamaları toplam 5 yıl sürer, 6 aydan az sürmesi imkansız.
İstinaf ve Yargıtay için de bir ay bile sürmedi diyor,oysaki itiraz süreleri bile 15 er gün,yani toplayınca bir ay sadece itiraz süreci.

Artık eskisi gibi uzun surmedigini özellikle kadınların başkasıyla yaşayıp çocuk doğurup doğan çocuğun da aile bağları farklı insanlara yazıldığı için eskisi gibi uzun sürmüyor bunu arastirmalisiniz çekişmeli dava en fazla 1 buçuk yıl sürüyor

İstinaf ve Yargıtay için de bir ay bile sürmedi diyor,oysaki itiraz süreleri bile 15 er gün,yani toplayınca bir ay sadece itiraz süreci.
Evet sürmedi sonucu hemen aldık bir ay sürmeden 20 yaşında dava açtım 21 e çoktan boşanmıştım davayla da ilgilenmedim

Siz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?
Avukati ile eksik bilgi paylasimi var bencede Cekismeli 1 yildan az ok.da orda hem fikiriz
İstifnafta iletişim eksikligi avktla

Siz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?
İyi düşünmek istiyorum,acaba karşı taraf da mı bosanmsk istediğini beyan etti de boşanma yönünden kabul edildi
Malum davayla hiç ilgilenmemis bilmiyordur da

Son düzenleme:
İyi düşünmek istiyorum,acaba karşı taraf da mı bosanmsk istediğini beyan etti de boşanma yönünden kabul edildi
Malum davayla hiç ilgilenmemis bilmiyordur da
Karşı taraf dosyasında boşanmak istediğini söylemişti ama mahkemeye gelince istemiyorum dedi elimizde darp raporları ve fotoğrafları olunca hakim öldürdükten sonra karşıma cinayet zanlısı olarak geliyorsunuz sevdiginizi söyleyip dedi boşanmakta kararlı olduğumu söyledim sonrasında bir daha mahkemeye gitmedim avukatım da benden para talep etmedi zaten aile dostumuz kendisi uzamadı bilmiyorum sizinkiler ne kadar uzun sürdü ama ben bu süreçte hiç yıpranmadım

Milletvekili kızı filan mısınız

Ben bir anlaşmalı boşanma gününe birebir şahit olmuştum. O kadar çabuk oldu ki. İki tarafta çok şaşkındı aslında. Benim inanılmaz ağlayasım geldi. İnsanların evlenmek için o kadar uğraştığı ama boşanırken nasıl böyle olduğunu falan düşünürken baya gözlerim doldu, arabaya geçince ağlamıştım. Ama boşananlar o kadar şey yaşadılar ki, pek bi pişmanlık göremedim ben, sadece şaşkınlık vardı.
Bu erkekler her haltı yapıp nedense boşanana kızıyorlar. Ben pişman olacağını hiç sanmam. Geçerli sebepleriniz varsa ki vardır, timsah göz yaşlarına da inanmayın zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…