Buyrun...Terapi Grubumuz :))

28 yaşında canım

Aynı adam mı dicem neyse ki yaş tutmuyo

Erkekler geç olgunlaşıyor gerçekten.. Benzer şeyleri yaşadım ben de.. Kararlı olsa, kaybetmekten korksa saçma sapan davranmaz.
O döner sana kesin.

Ayrı şehirlerdeyim demişsin, başka biri olabilir mi hayatında? Sevgili olarak değil de takıldığı, yeni bir heyecan.. "Arkadaş" muhabbeti tarzında iletişim kurduğu birileri..
O yüzden bu kadar umursamaz davranıyor olabilir..

Bilmem sanmıyorum ama elimde kesin bi kanıtta yok tabi bu konuda. Aslında ben 1 sene önce ayrılmalıydim ondan o zaman değişmeye başlamıştı çünkü ve bizim için hiç çaba harcamadıgını anlamıştım. 1 sene resmen eskisi gibi olmamız için sabrettim bekledim şimdi bakıyorumda 1 sene ya dile kolay nasıl göze almışım zamanimi heba etmişim.

Böyle düşünme.. 1 sene çabaladım olmadı diye düşün.. Emek verdin, elinden geleni yaptın, yani sorun sende değil.. İçinin rahat olmasını sağlar bu 1 sene..

Hala ayrı şehirlerde misiniz? ya da yakın zamanda gelecek mi?

Son düzenleme:

evet ayrı şehirlerdeyiz.. ama çok uzak değiliz 5.5 saatte gelebileceği bir yerdeyim..
gelecekti işte yarın için konuşmuştuk hatta geçtiğimiz haftaiçi gelecekti düğün müğün var akrabaların benimde yeni haberim oldu dedi tamam dedim kaç ay bekledim 1 hafta daha beklerim ne olacak ama ettiğimiz tartışmadan sonra kendi kendine vazgeçmiş artı konuşsak ne olacak modlarına girmiş dün anlatmıştım sana..

selam tomvejerry ve diger kizlarr:))))))))))))))))
benimki dun gece 40 50 defa aradi ama acmadim :44::44::44:
mesgule attim bi zaman sonra. en sonunda tel.i kapattim.
insan bi msj atar. atmamis
bugun de tik yok zaten.
icti kafayi buldu kesin 10 aydan sonra ne diye arar ki baska
ama hiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccc beklemiyordum acikcasi hem de hic.
icim icimi yedi hala yiyor, seviyor muyum? ASLA,
ama beklentiye soktu mu beni? soktu, evet

Benimki de forumda şarkı sözleri vs paylasıyor. Takıldıgım sunucuya geliyor. Umutlanıyor muyum evt arada ama o kadar çok kalleşlik etti ki umut etmek canımı yakıyor. O yüzden başka taraflara bakıyorum. Gelsin eyvallah. Gelmediğinde üzülmüyorum farketmiyorum. İşte ne bileyim dedim ya geçen gün sanki içimden bişey alındı bi agırlık kalktı gibi. Hissetmiyorum. Hissedemiyorum istemiyorum da zaten.

maviask hala onu gorebilecegin, ondan haberler alabilecegin yerlerde takilarak hata ediyorsun. bunu unutma surecini uzattikca uzatiyorsun..

Allah allah cok sasirdim. en son ne zaman konusmustunuz siz?

Allah allah cok sasirdim. en son ne zaman konusmustunuz siz?

ya bi 6 ay once gorustuk biz, gene boyle bi gece aradi, actim sonra bulustuk, devami gelmedi. soylemistim yine zaten sen sormustun
o zaman helallesti benle, yemin etti aramayacagina. ben de gercekten 6 ay onceki aramasini hissetmistim bekliyordum aramasini.
ama bu sefer hic beklemedigim bi anda aradi.
keske mesgule atmalarim sonucunda bi msj atsaydi
atmadi, uzerinden tam 1 gun gecti aramasinin. hala tik yok.
anlamadim ki, sarhostu ve su an da hatirlamiyor bence

Sormusumdur :d Kendimle beraber o kadar cok kisinin ayrilik hikayesini tutuyor ki hafizam bazen karistiriyorum kimin iliskisi nasildi diye
Demekki hala aklinin bi kosesinde duruyorsun.
Ya ozluyorlardir mutlaka. Bizde onlari ozluyoruz. fakat ozlemek yeniden bi iliskiye baslamak icin yeterli degil. o yuzden isteklerinde emin ve kararli olmalari lazim. yoksa dun diyelim ki acip konussaydin belki ozledim bilmem ne diyecekti, ama aradan bi gun gectikten sonra pisman olup ayriligin en dogru karar oldugunu soyleyecekti. Misal benimki oyle yapti. Hala seviyormusta, ozluyormusta.. Ama ertesi gun, kafam karisik, sanirim bosluktayim dedi. oylesi lazim degil ki bize. asabimizi bozmasinlar durup dururken

Son düzenleme:
maviask hala onu gorebilecegin, ondan haberler alabilecegin yerlerde takilarak hata ediyorsun. bunu unutma surecini uzattikca uzatiyorsun..

Canım valla ben bakmıyorum. Normalde benim bir sürü arkadaşım var o mekanlarda yani onlar kafa dağıtmam için ideal. Önceden evet faceye filan bakıordum eziyet ediyordum kendime. Ama bu kendisi geliyor bir haftadır takıldıgım yerlere. Umursamıyorum iyi olanda bu. O mekanları bırakamam cünkü ordaki insanlar ondan daha değerli benim için ve kendimi güclü hissediyorum onlar varken. O gelse bile rahatım. Yavas yavas asıyorum düşüyor değeri. Bi de iki gün önce bir yalanı daha çıktı ortaya. Öyle gözümden düştü ki. İyi ki de öğrenmişim.

Çok şaşırdım ya bayada bir zaman geçmişti
Ne yapsalar olan bize oluyor kızlar ya pofff
Boşver hiç beklentiye falan girme onu düşünerek geçireceğin zamana yazık edersin.

ya bu kiz uzulur mu, musait mi dusunmeden aradi aptal gibi.
bugun gun boyu her gelen mesaja o mu diye baktim resmen ama yok yani.resmen oyun oynuyor.
bu erkekler neden boyle anlamiyorum.
umarim kokusu cikar,yoksa bir daha ararsa cok pis kizicam. en azindan "1" tane msj at di mi onca aramaya??
mesgule attikca ariyor, attikca ariyor yaa

cok haklisin. 6 ay onceki aramasi tam da boyle sonuclandi iste.
ozluyorum, sen gibisi yok, soylesin boylesin.
ertesi gun "yok biz yapamayiz jelibon, olmaz"

gene aynisini yapacakti kesin. ne devami geldi ne de mesaj.
cidden Allaha havale ediyorum. bu kadar dusuncesiz ve aptalca davranilmaz,
o degil gene arayamayack gibi hissediyorum. ararsa da bi 8 ay sonra filan ... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…