- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.941
26 anzer_bali.. ben seni hatırlıyorum.. bu konuda bir topic açmıştım sen de düşüncelerini paylaşmıştın.. sağolasın
Evet canım bilgisayar başından laf söylemekle olmuyosen napıyosun bakim
Temellimi iznemi canım?
Evet canım bilgisayar başından laf söylemekle olmuyosen napıyosun bakim
önemli değil canım :)
bende 26 yaşındayım, bende en uzun ilişkimi bitirdim ve evlenebileceğim dediğim tek adamdan ayrıldım..
dün 2. sene 8. ayımızdı normalde.. ondan önce 1 senede arkadaşlığımız vardı..
yaşını sordum çünkü banada bir daha kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.. gücüm yok sanki başkasıyla tekrar hayaller kurup bir ilişki için emek vermeye..
Merak ettim ben de neden ayrılmıştınız?
Aynı bizimde canım limoni aramız.napiyim tatlım kendimi oyalamaya çalışıyorum.. aynıyım aslında sende var mı değişiklikler?
canım uzman dı ya görevi bırakıyo eğer doğru söylüyosa :) pekte inanmıyom ama
Aynı bizimde canım limoni aramız.
Aaa orayı pek hatırlamıyorum canım kusura bakma. Gelince herşey haledilir merak etme. Mesafeler kavgaları getiriyo, özlem var arada.
canım öylede ben o bugün bana öyle konuşurken hiç bişey hissetmedim biliyo musun sevgim bitmiş midir acaba yaa
Canım görünce anlaşılıyo:) bende öyle diyodum görünce elim ayağım boşalmıştı resmen
kız benim olmaz galiba öyle bugün resimlerine baktım önceden bakınca bile ağlıyodum ama şimdi hiç yabancı biri gibi hiç bişe hissetmedim
Unutabilecek miyim onu?
Karşıma mutlu olacağım biri çıkacak mı?
Ben çocuk istiyorum
Mutlu bir yuvam olsun istiyorum.
Bunlar olacak mı?
iyi yapmışsın canım.. içini döküp rahatlamana da sevindim.. insanın söyleyemedikleri sürekli batıyor çünkü :)
dediğin çok doğru seviyorsa seni hakediyorsa sabreder hata yapmaz.. seni kazanmaya uğraşır.. umarım hayırlısı olur bundan sonra senşin için.. mutlu olmayı hakediyorsun :)
önemli değil canım :)
bende 26 yaşındayım, bende en uzun ilişkimi bitirdim ve evlenebileceğim dediğim tek adamdan ayrıldım..
dün 2. sene 8. ayımızdı normalde.. ondan önce 1 senede arkadaşlığımız vardı..
yaşını sordum çünkü banada bir daha kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor.. gücüm yok sanki başkasıyla tekrar hayaller kurup bir ilişki için emek vermeye..
canım uzman dı ya görevi bırakıyo eğer doğru söylüyosa :) pekte inanmıyom ama
oof bilmiyom ben ne yapacağımııı
Sagopa hoşgeldin canım:) Yanlış hatırlamıyorsam en son mutsuzum diye terk etmişti, sonrasını bilmiyorum. İyisindir inşallah.
ayyy bırakması herkes için en hayırlsı olur vallainş. bırakır bebeim ama bıraksada gelip ne iş yapcak bu sefer onu sorun etmesin :26:
olur mutlaka sabret sadece dua et 8 yıl olmuş daha ailesyle tanıştırmamış üstelik neler demiş yani boşver üzülme o kaybettğne üzülsün senden iyisini mi bulacak sanki
zamanla acında hafifler yeni insanlar girer hayatına denersin zamanla onuda çok seversin hakkında hayırlısı birde bakmışsın hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?