Bu sesten kafayı yiyeceğim

Okuyunca direk fare dedim ama..
Ben çocukken evimize girmedi de apartman boşluğundan girip şofben borumuzda geziyordu. Banyo yaparken şofben alev aldıkça kaçıyordu patır patır..

Tatlı manyak mı

Tarım ilaçlarını satan yerlere sorun daha net bilgi verirler . Duvardan gibi geliyor ses ama mutlak ahşap birşeyin içindedir tahta kurusu . En azından bizim öyleydi .
Aynen bizim buralarda varsa bir soralım belki de duvardan geliyo vuruncada ses kesildi dün de hiç gelmedi bilmiyorum cnm

Baca yeri var mı evde. Kuş girmiş olabilir. Kuş girince oluyor o ses yaşamıştım.

Bizimde oluyordu,apartmanın çatı katından dairelere uzanan çanak antene bağlı uydu kablolarından.
Hele kışın iyice delirtici oluyordu.Şimdi yana apartman oldu kesildi bizim ses.
Sizinde kesin ondandır,tarifiniz aynı bizimki

Canım ben 9. Katta oturuyorum en üst kat yani , tırmalama kemirme sesi duymaya başladım bir dönem ama ne hikmetse sadece bana duyuluyordu eşimi uyandırıp evde ses yapınca kesilirdi. Katta ki bütün dairelere sordum benden başka duyan yok sesi. Fare dedim olmadı,kuş giriyor çatıya dedim olmadı, gündüzleri daha sıcak gece soğuk olduğu için çatı izalasyonundan geliyor dedim oda olmadı 1.5 yıl oldu hala zaman zaman ses duyuyorum ama resmen alıştım bazen oklavayla tavana vuruyorum kaçıp gidiyo ama sen duvar diyorsun mutlaka çözüm bul inşallah fare değildir alt kattan yada üst kattan geliyordur. Çünkü ben sesin çatıdan geldiğini anlayana kadar evde fare aradım evimin icinde laminantta yürüyo gibiydi . Komşularınla iletişime geç, allah yardımcin olsun umarım bi çözüm bulursun

Ben de bir dönem salondaki masadan kırt kırt ses duyuyordum. Kafayı yeme noktasına gelmiştim. Ne annemi babamı ne kardeşimi sese ikna edemiyordum.
Bir gün akşam tv izlerken yine duymaya başladım artık nasıl gıcık olmuşsam masayı devirmeye niyetlendim. Annem pür dikkat sesi duymaya çalıştı ve duydu da. Masada bakılabilecek neresi varsa baktık,altları yanları,oyuk yerleri vs... Meğer bir böcek masayı içten içe kemiriyormuş. Sizin de böyle bir durum olabilir,bir böcek bir haşerat...

Kızlar alt kattaki komşuya sordum hiç ses duymadığını söyledi bizde dolaplara heryere alçı çektik. Duvardan geliyor kızlar bu arada tahta kurusu olduğunu sanmıyorum dün gelmemişti bugün yine geldi duyuluyor ses ama çok kısıktı bu sefer duvara dayayıp dinledik üst katla bağlantılı olduğunu düşünüyorum onlar en az 2 aydır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…