Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sağol hürremcim bende süper yaptığımı düşünüyorum :)
hattımı değiştirmekte tereddütüm var sadece çünkü zaten aradığı yok birde telefonumun engelleme özelliği var çok mecbur kalırsam onu kullanırım diye düşündüm.. o konuyu zamana bıraktım yani.. zaten arayıp rahatsız etmediğinden sorun değil şuan için..

Yani anzer demesen diycektimki kıza bak ne çok şey istiyo ayy böyle sevgilim olsa takip cihazı falan taktırırdım hemde kameralı

ben yanından ayrılmam sen ne diyosun

Erkegin her zaman biraz daha buyuk olmasini avantajli bulmusumdur. olgunluk, hayati tanima, askerliginin bitmis olmasi, meslegi eline almis olmasi vs acidan avantajli. ama yaslar arasi bi ucurum da olmamali. 10 yasa kadar sorun degil ama sonrasi biraz supheli..

senin tangoda tanistigin adama bi yorum yapamadim.. orda arkadasliklar nasildir bilemiyorum ama ilgisi var sana belli. :26:

Yok internetten değil canım bu kurstan. Düşünmüyorum beğenmedim çünkü
Kendimi atasım geliyor birilerine çok kötü bir şey biliyorum ama
Büyük erkekleri daha güvenli liman gibi görüyorum nedense
Hiç akıllanmamışım
Hala unutmadım da zaten

Ben 5 yaşa kadar uygun görüyorum artık. Sütten ağzım yandı benim. Ha yaşadığım en güzel ilişkiydi belki de henüz tam huylarını görmediğim ve cicim ayları olduğu içindi.
İlle büyük mü olması lazım ki mutlu olmak için :26: Şöyle 2-3 yaş büyük biri de ciddi yaklaşamaz mı ilişkiye? Ciddi yaklaşmaktan kastım da evlilik falan değil önemsesin istiyorum.
Of ben çok şey istiyorum önce acımı yenmem lazım :26:
Ben beğenmiyorum onu sadece yaşı büyük olunca geçmişe atıf mı oldu ne ilgimi çekti, güvenli geldi. Ama bir ilişkiye başlamayacağım o kesin canım :26:

Bu arada ben de muhteşem yüzyıl çok severim. Kaçtır söyleyeceğim araya şu zımbırtı erkek müsveddelerinin konuları giriyor Hürrem Ama yarım kaldı benim dizi kaçırdım ucunu :26:

haaa tamam canim bende korktum,
ama adamin yasi felan ve sana yanasma tarzi yinede hosuma gitmedi,
uzak dur bence,
yasina göre birini elbet bulursun, hazir oldugun zaman,
zaten daha cok kücüksün :)

bende izliyorum napim ya seviyorum hürremi :))

İşte bulurum ablacım da şöyle bir problem var oturup konuşamıyoruz ya sıkıcı geliyor sürekli playstation, oyunlar, maç falan :26: Artık genç bir erkek beni tatmin edemeyecek gibi hissediyorum, takıntı haline getirdim sanırım bunu :26: Halbu ki istesem üniversite ortamında birini bulmak o kadar kolay ki bir de kalabalık bizim üniversite baya.

Aa isimden de belli 2012 versiyon Hürrem Kadın sarayı fethetti valla

Son düzenleme:
bende kendime yeni bi hayat kuracagim. nasilmi. ondan ayrilmayacagim. bu zamana kadar onun istedigi gibi yasadik. simdi benim istedigim gibi yasayacagiz...
taviz vermek yok artik. kovalamayacagim. kaciyorum biraktim o kovalasin degilmi ama...

Lyudka'cim iliski daha yeni bittigi icin bosluktasin. bende ayrildiktan sonra hemen yeni bi iliski istiyordum boslugu doldursun diye ama simdilerde yine eski formuma donuyorum galiba. yine ince eleyip sk dokudugum zamanlardayim =))

bende kendime yeni bi hayat kuracagim. nasilmi. ondan ayrilmayacagim. bu zamana kadar onun istedigi gibi yasadik. simdi benim istedigim gibi yasayacagiz...
taviz vermek yok artik. kovalamayacagim. kaciyorum biraktim o kovalasin degilmi ama...

Supeeeerrr

saka bi yana, sizin konunuz nedir?

selam kızlar..
ya ben bişeylerin içine girdim ama doğru mu oldu bilmiyorum..
bi tanıdık vardı ama arkadaşın arkadaşı kendisi sevgilimden ayrıldığımı bilmeden bugünlerde benimle konuşmak istediğini söyledi ısrarla faceden mesaj attı.. neyse bende ekledim benim dışarıdan ekleme seçeneğim kapalı diye ben ekledim o rica etti.. konuşuyoruz birkaç gündür ama benden 2 yaş küçük.. saçma bir iş yaptım sanırım..

benim konum kiskanilmaktan bunalmak )

tek derdimiz o olsaydi keske
saka bi yana abartildimmi elbet oda bunaltir insani..

Canim niye sacma sapan bir is olsun,
yani adam gibi adamsa, olgunsa, nebileyim isi gücü yerindeyse,
sen bilirsin, kanin isinirsa olur, gönlün nasil istiyorsa öyle davran,
konusmakla bisey olmaz hemen :)

Canim niye sacma sapan bir is olsun,
yani adam gibi adamsa, olgunsa, nebileyim isi gücü yerindeyse,
sen bilirsin, kanin isinirsa olur, gönlün nasil istiyorsa öyle davran,
konusmakla bisey olmaz hemen :)

ne bilim benim ex i aldatıyormuşum gibi geliyor nedense..
gerçi şu an birşey yok konuşuyoruz sadece.. ama bazen imalı şeyler söylüyor.. vakit geçirmek için tanışmak istemediğini söylüyor vs vs..

ne bilim benim ex i aldatıyormuşum gibi geliyor nedense..
gerçi şu an birşey yok konuşuyoruz sadece.. ama bazen imalı şeyler söylüyor.. vakit geçirmek için tanışmak istemediğini söylüyor vs vs..

niye aldatmis olasinki,
resmen ayrildiniz siz yani, e exinde böyel istedi zaten, zorla ayirmadin ya adami,
gayet kendi yoluna bakabilirsin, cünkü emin olki o simdiden yoluna bakiyodur, bundan süphen olmasin

cok ama cok asiri kiskanildim malesef. ayrilma noktasina bile geldik kiskanclik yüzünden.

hayirlisi canim, eger cok büyük baska sorunlariniz yoksa, belki bununda orta yolunu bulabilirsiniz

hamburgtanmisin ? :)

niye aldatmis olasinki,
resmen ayrildiniz siz yani, e exinde böyel istedi zaten, zorla ayirmadin ya adami,
gayet kendi yoluna bakabilirsin, cünkü emin olki o simdiden yoluna bakiyodur, bundan süphen olmasin

olabilir canım çünkü o benden hiç ayrılmamıştı ilk defa böyle bişey oldu.. :)

Anzercm, kafama yatan, gorunusunden de hoslandigim biriyle konusmak, ve yeniden bi sevgi ve guven iliskisi yasamak isterdim. ama senin durumun biraz fazla aceleye geliyor gibi. daha bi sayfa kapanmadan digerini aciyorsun..

bence biraz daha agirdan alman senin hayrina. ama bu ask acisini bastirmak icin yeni kisi bire bir olabilir. fakar sonra kafanin karisikligindan isler yurumezse bu defa bir de onun acisini cekme..

Bilmiyorum ya kafam karıştı.. Bana yanlış bir hareketi olmadı karşıdaki kişinin aksine çok olgun davranıyor ama ben rahatsızım bu durumdan o yüzden saçma iş yaptım diyip duruyorum :)
Mesela bugün konuşurken görüşmekten falan bahsetti ben ona o an bu iş olmaz umutlanma demek ve benim ex e mesaj atıp seni özledim demek istedim birden.. Ne acayip şeyler yaşıyorum ya şaşırıyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…