- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.121
Bilmiyorum ya kafam karıştı.. Bana yanlış bir hareketi olmadı karşıdaki kişinin aksine çok olgun davranıyor ama ben rahatsızım bu durumdan o yüzden saçma iş yaptım diyip duruyorum :)
Mesela bugün konuşurken görüşmekten falan bahsetti ben ona o an bu iş olmaz umutlanma demek ve benim ex e mesaj atıp seni özledim demek istedim birden.. Ne acayip şeyler yaşıyorum ya şaşırıyorum bazen..
ne bilim benim ex i aldatıyormuşum gibi geliyor nedense..
gerçi şu an birşey yok konuşuyoruz sadece.. ama bazen imalı şeyler söylüyor.. vakit geçirmek için tanışmak istemediğini söylüyor vs vs..
Yay: Herkes hoşlanır ama Yay kapar. Diğerleride avuçlarını yalar.
•Yay: Herkes hoşlanır ama Yay kapar. Diğerleride avuçlarını yalar.
•Kova: "Herşeyinden ödün verebilir Kova ama asla kişiliğinden ödün vermez
Ay çok ağlayasım var ağlayamıyorum, ağlasam rahatlayacağım.
birden ait hissettigin yere donmek istiyorsun dimi ((=
biliyorum o hissi..
neyse, o hissi biliyorum ama kendime hatirlatmak niyetinde hiiiicccc degilim
Akrep: Kendi Dünyasında Mutludur bir Akrep ve o Dünyaya çok az kişiyi kabul eder.Akrep burcu olmak bir ayrıcalıktır.
İşte böyleyiz bizBen de böyle hissederdim kendimi eminim. Sadakati fazlasıyla önemseyip sevmemizden bence ama bir düşün o senin yerinde olsa böyle hisseder miydi? Birçok erkek daha biriyle beraberken başka kızlarla konuşmaktan çekinmiyor. Pehh. Biz de exlerimizi aldattığımızı düşünelim, adalet mi bu?
Bu arada mesaj atmış...
Ben kova oda yayoyüzden hiç bir zaman ona kendimi ezdirmiycem.
Bu arada mesaj atmış...
bu hayatta hiç birşey kendinden ve hayatından daha değerli olamaz..ailen hayattaysa onların seni nasıl bu yaşına getirdiklerini düşün..aklından kötü düşünceleri çıkar ve sadece kendine odaklan..ben 25 nisandan bu yana ayrıyım onunla ve 28 nisanda 5. senemizi dolduruyoduk..yarın(doğum günüm) sözlenmemizin 3. senesi olucaktı..ve ben adamın 1 kasımda evlendiğini öğrendim(aldatıldığımı aylar sonra öğrendiğimi saymıyorum bile)..eşiyle birlikte düğün fotoğrafını gördüm..o kadar kötü oldum ki,o kızın yerinde ben olucaktım dedim kendi kendime..öğrendiklerimden sonra da iyi ki olmamışım diyorum..hayat çok garip ama yaşamaya bi o kadar değer..ben hala anılarımız aklıma geldikçe ağlıyorum ama bu insan olduğumu ve duygularımı hala kaybetmediğimi gösteriyo bana..aşk acısından bile hoşlanmaya başladım çünkü bu şekilde yaşadığımı hissediyorum..eve tıkma kendini, çık gez dolaş,kendini geliştirmek için birşeyler yap,kurslara git,dans gecelerine partilere katı,l arkadaşlarınla bolca vakit geçir..aynanın karşısına geç ve kendi kendine ben kendim için yaşıyorum,ben güçlüyüm diye sesli bi şekilde tekrarla..unutma bu hayata bi kere geliyosun,tadını çıkar..bi paylaşım çok hoşuma gitmişti aynen yazıyorum;
Allah 3 şekilde cevap verir;
-EVET der, istediğinin verir
-HAYIR der, daha iyisini verir
-BEKLE der, en iyisini verir..
sabırla bekle ve sadece kendin için yaşa..mutlu olmak da, mutsuz olup karalar bağlamak da senin elinde
kızlar:26: biri var benimle tanışmak isteyen, tabi ki hiç bir duygu belirtisi yok bende ama çok tuhaf bu sabah mesaj atıp üzerine de 15 kere aramış:26: mıknatıs gibiyim, nerede garip insanlar var onları çekiyorum sanırım:26: ( numaramı ben vermedim bu arada)
kızlar:26: biri var benimle tanışmak isteyen, tabi ki hiç bir duygu belirtisi yok bende ama çok tuhaf bu sabah mesaj atıp üzerine de 15 kere aramış:26: mıknatıs gibiyim, nerede garip insanlar var onları çekiyorum sanırım:26: ( numaramı ben vermedim bu arada)
bu hayatta hiç birşey kendinden ve hayatından daha değerli olamaz..ailen hayattaysa onların seni nasıl bu yaşına getirdiklerini düşün..aklından kötü düşünceleri çıkar ve sadece kendine odaklan..ben 25 nisandan bu yana ayrıyım onunla ve 28 nisanda 5. senemizi dolduruyoduk..yarın(doğum günüm) sözlenmemizin 3. senesi olucaktı..ve ben adamın 1 kasımda evlendiğini öğrendim(aldatıldığımı aylar sonra öğrendiğimi saymıyorum bile)..eşiyle birlikte düğün fotoğrafını gördüm..o kadar kötü oldum ki,o kızın yerinde ben olucaktım dedim kendi kendime..öğrendiklerimden sonra da iyi ki olmamışım diyorum..hayat çok garip ama yaşamaya bi o kadar değer..ben hala anılarımız aklıma geldikçe ağlıyorum ama bu insan olduğumu ve duygularımı hala kaybetmediğimi gösteriyo bana..aşk acısından bile hoşlanmaya başladım çünkü bu şekilde yaşadığımı hissediyorum..eve tıkma kendini, çık gez dolaş,kendini geliştirmek için birşeyler yap,kurslara git,dans gecelerine partilere katı,l arkadaşlarınla bolca vakit geçir..aynanın karşısına geç ve kendi kendine ben kendim için yaşıyorum,ben güçlüyüm diye sesli bi şekilde tekrarla..unutma bu hayata bi kere geliyosun,tadını çıkar..bi paylaşım çok hoşuma gitmişti aynen yazıyorum;
Allah 3 şekilde cevap verir;
-EVET der, istediğinin verir
-HAYIR der, daha iyisini verir
-BEKLE der, en iyisini verir..
sabırla bekle ve sadece kendin için yaşa..mutlu olmak da, mutsuz olup karalar bağlamak da senin elinde
15 kere aramis mi? Numarani bile kendiliginden vermedigin biri icin ne kadar israrciymis oyle (((=
Mesajina cevap verdin mi?
Kim bu adam bakiiimmm hic haberimiz yok
Nasil biri canim ??
sessiz kalıyorum ama şimdi de çok tuhaf bir mesaj gönderdi:18: numaramı doldurduğum formdan almış evet özgüven patlaması yaşıyor arkadaş hali tavrı da öyleydi zaten pek de cesur doğrusu
ukala, cesareti ile şaşırtan eli yüzü düzgün bir makine mühendisi
Sen anlatirken yazdigin o butun olanlar - ayrilmaniz, ayrildiktan bi kac gun sonraki yil donumunuz, dogum gunun, onun evliligi- kendim yasamisim gibi kalbime hancer gibi saplandi. Ben neler hissettiginizi yalnizca tahmin edebiliyorum.. Insallah o kotu gunleri atlatmissinizdir diye umuyorum ki yazdikleriniza bakilirsa atlatmis gibi duruyorsunuz. Insanin acisini da inkar etmeden sahiplenip, onunla basa cikmayi kabul etmesi iyilesmeye basladiginin bi gostergesi bence. Biliyoruz ki hayattaki her duygu gelip gecici. Mutluluk ve uzuntu de oyle.
Ve yazdiginiz paylasim gercekten cok dogru. Gecmis hesaplarini birakip, gecmise takili kalmayip hayatina devam eden ve yasadiklarindan ders cikaran kimsenin "keske ahmetle/ mehmetle olsaydi" dedigini duymadim. Zaman herseyin ilaci oldugu gibi, insanlar zamanla cok degisiyor. Hayat ayni kalmiyor. Belki yarinlarimizda bizi mutlu eden, hayatimizi mesgul tutan seyler degisecek ve o zamanlar diyecegiz ki "iyi ki olmadi da bugunleri gorebildim." Semsin dedigi gibi "Gün gelir olmadı diye üzüldüğün duaya kabul olmadığı için şükredersin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?