Böyle ilişkiler beni rahatsız ediyor

İnsan insanı değiştirir. Hepimizin çevresinde böyle insanlar var. Öyle olmasalar bile zamanla değişime uğrayan birçok insan var. Çağımız insanı artık böyle. Belki biz de zaman içerisinde değişeceğiz. Herkes birbirine ayak uyduruyor, herkes birbirinin aynısı. Dış görünüş önemli hale geliyor. Tek bir insan bir grup insanı değiştirebiliyor. Maalesef çağımızın hastalığı.

Ülkede olan bitenden haberi olmaz, kadın cinayetleri dersin ayyy yazık der geçer, bi kitapla ilgili iki cümle etsen döner sana kardeşini anlatır , ama kişisel bakım ürünlerinden gir kıyafet ayakkabıya kadar çata çat konuşur senle fırsat bile bulamazsın karşısında konuşmaya :))) Bende böyle insanlara cidden ayar oluyorum...… Ailesindeki sıkıntıları anlatırlar da anlatırlar içini şişirene kadar.. Yani uzak durmak gerekiyor böylelerinden.. Bir de benim rahatsız olduğum bi model daha var :)) Herşeyi " ben yaptım" , " ben söyledim", " ben dedim de oldu " tarzında herşeyi kendilerine maaleden insan tipleri..

Sanane yahu işin mi yok? Ben işyerinde işime bakıyorum
Etrafa bakınırsan herşeyi görürsün işine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…