Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bi ara sesi çıktı ama sonra iyice batırdı ex insanı :)
Ankaraya gelin gidecektim bende kızlar bunla ayrılmasak :)

Elifzeynepcim canim benim cok normal bence yasadigin sey. Benimde 2 gundur icim sikiliyo o kadar ozledim ki kavgalarimiza bile raziyim diyorum. Genelde isyan etmemin tek sebeide ondan ufacik da olsa icimi rahatlaticak bi hareket beklemem ve onun hic yapmamasi. Seninkide ayni oyle. Ne biliyim senin kalbini biraz olsun isitacak en azindan kendini teselli edebilecegin tamam bitti ama su su sebeplerle bitirmis kendince hakli olabilir diyecegin seyler soylese sana bu kadar mucadele etmek zorunda kalmayacaksin belki.

Cemalnur Sargut'u dinliyorum ben Allah'a donmediginiz o kisiden ask beklediginiz surece o kisiden dolayi caniniz yanacak buna isyan etmeyin biran once aski yaradan'da arayin diyor ama cok zor. Butun bunlari biliyoruz da uygulamasi zor..

Benim sinavlarim bitti ben geri dondum yuvamiza kizlar. Biz mesajlasiyoruz eski sevgilimle oyle arada ruyalarima girmiyo boyle hem. En azindan haberini aliyorum arkadas gibi konusuyoruz ya o da yetiyo kalbime valla.

Bunu başarmanız bile çok güzel belki eskisi olmanızın sinyalleri bile olabilir canım.

Istemişken tam isteyelim hayal sonuçta :)
Oda doğru kız ozaman bu olsun anzer ben bunun herşeyine rağzıyımmmmm

Benim sinavlarim bitti ben geri dondum yuvamiza kizlar. Biz mesajlasiyoruz eski sevgilimle oyle arada ruyalarima girmiyo boyle hem. En azindan haberini aliyorum arkadas gibi konusuyoruz ya o da yetiyo kalbime valla.

Kiyamam ben sanaaa canim benimm ((= sadece sevgiliyi degil giden bi arkadas gibi ozluyor insan eski sevgilisini ((=
Ama ben ozlesemde artik mesaj atmayacagim bi sure. biliyorum mesaj atarsam cevap yazacak ama en az mart ayina kadar hayatimi, kendimi toparlamak icin sure verdim kendime. O surede ise girmeyi calismayi, yeni insanlar tanimayi hedefliyorum. sonrasinda hala ozlersem bi merhaba derim (=

Enişten olur biscolata reklamlarını görmüşssündür canımm. Diğerlerini hiç beğenmedim ama bu başka ya tam benim tipim teni esmer saçları kumral ve yeşil gözlüüüü

Benimki yeşil gözlü olmasada olur buna benzesin yeter :) (ne kadar alçak gönüllüyüm di mi) :)

Canim meraba, hic üzme kendini cünkü hepimizde oluyor ayni seyler :)
daha gecen gün ben kriz yasadim ve o anki sinirle öfke ve üzüntüyle bir mail attim malum sahisa,
ama daha 5 dakka gecmeden cok pisman oldum
sinir oldum kendime, ne vardi yani, pisman olacagimida biliyordum üstelik,
sakin ha arama ! Lütfen cünkü sende pisman olacaksin biliyorum,
bunlar öyle piskinki,
kendinde zerre hata görmüyordur buna emin olabilirsin,
piskin piskin konusur asabini bozar, sen daha mutsuz olursun, dahada öfkelenirsin,
toparlanacaksin buna emin ol, ve sakin isyan etme unutma bu bizim imtihanimiz !! Gececez az kaldi, kaybetmiyelim lütfen !
Ayrica kendine bir ugras bul lütfen, cünkü oturdukca insan daha cok düsünüyor

anzercim tebrik ederim canim silmekle cok iyi yapmissin,
ortadan kaybolmak 1 numara :) eminim shoka girecektir seninki,
sakin hicbir mesajina cevap verme artik, ve telefonlarinida acma,
hatta hemen numarani degistir cünkü seni kesin ariyacak,
shok olsun, essekten düsmüse dönsün,
keske o anki surat ifadesini görsem, o pismanligini,
ah erkek düsmani oluyorum sanirim :)

sndz cim seninkide pek fenaymis, dinleme onu, süslen püslen, bundan sonra kendi mutluluguna bak lütfen,
kölesi degilizki onlarin canim yaaa

sndz cim seninkide pek fenaymis, dinleme onu, süslen püslen, bundan sonra kendi mutluluguna bak lütfen,
kölesi degilizki onlarin canim yaaa
Aynen hurrem artık gına geldi yaptıklarından, dinlemiyorum artık.
Birlikteyken yapamiyoruz hep 3. kisiler yuzunden tartisiyoruz kimse gorustugumuzu bilmezken o kadar iyi anlasiyoruz ki. Boyle kalsin madem. Haberini aliyim yeter
En iyisini yapıyosunuz canım aslında kimseye söylemedende devam edebilirsiniz:)
pek yakışıklı yaa bende bunu beğeniyorum bakışları çok delici
Erkeğime herkez sulandı yaaa

Son düzenleme:
acaip sinir oluyorum ürün kavanozlarının çıkmayan etiketlerine. hayır yani ne gerek var ??? öyle bir yapıştırıcıyla zamk gibi yapıştırıyorlar ki sanki marka etiketi benimle beraber ebediyete intikal edecek...

Kendimi birilerine atmak istemiyorum ama tek başıma da çok acı çekiyorum
Bir de yalnız kalmak istediğimden midir yoksa yüzümdeki hüzünden mi bilmem ayrılık acısı çekene niye çok yanaşıyor bu erkekler
Zaten zayıf anlarım bunlar, Allahım karşıma düzgün birini çıkar
Hele geçen gelmiş adamın biri 33 yaşında -ben tango yapıyorum- dans partnerim olur musunuz, sizi seçmek istiyorum falan dedi sonra faceten mesaj atmış cevap yazmadım
Güvenmiyorum artık yaş farkına. Güvenmemeliyim değil mi kızlar? Güvenmeye yer arıyorum bence of ne saçmalıyorum anlamadım

atma canim sinav zamani da ben cok dikkat ediyodum kafami karistirmasin diye. guclu hissettigimizde atmamiz onemli olan sanirim kendimize sahip cikicaz kendimiz Sizin son durum ne oldu? arayip duruyor diyordun benim en son takip edebildigim kadariyla.

Ah kizlar ah bi adim yol katedememisiz. Aylar gecmis herkes eski sevgilisini ozluyor

yok canim ya ne arayip durmasi.. yani bu konuya yazmama sebep olan ex aramiyor sagolsun ondan once bi iliskim vardi, o adam hala pesimde..

ben benim ex le alttaki cizelgedeki zaman kadar kendigilimden gorusmedim. en son 2 hafta once konustuk onun attigi mesajla. ona hayatimizdan tumden cikmaliyiz falan dedim. o zamandan beri konusmuyoruz.

suan onunla konusmak bende istemiyorum. Ozluyorum falan ama konuscak bisey yok. oncelikle kendi hayatimi toparlamak istiyorum. is falan bulayim istiyorum, biraz tek basima zaman gecireyim, yeni insanlar taniyim. belli mi olur belki yeni birinden hoslanirim.. ona saplanip kalmak istemiyorum. o yuzden eskiden yeni yila kadar gorusmeyim ne kadar ozlersem de diyordum ama simdi marta kadar kendine izin ver jerry diyorum ((=

duygusalligim ona karsi bitene kadar konusmamaya calisicam. konustukca bisey olmuyo zaten. ozledim mi de bir iki efkarlaniyorum geciyo. yani simdilik hersey guzel

yasindan ziyade, hic tanimadigin adam sana faceden tango arkadasim olurmusun diyor, sende biraz olsun düsünüyormusun bunu yani ??
sirf güvenemedigin icin degil,
adam "ben sapigim" diye bagiriyor resmen,
yasin kücük canim böyle internetten felan arkadaslik kurmamani öneriyorum sana,
gercekten 80% sapik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…