O yalan söylüyor olabilir. Ama bunlar bu ülkenin gerçekleri ve gayet olası şeyler. Sizin bu konulara bakış açınız "tecavüze uğradıysa niye polise gitmemiş" tarzında. Bu kirli fikirleri inanmadım diyerek temizleyemezsiniz.
Gerçekte yaşanan olaylara inanacakve destek verecek kadar adaletli biriyim. 'Neden polise gitmedin demekte sorulması gereken bir soru'. Gerçek mağduru bulmak ve masum insan içeri atmamak için gerekli bir soru. Ha sen sormadan direkt inan olur mu pamuk.
Gerçekte yaşanan olaylara inanacakve destek verecek kadar adaletli biriyim. 'Neden polise gitmedin demekte sorulması gereken bir soru'. Gerçek mağduru bulmak ve masum insan içeri atmamak için gerekli bir soru. Ha sen sormadan direkt inan olur mu pamuk.
Tecavüze uğradiysa polise niye gitmedi demek bu demek değil. Polise hiç gidemediği için evlenmiş zaten. Rızası sorulmamış bile. Olayın üstü kapatılmış, nikahla da sözüm ona temizlenmiş.
Tecavüze uğradiysa polise niye gitmedi demek bu demek değil. Polise hiç gidemediği için evlenmiş zaten. Rızası sorulmamış bile. Olayın üstü kapatılmış, nikahla da sözüm ona temizlenmiş.
İnanmadığınız konulara yazmamayı deneyin. Kimse size sherlock holmes onur ödülü vermeyecek konu sahibi uyduruyorsa ama uydurmuyorsa boş yere o insanı umutsuzluğa sevk edeceksiniz -ki o kadar uğraşmışsınız ki başarmışsınız, tebrikler.
Ne kadar önemsiyorsunuz kendizi, şok oluyorum bu bilinçsiz ve sağduyudan yoksun yorumları gördükçe...
Kizlar bana da bi yorum yapin. 43 yssindayim 5 yildir evliyim 2 kere tup bebek denedik benim israrimla olmadi. Dogal yollardan olsun diye macunlar vitaminler hepsini denedim esim denemedi ve en sonra bana sakat olur diye iliskiyede girmek istemedi bu normal mi? Bosanma karari aliyorum artik
Çok üzüldüm tecavüzcüsü ile evlenmek zorunda kalmış olması gerçekten aşırı derecede üzücü ve rahatsız edici. Kesinlikle ikinci çocuk yapmamalı diye düşünüyorum
Çok üzüldüm tecavüzcüsü ile evlenmek zorunda kalmış olması gerçekten aşırı derecede üzücü ve rahatsız edici. Kesinlikle ikinci çocuk yapmamalı diye düşünüyorum
Tuhaflikla alakali değil ,bence çok zeki .Iki sayfa önceki uzun yorumunu okuyun ,nasil güzel kendini anlatiyor ve aslinda herşeyin farkinda.
Korkuyor bu kadar ?!
Doğal olarak korkuyor!!
Tuhaflikla alakali değil ,bence çok zeki .Iki sayfa önceki uzun yorumunu okuyun ,nasil güzel kendini anlatiyor ve aslinda herşeyin farkinda.
Korkuyor bu kadar ?!
Doğal olarak korkuyor!!