Bu sesten kafayı yiyeceğim

Aaaaaaa bilemedim ki fare değildir herhalde o zaman

Alt komşuya sordum o hiç bişey duymadığını söyledi bugün yine çok az aynı sesten geldi eşimede dinlettim duydu oda

Bilmiyorum cnm anlamadık valla bakalım böcek fare bütün zehirlerden koyduk kafamız karıştı iyice üstteki gelse en azından onla konuşcaz oda yok
Ben yurtta da aynı sesi duyuyordum ödüm kopuyordu fare mi var diye. Eyvah eyvah o zaman ama bence ilaçlatın öyle ilaç koymakla bilmiyorum

1. Gelincik olma ihtimali var mı,çatıda falan
Yok cnm ya burada olduğunu sanmıyorum bir kaç kişiye sorduk baca temizleyici ye falan orda baca varmı dedi yok dedik çok düşük ihtimal dedi ama duvar arasında fare olduğunu sanmıyorum falan dedi orda nerede durup yaşayacak dedi bekliycez bakalım bir fare falan da eğer elbet çıkar biyerden

Aynen bizim de yazlıkta babaannem anlatiyo takır tukur sesler geliyomus hergün gece bi de dedemde vefat etti 6 yıl once babaannem de tek yaşıyor korkmuş haliyle bi de hırsız mi acaba demiş sonra bi öğrenmiş ki herkes duyuyor aynı sesi. Sonradan meydana cikiyo ki gelincikmis sürekli geliyomus ordan oraya ordan oraya :))

Ay cnm bütün ihtimallerde kötü valla:))

Video kullanılamıyor yazdı. Ay burda tilki çığlıkları var gecenin 3 ünde o kadar berbat ve korkunç ki sancılanıyormuş galiba . Bu sesi duysan o sese şükredersin
Türkiye’deki başıboş köpekler kadar başıboş tilkiler dolanıyor burda zararsız ama bu ses tam bi korku filmi.

Kesin bir bocek falan vardir. Bazi bocekler gun isigini ve sesi sevmoyor geceleri sessiz anlarda harekete geciyor.

Üst kat komşunun telefonu vs yok mu apartmandan kimsede?

Arayıp konuşun, evinize fare girmiş deyin

Kendisi gelemese bile acil durum için birine anahtar bırakmıştır belki.

Üst kat komşunun telefonu vs yok mu apartmandan kimsede?

Arayıp konuşun, evinize fare girmiş deyin

Kendisi gelemese bile acil durum için birine anahtar bırakmıştır belki.
Ya kendisi yaşlı bir kadın tek kalıyor bursadaymış yine geçen ay doğalgazla ilgili sorun olmuştu kızını aradık anahtar varmış onda ama işte gelemem işten izin vermezler şu bu bayağ uzattı yine nazını çekmeyelim diye aramadım

Kızlar ya kafayı yiycem şuan hala geliyor ses sopayla duvara vuruyorum gitmiyor da devam ediyo inatlaşıyo resmen

Surekli ayni yerden mi geliyor ses? Bir de ne kadar suredir bu ses geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…