- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi ankarali_94
-
İnşallah bidaha olmaz yaYok cnm çözülmedi hala yarın alt komşuyada soracağız hiç duydunuz mu diye bugün hiç ses gelmedi valla
İnşallah cnm valla bugün evde eşim bekledik bayağda hiç ses gelmedi yarın evde değil yarın ses gelirse bu fare filan beni deniyo diycem iyiki videoya kaydettim yoksa kendi kendime duyuyorum zannedebilirdi:))İnşallah bidaha olmaz ya
Yani bilmiyorum çözümü nasıl olur, ama sıkıntılı bir durum kolay gelsinÇoğu kişi fare demiş cnm ya duvarı delme ihtimali de varmış bilmiyorum ki nasıl ilaçlancak duvardan öğrencez
Fare buu fareeee ayyy geçen sene işyerındemı odama görmiş bu tatlı manyaakk :)
aradık aradık yoookk ama ses var .
En son yazıcıdan bırşey çıkarıyodum hata verdi bende kartuşu çıkarıp tekrra takım dedim.
Anaammm bir açtıydım kıı odaa neeee
Ufacıkk bir fındık faresı tabı ki sakin olmadım çığlık çığlığa koşturdum
Hayvanların hepsini severim ama bazıları bana uzak olsunTatlı manyak mı
Faredir bı laf var azimli sircan duvarı deler diye ne geziyor da duvarın icindeYok cnm tavanda alçı tahta olan bölge yok ses duvardan geliyor: (
Tarım ilaçlarını satan yerlere sorun daha net bilgi verirler . Duvardan gibi geliyor ses ama mutlak ahşap birşeyin içindedir tahta kurusu . En azından bizim öyleydi .Peki canı bu ilaç nasıl bişey duvar arasından geliyor nereleri ilaçlamamız lazım evin heryerini mi
Aynen bizim buralarda varsa bir soralım belki de duvardan geliyo vuruncada ses kesildi dün de hiç gelmedi bilmiyorum cnmTarım ilaçlarını satan yerlere sorun daha net bilgi verirler . Duvardan gibi geliyor ses ama mutlak ahşap birşeyin içindedir tahta kurusu . En azından bizim öyleydi .
İyi de videoda bayağı ses geliyordu hatta benim uykucu kedi bile kalkıp baktı sağa sola bu ses ne diyePsikolojiktir bazen banada uyumadan önce deprem oluyomus gibi heryer sallanıyor
psikolojik mi:)) biz de duyduk sesi videodaPsikolojiktir bazen banada uyumadan önce deprem oluyomus gibi heryer sallanıyor
Ben yorumlara bakmadan yazdım direk video acılmadı bendepsikolojik mi:)) biz de duyduk sesi videoda
Evet video yüklemiştim cnm yazan çoğu arkadaş videoda duydu sesiBen yorumlara bakmadan yazdım direk video acılmadı bende
Yok yok bayağı bir şey duvarı kazıyorduBen yorumlara bakmadan yazdım direk video acılmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?