Bu sesten kafayı yiyeceğim

Çok uzun sayfa yazılmış ama bende nacizane öneride bulunmak isterim.Bu sorun ile ilgili apartman ile görüşüp bir öneri bulsaniz..Belediye vs ekipler gelip bir kontrol etseler..Özel cihazlarla hayvan ise sesini bile yükseltip duyabilirler.Boyle bir durum benimde başıma gelmişti fakat daha değişik bir durumla apartmanda her kat hemen hemen her gece sekerek düşen bilye sesi duyuyordu..Birden ne oldu ise bıçak gibi kesildi.Yoksa bizde belediyeye basvuracaktik.

Klozetinizi kapalı tutun.Lagim fareleri cok ilginctir ki her kata lağım yoluyla cikabiliyorlar..Bir köye gittiğimde alaturka tuvalete kazık soktuklarını görmüştüm niye diye sorduğumda fare çıkıyor demişlerdi.Ki evin 3. Katıydı.Havalandirmaya acik camınız varsa kesinlikle kapatın sineklikleri bile yiyorlar giriyorlar.

Umarım kısa sürede cozersiniz problemi çok can sıkıcı

Teşekkür ederim cnm alt kata sorduk hiç duymadık dedi üst katta yok üst katta sanki bişey varda bizim duvardan geliyor gibi

Teşekkür ederim cnm alt kata sorduk hiç duymadık dedi üst katta yok üst katta sanki bişey varda bizim duvardan geliyor gibi

Farklı bir hayvanda olabilir..
Üst katın bir kontrol edilmesi gerekiyor gibi.Belki de evden çıkarken bir yerleri açık bırakıp gitmiş olabilir kadin böylece bir hayvan girmiştir.
İnsanın aklına her düşünce geliyor ama sonuc yok.
Videoyu dinleyemedim silinmiş

Ses ne sesi o zaman diyorum
Bunca fikir değilse?
Cinler değil ya
Tövbe tövbe
Afedersiniz ama zatenn cin diyen yok burada ben burdaa konu açmışım bilen arkadaşlarda sağolsunlar cvb veriyo bende sesi hala duyduğumda buraya yazarak rahatlıyorum tek olduğum için sizi geriyosa konuya girmeyebilirsiniz

Tekrar yüklüyorum hemen

Afedersiniz ama zatenn cin diyen yok burada ben burdaa konu açmışım bilen arkadaşlarda sağolsunlar cvb veriyo bende sesi hala duyduğumda buraya yazarak rahatlıyorum tek olduğum için sizi geriyosa konuya girmeyebilirsiniz

Hayır
Merak ediyorum sadece
O değil bu değil
Ne sesi o zaman diyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…