- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.061
Ben çok sıkıntılıyım ya bana dediki sen hiç bir dediğimi yapmıyosun her lafım laf katıyosun bu ilişkide bir ağırlığım yok
Ben onun için kardeşim dediğim insanlardan vazgeçtim sosyal bir aktifem yok. Okul ev ev okul. Üniversite en güzel yıllarım yaşıyamıyorum bile.
Sırf o istiyo diye paspal paspal gidiyorum okula saçıma başıma özen göstermiyorum bir sürme çeksem ayrılır öyle bir kıskanç yani.
Telefonda konuşuyoduk işte suratına kapattım sinirlendim defol git ozaman diye aramadı mesajda atmadı bende sonradan mesaj attım bu hattı abime veriyorum istediğin oldu sakın mesaj atma dedim. Umrumda değil artık ben onun için neler vazgeçim o gelsin bana bunu desin çokta umrumdaydı. sizce haksızmıyım ya.
Haksız değilsin canım tabiki.. Biz neden bunların dediklerini bu kadar yaptıkki zaten ha yaptıkta bi artısını mı gördük oda yok.. Topuklu giyme makyaj yapma biraz bile açık giyme erkeklerle arkadaş olma.. Sonra biz onlardan en ufak bişey istediğimizde de abartırlar yapmamak için binbir takla atarlar.. Kesinlikle haklısın tatlım taviz verme..
Kızlar bu arada bende mesaj attım faceden benimkinin akrabasına ve kızkardeşine :Selam canım x le ayrıldık biliyosundur o yüzden onla ilgili şeyler görmek bana iyi gelmiyor. Bu süreci kolay atlatmam için de onun yakınlarını silmem en doğrusu facebooktan. Pat diye silmek istemedim çünkü değer verdiğim bi insansın. Pelin ablada öyle o yüzden onada ayni mesaji attım. Umarım beni anlarsın bu konuda..Kendine iyi bak Allaha emanet ol..
Oda şöyle demiş: peki sen bilirsin cnm karar senin sende allaha emanet ol keşke herşey farklı olabilseydi...
ohh be üstümden yük kalktı :)
Salak ya kendini bu kadar yüksek görmesini ben sağladım bende de hata var. Evet öyleler senle ben birmiyim der. Ben erkeğim kimse bana bakmaz der offf çıldırcam.
Hiç çıldırma canım onun için hiçbir şeyinden kısıtlamada yapma.. Canın saçını mı yapmak istiyor yap.. Makyaj mı yapasın geldi yap.. Yeter artık onlar mutlu olsun diye kendimizi mutsuz ettiğimiz..Aşk bu değil aşk karşıdaki mutlu olsun diye bazı şeylerden feragat etmektir, bazı huylarını törpülemektir.. Ama bunu yapan sadece tek taraf olunca bunun adı aşk olmuyor eziyet oluyor..
En doğrusunu yazmışssın açık bir diller pat diye silmekte terbiyesizlik olurdu.
Evet canım çok yalvarıcak ama kararlıyım dönmiycem onca emeğim var benim sende bunları nasıl dersin bana.
Sen ne yapyorsun xle onu faceden sildinmi?
Evet sildim canım son konuşmadan sonra sildim ve engelledim, ortak arkadaşların paylaşımlarına yorum falan yapar sinirlerimi bozar diye.. İsmini bile görmem yetiyor çünkü sinirimin bozulmasına :) Yavaş yavaş ortak arkadaşlarıda silicem zaten çok sevdiklerim dışındakileri.. Öylesine eklenmiş olanlarda var çünkü.. Ortadan kaybolmak nasıl oluyormuş görsün.. Öyle durup dururken hem gelmekten vazgeçip hemde gelecek misin mesajlarıma cevap vermeyerek asrın hatasını yaptı.. Numaramıda değiştiricem 1 haftaya kadar :)
Wooouooow çok kararlısınız anzer hanımAllah bizede nasip etsin gerçi bende numarımı değiştirmiş gibi birşey oldum. Hiç değilse ondan haber alamamk unutturmayı sağlıyo.
Ve zaten engellenmeyide hak etmiş sana erkekmi yok beeee
Aynen canım oda çok iyi biliyor elimi sallasam ellisi olduğunu
Güldürdün beni ya alemsinHepimiz (maşallah diyeyimde) en azından "onsuz yapamam, o olsun yeterki hayatımda herşeye razıyım" modlarında değiliz yani aciz değiliz bu çok önemli.. :)
Sanki Roma'ya gitmişim havasında söylediğimi sakın sanmayın da Ankara'yı hiç beğenmedim istanbul'dan giden biri olarak...
Şehir gri ve kasvetli, binalar soğuk ve komün mimarisi gibi
Kamu ve yaşam alanı içiçe
Topu topu 6 müze var, toplu taşıma Bakü metrosundan hallice,
Elm sokağı gibi her yolun sonu kızılay, sıhhiye ya da ulus'a çıkıyor
Bir tek Anıtkabir var yüreğinizle her duygunuzla hissederek gezeceğiniz
başka da bir şey yok.
Fikrim bu.
Pardon ama konumuzla ne alaka yada benmi kaçırdım bazı şeyleri:44:
yok konu ile bir alakası, terapi grubu ya, ben de bunu yazarak kendime telkin verdim
terapi yaptım.
sizin konunuz nedir onu bile bilmiyorum. kendi kumumda yazdım :)
Anladım:) kusura bakmayın lafınıza karıştıysam.
bilmiyorum kızlar...buraya yazmayı bıraktığım günden sonra iyice kötü olmaya başladım.tabi bunu tetikleyen çok şey oldu...sürekli evlenenler falan...sanki bir ben kaldım hayatta mutsuz olan.oysaki geçen sene bu zamanlar ne mutlu ne umutluydum!!!
bir gün durup bir gün ağlıyorum neredeyse...inancımı kaybediyorum isyan ediyorum herşeye bağırıp kızıyorum...sanki herkesin hayatı çok güzel bir ben mutsuzum...
en kötüsü de şu işsizlik ve eve mahkum olup sürekli aynı şeylerin beynimde tekrarlanması.
bazen ara onu ağzına ne geliyor say kapat diyorum.aylardır biriktirdiğim şeyleri kusmak istiyorum.hatta yanıan gidip okkalı bir tokat savurmak suratına türkümek istiyorum...
ben böyle biri değildim ama artık dayanamıyorum.şu an bile gözlerim doluyor..ne oluyor bana anlamıyorum...
Tabiki onu yakalamakta zaman alıyo. Bir olgunlaşma evresine girmek gerekiyo
Erkek çokta hiç istediğim gibi biri yok ya yada benmi seçiciyim anlamadım. En mükemmel erkekleri haketmeyen kızlarda görüyorum.
Nazarım deymesin sınıfta bir çocukla kız var okadarmı tatlılar ama kız fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?