- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Önceki kiracı evi çıkarken değil de girdiğinde boyatmış olabilir mii çünkü bende öyle biliyorum ya girerken ya da çıkarken boyatmak gerekiyorEvden çıkıyorum ev sahibi evden çıkarken evi boyatmami istiyor oysa bn eve girdiğimde ev başka bir kiracidan kalmıştı ve boyaszdi.. Bnde boyatmayacagimi söyledim kira sözleşmesinde öyle bir madde varmış evi bi yatacağım dair amaa bn bu eve boyalı girmedim ki boyatmadan çıksam sorun olur mu
Yok kaybetmişm bulamadımSözleşmenin bir örneği var mı sizde?
Ne yazıyor.
Benim bildiğim nasıl bulursan öyle teslim edilir.
O da boyatmamis sordm ilk kiracı oymuş ev 10 yıldır boyasızÖnceki kiracı evi çıkarken değil de girdiğinde boyatmış olabilir mii çünkü bende öyle biliyorum ya girerken ya da çıkarken boyatmak gerekiyor
O zaman gıcık bir durum olmuşO da boyatmamis sordm ilk kiracı oymuş ev 10 yıldır boyasız
Kendiside biliyor boyalı almadığımı elindeki sözleşmeye güveniyorDepozitonu vermez, sorun o olur.
Açık açık konuş boyalı almadım vs diye.
O zaman ondan talep edin sözleşmeyi. Kopyasını yollasın. Bende boyattım liradan düştüm çıkarken boyatacağımYok kaybetmişm bulamadım
Aynen çok gıcıkO zaman gıcık bir durum olmuş
Konuşmuyorum tartıştım bn öylede yapamam son kiramı ödedimO zaman ondan talep edin sözleşmeyi. Kopyasını yollasın. Bende boyattım liradan düştüm çıkarken boyatacağım
Sözleşmede o şekilde yazıyorsa ve ev yeni boyanmadigii için bneim sözleşmeyi kabul etmemin bir hükmü kalıyor muSözleşmeyi bulun mutlaka. Veya isteyin karşı taraftan. Eğer siz eve girerken ev yeni boyanmış ise siz de çıkarken boyalı bırakmak zorundasınız. Sözleşmede bu şekilde yazıyordur mutlaka.
KarşılamazDepozito yakabileceğiniz bir tutar mı peki?
Ya da boya badana masrafını karşılıyor mu?
Boya fiyatını karşılamazDepozitonuz ne kadar?
İmzaladığınız sözleşmede kabul etmiş sayılıyorsunuz evet.Sözleşmede o şekilde yazıyorsa ve ev yeni boyanmadigii için bneim sözleşmeyi kabul etmemin bir hükmü kalıyor mu
Sözleşmede o şekilde yazıyorsa ve ev yeni boyanmadigii için bneim sözleşmeyi kabul etmemin bir hükmü kalıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?