Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sen mesaj atsaydin "?" diye

Çok şaşırdım ya bayada bir zaman geçmişti
Ne yapsalar olan bize oluyor kızlar ya pofff
Boşver hiç beklentiye falan girme onu düşünerek geçireceğin zamana yazık edersin.

bir de bana sor canim ya, saat 00.00da tel calmaya baslayinca korktum ama hiic aklima gelmedi valla.
o degil hic arayacagini ummazdim yani, ha ne diyecekti merak icerisindeyim ama, sevdigi mevdigi falan hikaye,
cok buyuk ihtimal kafasi guzeldi aradi iste o kadar.
ama beni dusunmeden aramasina cok uzuldum ve sinirlendim.
benim icin bu aramalar geri gitmeler o kadar basit olmuyor sonucta. bi 6 ay onceki aramasi sonucunda soylemistim bu durumu.
o da helallesti ve soz verdi aramayacagina. beklemiyordum hic aramasina.
her turlu olam bana oldu zaten.

bir soz vardi onu soyluyorum kendi kendime " ben beklemedim, o da gelmedi. "

Çok şaşırdım ya bayada bir zaman geçmişti
Ne yapsalar olan bize oluyor kızlar ya pofff
Boşver hiç beklentiye falan girme onu düşünerek geçireceğin zamana yazık edersin.

bir de bana sor canim ya, saat 00.00da tel calmaya baslayinca korktum ama hiic aklima gelmedi valla.
o degil hic arayacagini ummazdim yani, ha ne diyecekti merak icerisindeyim ama, sevdigi mevdigi falan hikaye,
cok buyuk ihtimal kafasi guzeldi aradi iste o kadar.
ama beni dusunmeden aramasina cok uzuldum ve sinirlendim.
benim icin bu aramalar geri gitmeler o kadar basit olmuyor sonucta. bi 6 ay onceki aramasi sonucunda soylemistim bu durumu.
o da helallesti ve soz verdi aramayacagina. beklemiyordum hic aramasina.
her turlu olam bana oldu zaten.

bir soz vardi onu soyluyorum kendi kendime " ben beklemedim, o da gelmedi. "

Acmayarak iyi etmissin.
eger donmekse niyeti zaten bi telefonu acmadin diye vazgecmez.
Sadece yoklayacakti iste..
firsat vermemen iyi olmus...
bizim yeni sevdalara ihtiyacimiz var.

Acmayarak iyi etmissin.
eger donmekse niyeti zaten bi telefonu acmadin diye vazgecmez.
Sadece yoklayacakti iste..
firsat vermemen iyi olmus...
bizim yeni sevdalara ihtiyacimiz var.

kesinlikle icimde yok o, oldu..
ihtiyacim olan tertemiz ve yepyeni bi sayfa..
niyetinin donmek oldugunu zannetmiyorum, yokladi ama insan neden 40 50 kere arasn ki ? garip insan.
sevgiliyken bu kadar aramadi ulasamdikca hayirlisi artik. bi gelisme olursa yazarim yine :))
simdilik yatayim ben kizlar,
allaha emanet olun :)

Selam kızlar.. Bende yeni bir sayfa istiyorum, yeni bir heyecan istiyorum hayatımda ve tabi Aşk istiyorum
Çok şey mi istiyorum??

Aynen benim gibisin bu konuda ya
Açmadın ama bir merak içindesin bende böyle olurdum yüzde yüz
Geçenlerde mesaj attığında geri dönmemiştim bir süre içim iiçimi yedi ama şimdi rahatım
Belki o da arar bir zaman sonra manyak

Hepsinin köküne kibrit suyu
Neyse canım Allah rahatlık versin gelişme olursa haber et

Selam kızlar.. Bende yeni bir sayfa istiyorum, yeni bir heyecan istiyorum hayatımda ve tabi Aşk istiyorum
Çok şey mi istiyorum??

Selam
Tabi ki çok şey değil ama demek ki daha zamanı gelmedi en azından ben öyle düşünüyorum.
En doğru zamanda en doğru insanın karşıma/mıza çıkmasını diliyorum
Çünkü bunlar çok önemli hele ki böyle ilişkilerden sonra ...

Hic acilar yasanmamis, hic terk etmeler, vazgecmeler olmamis yepyeni birsey istiyorum..

korkularim var. malesef ki bu kotu tecrube bende insanlara guven konusunda korkulara sebep oldu. normalde onunla olana kadar herkesi sevebilecegime inaniyorum. Yeterki bana iyi davransin, iyi bir insan olsun ben onu zaten severim diyordum ki oyleydi de.. ama simdilerde daha bi secici oldugumu fark ediyorum. ayni seyleri tekrar yasayamam. kocaman bi hayat dersi oldu bana bu yasadiklarim, sizlerin yasadiklari.

sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis ya.. sanirim yasadigim sey bu.

Insallah Allah karsimiza hayirli insanlar cikartir..

Evet ya ben kesin çok çok zor güvenicem mesela ilk ilişkimde bundan sonraki..
E karşımdakide beni gerçekten seviyorsa oda beni kazanmak için elinden geleni yapar diye düşünüyorum :)
Bu ara kısmetim açıldı tanışmak isteyen var arkadaşlarla laf gönderen utangaç insanlar var :) Ama kendimi daha hazır hissetmiyorum malesef..

Bana da cuma gunu bir arkadasim ilgi duydugunu ve beni yakindan tanimak istedigini soyledi. Kabul etmedim ama. hazir degilim diye degil, aslinda hazirim.. ama o kisinin dogru kisi olduguna inanmiyordum. Zaman gecirecegim birseyler yasamak istemiyorum artik. Artik kartlarimi cok saglam oynamaliyim diyorum, tekrar uzulmeyi goze alamiyorum.

Aslında iyi geliyor insana beğenilmek keyfi yerine geliyor.. :)
Ya tanışmak isteyenler (hepsi değil ama bazıları) şu an ilişkiden yeni çıkmış olmasam tanımak isteyebileceğim kişiler..
Birde uzakta yani başka şehirde olanlarda var ve ben yine o riski alabilir miyim bilemiyorum.. Çok zor artı uzaklaşınca ne olduğunu gördüm.. :)

Walla buyuk konusmayim ama bundan sonra kesinlikle uzak mesafeden iliski istemiyorum. hic yurutemedim. iki kere uzaktan iliskim oldu, yurumedi. bu kisiyle de dipdibeydik ama yazin 2 ay ayri kaldik o arada ayrildik iste hahaha uzaktan almayim ben..

Walla buyuk konusmayim ama bundan sonra kesinlikle uzak mesafeden iliski istemiyorum. hic yurutemedim. iki kere uzaktan iliskim oldu, yurumedi. bu kisiyle de dipdibeydik ama yazin 2 ay ayri kaldik o arada ayrildik iste hahaha uzaktan almayim ben..

Bende istemiyorum ama önyargılı olmakta istemiyorum nolacak bakalım :)

Benim ki face de dün blocke yi kaldirmis kendini hatirlatacak ya bana iki gün sonra kesin yine cekecek bende ona hakkini helal et benimki de sana helal olsun dedim... Sonra cevap yazdi helal olsun da nerden cikti yazdi bende dedim öyle... Sonra da face imi dondurdum ki tekrar blocke edipte bana aci cektiremesin diye bi kac günde acmiycam kendimi tutup bu ne ya bi block cekiyo bi aciyo niyeti ne anlamadim ya beni kontrol ediyo ya da aci cektirmek istiyo sanki yetmiyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…