- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.921
kuzuşum iyiyim bugün hatta süperim benimki u dönüşü yaşıyo bugn
Askerdenmi geliyo yoksa sana geri dönmek için sinyallermi veriyoAnlamadım kusura bakma canım.
canım kendisiyle konuştunmu yani tam olarak anlamadım ayrılma sebepleriniz ne oluyo genelde en baştan anlat bakim
bişey düşünmüyorum valla yüzüğü çıkarmadımda sıfrdan başlayalım yemn ederim daha üzmycem diyo zaman ver bana dedim iyice anlasın ben nasıl yandıysam acı çektysem oda çeksin biraz deniycem seviyosa bekler daha hata yapmaz bakarım öfkelniyosa affetmyorum diyip yoluma bakcam
Canım bunların hepsi öyle yaparlar yaparlar sonrada köpek gibi yalvarır yüz vermeyincede kalpsiz oluruz.bana dönüş sinyalleri bugün doğru taraftan kalkmış :)
Canım bunların hepsi öyle yaparlar yaparlar sonrada köpek gibi yalvarır yüz vermeyincede kalpsiz oluruz.
Bu habere çok sevindim inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Anzer sende hoşgeldin canım:)
Benden emin olamıyordu asıl neden bu..
7. yılımızda bana aşık olmadığını ve evlenmek için emin olmadığını söyledi ve ayrıldık..
4 ay sonra takip etmeler, özelden aramalar falan derken tekrar bir araya geldik. Fakat eminsen görüşelim dedim. Emin olduğunu söyledi. Arada ev bakıyoruz, mobilya bakıyoruz falan ama ne annesiyle tanıştım bu sürede ne de evlilik lafı geçti. 8 ay sonra bende şarteller attı. Konuyu gündeme getirdim.
Karakterlerimiz uygun değilmiş! Artık ben de evleneceğimize inanmadığımı söyledim ve ayrıldık. 2 ay geçti üzerinden. Hala görüyorum bazen takip ettiğini. Yeter artık ya
hoşbuldum tatlım benim.. sende yoktun nerelerdesin kaçak :)
Gereksiz insanlar yüzünden bandlandım. Okadar boş insan varki neye kulup uydurcaklarını şaşırıyolar
hımm anladım canım ne istediğini bilmeyen bi adam..ben zorlama bırak derim fikrimi sorarsan
ewet canım ya neydi o konu ben geçen senin hesabı pasif görünce nolmuş dedim
Ben olacağını düşünmüyorum artık zaten.. İstemiyorum da.. Ama çok özlüyorum.
Onun kadar sevebilecekmiyim başkasını? Nasıl güveneceğim tekrardan.
Ona çok kızgınım ama daha bitmedi.. Aklım olmaz diyor, kalbim çok kırgın ama malesef hala seviyorum!! Onu unutmak istiyorum..
Gereksiz insanlar yüzünden bandlandım. Okadar boş insan varki neye kulup uydurcaklarını şaşırıyolar
Ben olacağını düşünmüyorum artık zaten.. İstemiyorum da.. Ama çok özlüyorum.
Onun kadar sevebilecekmiyim başkasını? Nasıl güveneceğim tekrardan.
Ona çok kızgınım ama daha bitmedi.. Aklım olmaz diyor, kalbim çok kırgın ama malesef hala seviyorum!! Onu unutmak istiyorum..
ne kadar oldu ayrılalı demiştin canım kaçırdım.sabret kuzum birgün içinn soğuyacak
Sorma hala içimdekileri dökemedim. Kaç yaşında o insanlar ya. Görende kendilerine çirkinsin dedik. Her lafa atılıyolar sanane benim yorumumdan?
Ayy neyse gene sinirlendimseninki ne zaman askerden geliyo canım.
kaç yaşındaydın nisan?
Evet canım bilgisayar başından laf söylemekle olmuyoBoşver canım uzak dur öyle insanlardan.. insanın zamanını almaktan başka işe yaramazlar..
kız hiç bişey anlamadım ki :)
benimkide aralığın ortasında geliyomuş
2 ay oldu canım..
güldürdün beni yasen günlük muhabbet ediyorsun tabi bi de benim derdime ortak olmaya çalışıyorsun.. Sağolasın
dur derdine çare olcam senin ben :) kız hemde msj yetiştiriyom sağa sola cepten.yawrum şimdi böyle adamlar hepimizin başında bak 3 ay olmuş adam aramamış bugün aramış seni seviyorum diyo bana bende anladımki o üç ayda burda ağlayıp sızlanırken meğer içim soğumuş ona karşı bugün o öyle söyleyince hiçbişey hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?