- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Aaaaaaa bilemedim ki fare değildir herhalde o zamanKızlar alt kattaki komşuya sordum hiç ses duymadığını söyledi bizde dolaplara heryere alçı çektik. Duvardan geliyor kızlar bu arada tahta kurusu olduğunu sanmıyorum dün gelmemişti bugün yine geldi duyuluyor ses ama çok kısıktı bu sefer duvara dayayıp dinledik üst katla bağlantılı olduğunu düşünüyorum onlar en az 2 aydır yok
Alt komşuya sordum o hiç bişey duymadığını söyledi bugün yine çok az aynı sesten geldi eşimede dinlettim duydu odaCanım ben 9. Katta oturuyorum en üst kat yani , tırmalama kemirme sesi duymaya başladım bir dönem ama ne hikmetse sadece bana duyuluyordu eşimi uyandırıp evde ses yapınca kesilirdi. Katta ki bütün dairelere sordum benden başka duyan yok sesi. Fare dedim olmadı,kuş giriyor çatıya dedim olmadı, gündüzleri daha sıcak gece soğuk olduğu için çatı izalasyonundan geliyor dedim oda olmadı 1.5 yıl oldu hala zaman zaman ses duyuyorum ama resmen alıştım bazen oklavayla tavana vuruyorum kaçıp gidiyo ama sen duvar diyorsun mutlaka çözüm bul inşallah fare değildir alt kattan yada üst kattan geliyordur. Çünkü ben sesin çatıdan geldiğini anlayana kadar evde fare aradım evimin icinde laminantta yürüyo gibiydi . Komşularınla iletişime geç, allah yardımcin olsun umarım bi çözüm bulursun
Korkma cnm ya valla kusura bakmayın bende böyle çok bunaldım öğrenmek için sorayım dedimYeminle benim burada ödüm koptu yalnız utanmasam kedimi kucağıma alıp yatacağım ya
Bilmiyorum cnm anlamadık valla bakalım böcek fare bütün zehirlerden koyduk kafamız karıştı iyice üstteki gelse en azından onla konuşcaz oda yokAaaaaaa bilemedim ki fare değildir herhalde o zaman
Ben yurtta da aynı sesi duyuyordum ödüm kopuyordu fare mi var diye. Eyvah eyvah o zaman ama bence ilaçlatın öyle ilaç koymakla bilmiyorumBilmiyorum cnm anlamadık valla bakalım böcek fare bütün zehirlerden koyduk kafamız karıştı iyice üstteki gelse en azından onla konuşcaz oda yok
Yok cnm ya burada olduğunu sanmıyorum bir kaç kişiye sorduk baca temizleyici ye falan orda baca varmı dedi yok dedik çok düşük ihtimal dedi ama duvar arasında fare olduğunu sanmıyorum falan dedi orda nerede durup yaşayacak dedi bekliycez bakalım bir fare falan da eğer elbet çıkar biyerden
- Gelincik olma ihtimali var mı,çatıda falan
Eşim almış fare pastası diye bişey değdiği anda zehirleniyomuş etkili demiş satan kişiBen yurtta da aynı sesi duyuyordum ödüm kopuyordu fare mi var diye. Eyvah eyvah o zaman ama bence ilaçlatın öyle ilaç koymakla bilmiyorum
Aynen bizim de yazlıkta babaannem anlatiyo takır tukur sesler geliyomus hergün gece bi de dedemde vefat etti 6 yıl once babaannem de tek yaşıyor korkmuş haliyle bi de hırsız mi acaba demiş sonra bi öğrenmiş ki herkes duyuyor aynı sesi. Sonradan meydana cikiyo ki gelincikmis sürekli geliyomus ordan oraya ordan oraya :))Yok cnm ya burada olduğunu sanmıyorum bir kaç kişiye sorduk baca temizleyici ye falan orda baca varmı dedi yok dedik çok düşük ihtimal dedi ama duvar arasında fare olduğunu sanmıyorum falan dedi orda nerede durup yaşayacak dedi bekliycez bakalım bir fare falan da eğer elbet çıkar biyerden
Ay cnm bütün ihtimallerde kötü valla:))Aynen bizim de yazlıkta babaannem anlatiyo takır tukur sesler geliyomus hergün gece bi de dedemde vefat etti 6 yıl once babaannem de tek yaşıyor korkmuş haliyle bi de hırsız mi acaba demiş sonra bi öğrenmiş ki herkes duyuyor aynı sesi. Sonradan meydana cikiyo ki gelincikmis sürekli geliyomus ordan oraya ordan oraya :))
Ya kendisi yaşlı bir kadın tek kalıyor bursadaymış yine geçen ay doğalgazla ilgili sorun olmuştu kızını aradık anahtar varmış onda ama işte gelemem işten izin vermezler şu bu bayağ uzattı yine nazını çekmeyelim diye aramadımÜst kat komşunun telefonu vs yok mu apartmandan kimsede?
Arayıp konuşun, evinize fare girmiş deyin
Kendisi gelemese bile acil durum için birine anahtar bırakmıştır belki.
Sizin vertigonuz var buyuk ihtimal. Bir doktora gorunun.Psikolojiktir bazen banada uyumadan önce deprem oluyomus gibi heryer sallanıyor
Ya bu kazıma sesi gibi ne olduğunu da bulamadıkNe sesi olabilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?