- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.961
Oturun konuşun bir güzel, ondan sonra ne yapacağına karar verirsin canım. Gördüğünde hala değişmemiş ve içinde soğukluk varsa bırak derim.Tabi karar senin.
oof bilmiyom ben ne yapacağımııı
canım benim hoşbuldum iyiym çok şükür onsuz yaşayabilceğimi anladım eskisi gibi değilim ama pişman oldu yalvaryo şimdide bakacam artık zamana bıraktım bende
sen nasılsın niye aranız limoni yine ne oldu yaa hiç akıllanmıycak mı bunlar kurban olsunlar bize ya
ben bırakıcam herhalde bunu :) annemde kızıyo artık ne bu süründürüyo seni barışmaycaksın diye :)
Canım inşallah doğru kararlar alırsın yüreğini değil aklını dinle. Ben çok pişmanım niye ilk başlarda bitmedi diye 4 sene olucak nerdeyse, birlikte büyüdük.
Oda yalvarıyo özür diliyo ama ben uzatıyorum biraz burnu sürtsün istiyorum. Yoruldum artık peşinden koşmaktan.
aslında hepsi terkedilmeyi hak ediyolar. Hiç biri tırnağmız bile olmazlar. Of off bize yakışan erkek varmıdır yaa
gızlar ben gidiom iyi akşamlar mujks :)
İşte canım bu elindeki düşünceyi kaybetme sakın! Çünkü her zaman eline gelmiyor. Bende bi ara senin gibi düşündüm, ağlamasına sızlamasına acıdım bir şans verdim ve çok pişmanım. Dediğim gibi daha çok alışıyosun ona ve bırakamıyosun.canım bende burnu sürtsün istiyorum o yüzden bişey demiyorum zaman istedim bakalım her şey o zaman belli olacak ama perişan olmuş arkadaşım bile affet dedi ama yoook
bende perişan oldum arkasna bile bakmadı oda çeksin şimdi
ben son şans versem değerlendiremezse inanki hiç umrumda olmaz artık canım beni görsen yaşayamam yapamam onsuz hayller hatralar gelince aklıma delirecek gibi oluyodum sanıyodumki varsa yoksa o dünya durmuştu sanki ilk 3 gün ama anladım artık kimki ya valla onsuz daha güzel bile yaşarım artık bunu kendisi düşünecek kaybetsemde bir şey farketmez bana :)
:) vardır yawrum mutlaka
İşte canım bu elindeki düşünceyi kaybetme sakın! Çünkü her zaman eline gelmiyor. Bende bi ara senin gibi düşündüm, ağlamasına sızlamasına acıdım bir şans verdim ve çok pişmanım. Dediğim gibi daha çok alışıyosun ona ve bırakamıyosun.
Gerçi öyleleride hak etmeyen kızlarda çevremde görüyorum
Tmam canım iyi geceler dikkat et kendine doğru kararlar için iyi düşün.
bir daha aynı hatayı yapmam canım affetsemde ne sevdiğimi belli ederim eskisi gibi onsuz yapamıycağımı hiç söylemem belli etmem hak ettiği değeri veririm ama şuan için düşünmüyorum affetmeyi hayırlısı bakalım :)
Doğru yoldası helalÇünkü şımarıyorlar canım. Onsuz yapamıycağımızı bildikçe bize acı çektiriyolar. Bak ayrılalım 2mizin yüzüğü vardır hemen çıkartır takmaz. Ben salak gibi takarım ama. Aramızdaki farklar çokta işte yüreğe söz geçiremiyoruz:)
Amin canım Allah yardımcın olsun.
bu ayrılık her şeyi farkettirdi bana canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağol :)
Siz neden ayrıldınız?
sağol canım hepimiz mutlu olalım inşallah topikçe :)canım benim çok sağol sende mutlu olmayı hakediyosnz sevip sevdiğini insan sanıp değer veren ilişkiyi kurtarmak için çabalayan bütün bayanlar mutlu olmayı hak ediyor :)
canım hakkında hayırlısı olsun şimdi kimseyi sevemezsin gibi gelir normal ama zamanla düzelceksin sende emin ol düşün onunla mutsuz olmaktansa onsuz hayatına bakıp seni mutlu edecek insanlara şans vermek daha iyi bişey senn için güçlü ol bak kaybettiklerini anlaynca nasıl preşian oluyolar boşver
her konuda kendini haklı gördü beni üzmekten kırmaktan çekinmedi ama hep benim yaşadığım şehre gelmesini bekledim adamakıllı konuşmak için.. önümüzdeki haftaya kadar erteledi hep bekledim sabrettim.. ama sürekli kavgalar yaşadık mayıstan beri yüzyüze görüşmüyoruz.. bununda etkisi var.. herneyse bu kavgalardan dolayı tam toparlanamadık bir türlü.. en son geçtiğimiz pazar günü kavga ettik facede gördü yazmadı ben dedim neden yazmıyosun diye sonra yine kavga etmeye başladık en son bana konuşacak hal bırakmadın iyi geceler dedi sustu ama fceden çıkmadı bildiğin beni salladı.. bikaç gün sonra mesaj attım gelecek misin buraya diye cevap yazmadı aradım açmadı.. bende bekledim onun aramasını ama ertesi gün oldu bana hiçbişekilde dönmedi bende cevap yazması için beni biri arıyor senin hakkında kötü şeyler söylüyor dedim anında döndübende öyle bişey yok uydurdum işede yaradı dedim buda onu merak ettiğimden haber alamadığımdan yaptım sandı havalara girdi bende mesaja cevap alınca aradım çünkü uğraşmak istemedim beni meşgule attı.. bende aç yazdım oda konuşsam ne değişecek anzer dedi sanki konuşup ayrılmışız da ben peşinden koşuyorum muamelesi yaptı bana.. halbuki ben gelecek mi onu soruyordum bana tek mesaj tek kelime gelmiyorum dese zaten ölsem daha mesaj atmazdım ona neyse.. sen bi aç dedim açtı dedim ne bu 40 yıllık düşmanın mıyım ben senin bir soru sordum onun cevabını almaya çalışıyorum dedim oda gelmicem işte kaç gün oldu anca mı aklına geldim, ben sana kavgalardan bıktım dedim beni dinlemedin dedi bende ben bunları konuşmak için ulaşmaya çalışmadım sana sen adam gibi bir soruma cevap versen bu iş bu kadar uzamayacaktıda.. biz senle ayrılık kararı almadık o tartışmada bana gelmeyeceğinide söylemedin ama görüyorumki hem ayrılmışız hemde vazgeçmişsin gelmekten dedim.. budaevet öyle dedi yine sonra ben herneyse dedim bunları mı söyleyecektin dedi bende evet sadece sorunun cevabını almaya çalıştım ama sen farklı yerlere çekmeye uğraştın olayı ii akşamlar dedim kapattım.. sonrada faceden sildim.. uzun oldu ama böyle :)
sağol canım hepimiz mutlu olalım inşallah topikçe :)
ondan eminim işte.. ben asla aramicam daha o ararsada asla dönmeyi düşünmüyorum.. en sonki olayda resmen ben peşinden koşturuyomuşum gibi davrandı.. ben sadece gelip gelmeyeceğini merak ettim çünkü ayrılık konuşmamıştık..
her konuda kendini haklı gördü beni üzmekten kırmaktan çekinmedi ama hep benim yaşadığım şehre gelmesini bekledim adamakıllı konuşmak için.. önümüzdeki haftaya kadar erteledi hep bekledim sabrettim.. ama sürekli kavgalar yaşadık mayıstan beri yüzyüze görüşmüyoruz.. bununda etkisi var.. herneyse bu kavgalardan dolayı tam toparlanamadık bir türlü.. en son geçtiğimiz pazar günü kavga ettik facede gördü yazmadı ben dedim neden yazmıyosun diye sonra yine kavga etmeye başladık en son bana konuşacak hal bırakmadın iyi geceler dedi sustu ama fceden çıkmadı bildiğin beni salladı.. bikaç gün sonra mesaj attım gelecek misin buraya diye cevap yazmadı aradım açmadı.. bende bekledim onun aramasını ama ertesi gün oldu bana hiçbişekilde dönmedi bende cevap yazması için beni biri arıyor senin hakkında kötü şeyler söylüyor dedim anında döndübende öyle bişey yok uydurdum işede yaradı dedim buda onu merak ettiğimden haber alamadığımdan yaptım sandı havalara girdi bende mesaja cevap alınca aradım çünkü uğraşmak istemedim beni meşgule attı.. bende aç yazdım oda konuşsam ne değişecek anzer dedi sanki konuşup ayrılmışız da ben peşinden koşuyorum muamelesi yaptı bana.. halbuki ben gelecek mi onu soruyordum bana tek mesaj tek kelime gelmiyorum dese zaten ölsem daha mesaj atmazdım ona neyse.. sen bi aç dedim açtı dedim ne bu 40 yıllık düşmanın mıyım ben senin bir soru sordum onun cevabını almaya çalışıyorum dedim oda gelmicem işte kaç gün oldu anca mı aklına geldim, ben sana kavgalardan bıktım dedim beni dinlemedin dedi bende ben bunları konuşmak için ulaşmaya çalışmadım sana sen adam gibi bir soruma cevap versen bu iş bu kadar uzamayacaktıda.. biz senle ayrılık kararı almadık o tartışmada bana gelmeyeceğinide söylemedin ama görüyorumki hem ayrılmışız hemde vazgeçmişsin gelmekten dedim.. budaevet öyle dedi yine sonra ben herneyse dedim bunları mı söyleyecektin dedi bende evet sadece sorunun cevabını almaya çalıştım ama sen farklı yerlere çekmeye uğraştın olayı ii akşamlar dedim kapattım.. sonrada faceden sildim.. uzun oldu ama böyle :)
Triplere girmiş.. Bende de öyle olurdu.. Sıkılıyorlar mı ne oluyor
Kaç yaşında seninki canım?
boşver tatlım ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?