- 26 Ağustos 2022
- 364
- 463
- 18
- 25
Vallahi ben sureci fazla takip etmedim avukatta benden beş kuruş istemedi cunki param yok biliyor nafakam var aylık 450 onu da ben kullanıyorum davamda 1 yil sürmedi iyi kide boşandım o süreçte de avukatımdan Allah razı olsun beni yıpratacak hiçbirşeyi benimle paylaşmadı kendisi halletti bu süreçte sadece bir kez canim sıkıldı bir kez karşı karşıya geldikAvukat sizden ayrı, kazandığı taktirde karşıdan ayrı ücret alır, sizinkini ondan alıyor değil yani.Bu saydiklariniz altı ay sürmez abartiyorsunuz
Mesela benim davam tam kabul edildi tam tazminat kazandık, avukatım da gayet donanımlı mesela,adam kazanmisken bir an önce her aşamayı hızlandırır.Hizlandiraxsk olsa 1 seneue düşürse o da iyi, istinaf ve Yargıtay bir aydan az sürdü demek fazla abartılı kusura bakmayın inanmadım
Ben duruşmaya gitmiştim karşı tarafın avukatı gelmişti, gelmeyeceğini biliyordum. Gitmeden önce ben de duygusaldım, duruşmada dayanamam ağlarım diye düşünüyordum ama gidince hep güldüm, çok mutlu gibiydim nedense :)Bende bunu yapmak istiyorum insaalh ağlayıp zirlamam
Kucuk sehirdemisinz 3 5 celse diyor zaten sanrim büyük şehirlerde uzun sürüyorVallahi ben sureci fazla takip etmedim avukatta benden beş kuruş istemedi cunki param yok biliyor nafakam var aylık 450 onu da ben kullanıyorum davamda 1 yil sürmedi iyi kide boşandım o süreçte de avukatımdan Allah razı olsun beni yıpratacak hiçbirşeyi benimle paylaşmadı kendisi halletti bu süreçte sadece bir kez canim sıkıldı bir kez karşı karşıya geldik
Çekişmeli boşanma davası, istinaf , yargıtay aşamaları toplam 5 yıl sürer, 6 aydan az sürmesi imkansız.Vallahi ben sureci fazla takip etmedim avukatta benden beş kuruş istemedi cunki param yok biliyor nafakam var aylık 450 onu da ben kullanıyorum davamda 1 yil sürmedi iyi kide boşandım o süreçte de avukatımdan Allah razı olsun beni yıpratacak hiçbirşeyi benimle paylaşmadı kendisi halletti bu süreçte sadece bir kez canim sıkıldı bir kez karşı karşıya geldik
Ben de avukatım, avukatı para bile almamış bir de üstüne kendi cebinden gidip rüşvet mi verdi acaba :)Avukat rüşvet vermediyse imkansız. Bunu bir avukat olarak söylüyorum.
Kesinlikle.Avukat rüşvet vermediyse imkansız. Bunu bir avukat olarak söylüyorum.
İstinaf ve Yargıtay için de bir ay bile sürmedi diyor,oysaki itiraz süreleri bile 15 er gün,yani toplayınca bir ay sadece itiraz süreci.Çekişmeli boşanma davası, istinaf , yargıtay aşamaları toplam 5 yıl sürer, 6 aydan az sürmesi imkansız.
Artık eskisi gibi uzun surmedigini özellikle kadınların başkasıyla yaşayıp çocuk doğurup doğan çocuğun da aile bağları farklı insanlara yazıldığı için eskisi gibi uzun sürmüyor bunu arastirmalisiniz çekişmeli dava en fazla 1 buçuk yıl sürüyorÇekişmeli boşanma davası, istinaf , yargıtay aşamaları toplam 5 yıl sürer, 6 aydan az sürmesi imkansız.
Evet sürmedi sonucu hemen aldık bir ay sürmeden 20 yaşında dava açtım 21 e çoktan boşanmıştım davayla da ilgilenmedimİstinaf ve Yargıtay için de bir ay bile sürmedi diyor,oysaki itiraz süreleri bile 15 er gün,yani toplayınca bir ay sadece itiraz süreci.
Siz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?Evet sürmedi sonucu hemen aldık bir ay sürmeden 20 yaşında dava açtım 21 e çoktan boşanmıştım davayla da ilgilenmedim
Avukati ile eksik bilgi paylasimi var bencede Cekismeli 1 yildan az ok.da orda hem fikirizSiz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?
İyi düşünmek istiyorum,acaba karşı taraf da mı bosanmsk istediğini beyan etti de boşanma yönünden kabul edildiSiz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?
Davası o kadar sürdüyse bile istinafa gidildiğini hiç düşünmüyorum.İyi düşünmek istiyorum,acaba karşı taraf da mı bosanmsk istediğini beyan etti de boşanma yönünden kabul edildi
Malum davayla hiç ilgilenmemis bilmiyordur da
Siz çekişmeli boşanma davası açtığınızdan ve dosyanızın istinafa gittiğinden emin misiniz?
Karşı taraf dosyasında boşanmak istediğini söylemişti ama mahkemeye gelince istemiyorum dedi elimizde darp raporları ve fotoğrafları olunca hakim öldürdükten sonra karşıma cinayet zanlısı olarak geliyorsunuz sevdiginizi söyleyip dedi boşanmakta kararlı olduğumu söyledim sonrasında bir daha mahkemeye gitmedim avukatım da benden para talep etmedi zaten aile dostumuz kendisi uzamadı bilmiyorum sizinkiler ne kadar uzun sürdü ama ben bu süreçte hiç yıpranmadımİyi düşünmek istiyorum,acaba karşı taraf da mı bosanmsk istediğini beyan etti de boşanma yönünden kabul edildi
Malum davayla hiç ilgilenmemis bilmiyordur da
Bence de gitmemiştir çünkü gerçekle hiç alakası yokDavası o kadar sürdüyse bile istinafa gidildiğini hiç düşünmüyorum.
Devamlı süreyi artiriyorsunuz.İlk başta ikisi bir ay bile olmadı dediniz,sonra ikisi iki ay şimdi de ikisi üç ay.Evet hatta sonrasında yargıtaya bile gönderdiler ikisi toplam 3 ay olmadı sonucu
Milletvekili kızı filan mısınızKarşı taraf dosyasında boşanmak istediğini söylemişti ama mahkemeye gelince istemiyorum dedi elimizde darp raporları ve fotoğrafları olunca hakim öldürdükten sonra karşıma cinayet zanlısı olarak geliyorsunuz sevdiginizi söyleyip dedi boşanmakta kararlı olduğumu söyledim sonrasında bir daha mahkemeye gitmedim avukatım da benden para talep etmedi zaten aile dostumuz kendisi uzamadı bilmiyorum sizinkiler ne kadar uzun sürdü ama ben bu süreçte hiç yıpranmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?