- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.021
ben biraz sinirliyim kızlar. Benimki beni abla dediği biriyle tanıştırmıştı face de arkadaş olmuştuk sonrada. Bende bugün benimkinin kardeşini falan silmeye karar verdim iyi gelmiyor bana çünkü. Neyse bu kişiyede mesaj attım nasılsın ablacim vs diye dün. Şimdi baktım 3 saat önce mesaji görmüş ama cevap yazmamis. Ben silmeden önce bi izahını yapayım diye düşünüyorum ama o benim mesajıma cevap verme gereği bile duymuyor hem sinirlendim hem üzüldüm bana hep seni çok sevdim diyen biriydi çünkü.
İyiyiz bebiş sen
Canım belki o kadının facesine başkalarıda giriyo olabilir sevgilisi,eşi,arkadaşı vb. hani onlar görmüştür belki. Hemen kötü düşünme.
merhaba kızlar,nasılsınız?
uzun zamandır yoktum pek takip edemedim yazdıklarınızı,umarım hepiniz daha iysinizdir...
ben hiç iyi değilim...
ilk ayrılık günlerine döndüm sanki..nedenleri o kadar çok ki...
biliyosunuz bugün kadrolar da açıklandı..iş yok eş yok...en kötüsü de hayatını başkası üstüne kurmak,ona güvenmek ve sonra o insanın seni pat diye terk etmesi...
bugüne kadar kötü bi şey yazmadım düşünmedim ama ben artık çok doldum çok kötüyüm ve avazım çıktığı kadar bağırmak ağlamak istiyorum....
uzun zamandır yoktum pek takip edemedim yazdıklarınızı,umarım hepiniz daha iysinizdir...
ben hiç iyi değilim...
biliyosunuz bugün kadrolar da açıklandı..iş yok eş yok...en kötüsü de hayatını başkası üstüne kurmak,ona güvenmek ve sonra o insanın seni pat diye terk etmesi...
bugüne kadar kötü bi şey yazmadım düşünmedim ama ben artık çok doldum çok kötüyüm ve avazım çıktığı kadar bağırmak ağlamak istiyorum....
Merhaba canım hoşgeldin.. Hepimizin kötü zamanları oluyor dönem dönem.. Sende sanırım artık patlama noktasına gelmişsin sabrede sabrede..
Yapma ElifZeynep altta seni görünce çok umutlanmıştım
Keşke gelse güzel şeyler söylese diye geçirdim aklımdan
Geçen zamanda toparlanırsın diye düşünmüştüm
Bu halde olmana çok üzüldüm
Kadrolar açıklanmış ataman olmamış hayatında yaşadığın hüzünler diğerlerini hatırlatıyor olabilir
Ne diyebilirim ki Allah bol bol sabır versin canım
Hepimizin sınavı ayrı ayrı şu hayatta demek senin sınavında buymuş...
Biraz daha zaman ver kendine inanıyorum ki toparlıcaksın kendine geliceksin
ben hiç iyi değilim...
Elif ablaaklımdan hep sen geçiyodun hatta sana özel mesaj atmayı planlıyodum. Nasıl olduğunu öğrenmek için. Ama böyle görmek hiç istemedim.
Onun hayatıyla ilgili birşey öğrendindemi böyle oldun :26: Tekrar başa sarmak kadar kötüsüde yok.
Ne deyim ki bilemedim.
bilmiyorum kızlar...buraya yazmayı bıraktığım günden sonra iyice kötü olmaya başladım.tabi bunu tetikleyen çok şey oldu...sürekli evlenenler falan...sanki bir ben kaldım hayatta mutsuz olan.oysaki geçen sene bu zamanlar ne mutlu ne umutluydum!!!
bir gün durup bir gün ağlıyorum neredeyse...inancımı kaybediyorum isyan ediyorum herşeye bağırıp kızıyorum...sanki herkesin hayatı çok güzel bir ben mutsuzum...
en kötüsü de şu işsizlik ve eve mahkum olup sürekli aynı şeylerin beynimde tekrarlanması.
bazen ara onu ağzına ne geliyor say kapat diyorum.aylardır biriktirdiğim şeyleri kusmak istiyorum.hatta yanıan gidip okkalı bir tokat savurmak suratına türkümek istiyorum...
ben böyle biri değildim ama artık dayanamıyorum.şu an bile gözlerim doluyor..ne oluyor bana anlamıyorum...
Bütün bunları evde olman iş bulamaman tetikliyor olabilir
Çünkü ben ne zaman dershaneye başladım evden çıktım kendime geldim
Gerçekten bunun büyük etkisi olduğuna inanıyorum
Hayırlısıyla bir an evvel iş bulmaya bak bulamıyorsanda kafanı dağıtacak bişeyler yap
Bu örnek klasik evet ama o evden dışarı bir at kendini uğraşın olsun gerçekten farkediceksin ne demek istediğimi
Kafan farklı şeylere meşgul olunca rahatlıyorsun kalp yönünden daha az düşünmeye başlıyorsun
Onu da hiç düşünme bence Allah'ından bulsun sana yaşattıklarını elbet ödeyecek bir gün
bilmiyorum kızlar...buraya yazmayı bıraktığım günden sonra iyice kötü olmaya başladım.tabi bunu tetikleyen çok şey oldu...sürekli evlenenler falan...sanki bir ben kaldım hayatta mutsuz olan.oysaki geçen sene bu zamanlar ne mutlu ne umutluydum!!!
bir gün durup bir gün ağlıyorum neredeyse...inancımı kaybediyorum isyan ediyorum herşeye bağırıp kızıyorum...sanki herkesin hayatı çok güzel bir ben mutsuzum...
en kötüsü de şu işsizlik ve eve mahkum olup sürekli aynı şeylerin beynimde tekrarlanması.
bazen ara onu ağzına ne geliyor say kapat diyorum.aylardır biriktirdiğim şeyleri kusmak istiyorum.hatta yanıan gidip okkalı bir tokat savurmak suratına türkümek istiyorum...
ben böyle biri değildim ama artık dayanamıyorum.şu an bile gözlerim doluyor..ne oluyor bana anlamıyorum...
bilmiyorum canım...şu an onu aramak istedim.inan bana elim aylardır ilk defa gitti tlfna.daha önce ne içimden geldi ne de kin doldum.ama şimdi arayıp içimdeki herşeyi kusmak istedim..
dayanamıyorum artık kaldıramıyorum...
ne yapcam ki? nereye ne kursuna gitcem? gitsem ne olacak.bir hayat mı kaldı elimde ucundan tutabileceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?