Boşanmak yada başka bir yol

Sevgili patiledim, annem doğulu olduğu için bir cok şeyi bizat gördüm. Kimse kızları zorla evlendirmiyor , bile isteye evleniyorlar. Bu ülkenin polisi jandarması var isteyen gayet evlenmiyor. Bazı kızların sorunun şu kocaya çok anlam yüklüyorlar sonra bu duruma düşüyorlar. Ayrıca mecburen evlendim diyor ama neden mecbur kaldığını üyeler sorduğu halde cevap vermiyor.

Bence sen boş yapma. Kız bile isteye evlenmiş sadece işler onun istediği gibi gitmemiş o kadar. Bunu benzerini kuzenim 2 sene önce yaptı millete aile bana sahip çıkmıyor diyordu.

Hamile kaldığı için evlenmiş benim okuduğum. Yani adama o kadar nefret, lanet modlu yazdığı için isteyerek evlendiğini değil de daha ziyade mecburiyetten evlendiğini düşünmüştüm.

Bence sen boş yapma. Kız bile isteye evlenmiş sadece işler onun istediği gibi gitmemiş o kadar. Bunu benzerini kuzenim 2 sene önce yaptı millete aile bana sahip çıkmıyor diyordu.
Te avüze uğrayıp ailesinin zoruyla evlenen kız bile isteye evlenmiş aynen hıhı aynen at gözlüklerle devam edin

Hamile kaldığı için evlenmiş benim okuduğum. Yani adama o kadar nefret, lanet modlu yazdığı için isteyerek evlendiğini değil de daha ziyade mecburiyetten evlendiğini düşünmüştüm.

İyide madem nefret ediyor neden bu adamla evlenmeden berebar oluyor. Ortada saldır gibi bir durum varsa da neden polise gitmemiş kendisi?

İyide madem nefret ediyor neden bu adamla evlenmeden berebar oluyor. Ortada saldır gibi bir durum varsa da neden polise gitmemiş kendisi?
Orası da ayrı muamma tabi. Ama durum hiç duyulmadan, hamilelik belli olunca zorla evlendirilmiş de olabilir. Ama durum ne kadar kötü olursa olsun 2. çocuğu yapmak bile bile lades. Arkadaşımızın evinde bebekleri için bakıcı var yatılı, kızcağız da anca 24-25 yaşındadır ilkokula giden çocuğu var. O da doğuda bir ilden kocasından kaçmış, şans yüzüne gülmüş bir şekilde bu işi bulmuş. Şimdi açıktan lise okuyor.

Şimdi gerçekten zor durumda olan kadınlar var fakat kendim bir çok kez gördüm kızların kazık kadar adamlarla evliliği nasıl atıldığını. Arkadaşım doğuda görev yapıyor. Doğum yapan bir bölümde çalışıyor. Arkadaşım, 19-20 yaşındaki kızlar ben 31 yaşında hala bekar olduğum için bana acıyor diyor. Bir çoğuda aile istemediği hâlde liseyi evlenmek için bırakıyor diyor. Kendisi bu durumu görünce çok şaşırmış.

Te avüze uğrayıp ailesinin zoruyla evlenen kız bile isteye evlenmiş aynen hıhı aynen at gözlüklerle devam edin
Tecavüze ugramis da olsa tek seferde hamile kalmasi mucize cogu insan kalıyor evet ama bu sekilde kaldiysa bir sey diyemem kalmadıysa bile isteye evlenmis yada kaçmıştır ailesi de kabul etmiyordur gittigi yerde sahipsiz diye eziyordur

Hamile kalmak tek seferde orani çok mümkün mü çünkü ben bebeğim icin 7 ay uğraştım

Hamile kalmak tek seferde orani çok mümkün mü çünkü ben bebeğim icin 7 ay uğraştım
Yani benim çocuğum yok sadece embriyo dondurdum, onun zorluklarını biliyorum. Ama yumurtlama günü takibi, folik asit ve başka takviyeler, beslenme falan bunlara rağmen dediğiniz gibi 1 kerede hamile kalabilen insan bile çok azdır.

Yani iste demek istedigim bu ailelerini ezip evleniyorlar özellikle de doğuda cok oluyor ve genelde kizlari aileleri affetmiyor bosanmaya da olumlu bakmiyor gelini de ezebildikleri kadar ezip dünyayı dar ediyorlar burada kadinlar tepki vermesin diye ozel durum diyerek geçiştiriyor diye düşünüyorum çünkü tam. Kizlarin deli gibi evlilik meraki olduğu çağlarda

Herşey boğazımda düğümlendi kocaman bir içtenlikle sarılıyorum sana.Çok zor biliyorum ama ikici cocuk için deli gibi korun.Ben mi abartıyorum diye sormuşsun ya hayır sen abartmıyorsun aksine sen bastırıyorsun.Yaşadıklarını yaşayıp hala devam edebilen kaç kişi çıkar bilemedim.Çok gençsin şu an belki idare edip kaldırıyorsun ama bu yaşadıkların ömür boyu idare edilecek bir durum değil.O kadar eminim ki sana da bir gün herşeyi geride bırakma cesareti gelecek.Ama 3 yıl ama 5 yıl ben bilemem.Ne kadar az çocukla olursa bu karar o kadar kolay olacak.Yeterince dolmamışsın demek dayanma gücün fazla dolduğunda ne olursa olsun artık diyeceksin.
Baba evine gidemeyeğin çok anlaşılır peki ya devlete sığınmayı düşünür müsün?Bu şartlar altında başka bir seçenek gelmiyor benim aklıma.

Herkesin biyolojisi bir mi?İlk geceden hamile kalanları da duyduk yani on yıl uğraşanları da.Ama neyi sorguluyoruz tam olarak?Çaresiz kalmış 21 yaşında bir kadın var.Kocası evlilik öncesi tecavüz etmiş olsun yada olmasın (ki ben çok eminim tecavüz olduğuna üyenin yalan söylemediğine çünkü başka bir yerde de eşinin yataktaki hareketlerinin normal olup olmadığını sormuş.İlişki sırasında kadını ağlatan bir hayvandan bahsediyoruz) Farzedelim ki evlilik öncesi hunharca kendi rızasıyla sevişti ve hamile kaldı evlendi eee sonuç? Şu an bu yaşadıklarını hakediyor mu?

Mesajlarınızı yeni gördüm bütün mesajlar için söylemiyorum ama son mesajlar da özelikle. Aslında daha emin olmamı sağladı. Boşanmanın ne kadar zor olduğunu insanların bakış açıların hiç beklemediginiz bir yerden gelmesi.

Bile bile lades demek farkli bir sey madue olmak farkli birsey eger bile bile lades dediyse bu cukura atlayan o secenek varmi tam firavunlarin eline düşmüş ailesi kabul etmiyor korumayı birakmis kucağında da bie bebek siz sunun secenegi o zaman avukatlik yaptığınıza gore vardir fikriniz

Niye avukatlık yapayım soru sordum size hakediyor mu sizce diye .Evet hayır diye fikrinizi sordum saldırı beklemedim.İnsanların acımasızlığı karşısında şaşırıyorum sadece

İnsanların bakış açılarında sorun yok, bence sezin bakış açınızda sorun var. Sözde sevmediğin bir adamdan 2. çocuğu yapmaktan daha kolay boşanmak.

İnsanların bakış açılarında sorun yok, bence sezin bakış açınızda sorun var. Sözde sevmediğin bir adamdan 2. çocuğu yapmaktan daha kolay boşanmak.
Haklısınız benim bakış açımda sorun var zaten dediğim gibi boşanmayı düşünmüyorum artık, zamana bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…