- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.141
tabiki de atlatıyorum..çünkü bu yaşadıklarımın daha beterini yaşayan insanlar tanıyorum..ve tekrar tekrar Allah'a şükrediyorum bana daha hafifini yaşattığı için..bu son öğrendiklerim(20 ekimde yeni sevgilisi olduğunu,24 ekimde aldatıldığımı,26 ekimde 1'den fazla kişiyle aldatıldığımı,6 kasımda da evlendiğini) sıralamaya bakarsanız tam bir şans..ayrılıktan 6 ay sonra daha umudum varken ailemin yanında(iş dolayısıyla onlardan uzaktayım normalde) öğrendim bütün bunları(evlilik hariç)..ben bunun bile şansım olduğunu düşünüyorum..
eğer geçmişle yaşarsam ne önümü görebilirim, ne kendime gelebilirim, ne de çevremde aktif olurum..ben gönlüme göre biriyle evleniceğimi biliyorum çünkü bunu yürekten hissediyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin..fedakarlık yapan, gerçekten seven insanları Rabbim görür..
haddim olmayarak burdan tavsiye vermek isterim herkese..siz siz olun çok sevseniz de belli etmeyin..çünkü buna değmicek bir insansa karşınızdaki inanılmaz şekilde şımarıyo ve kendini tepelerde hissediyo..bırakın hakettiği şekliyle kalsın
jerry hiç normal değil:26: cevap vermiyorum ve ısrarla arıyor bana en son mesajında ömür boyu sadakatini ve sevgisini koruyacağının sözünü vermiş:26: Allah'ım neden düzgün biri çıkmaz karşıma
jerry hiç normal değil:26: cevap vermiyorum ve ısrarla arıyor bana en son mesajında ömür boyu sadakatini ve sevgisini koruyacağının sözünü vermiş:26: Allah'ım neden düzgün biri çıkmaz karşıma
bu hayatta hiç birşey kendinden ve hayatından daha değerli olamaz..ailen hayattaysa onların seni nasıl bu yaşına getirdiklerini düşün..aklından kötü düşünceleri çıkar ve sadece kendine odaklan..ben 25 nisandan bu yana ayrıyım onunla ve 28 nisanda 5. senemizi dolduruyoduk..yarın(doğum günüm) sözlenmemizin 3. senesi olucaktı..ve ben adamın 1 kasımda evlendiğini öğrendim(aldatıldığımı aylar sonra öğrendiğimi saymıyorum bile)..eşiyle birlikte düğün fotoğrafını gördüm..o kadar kötü oldum ki,o kızın yerinde ben olucaktım dedim kendi kendime..öğrendiklerimden sonra da iyi ki olmamışım diyorum..hayat çok garip ama yaşamaya bi o kadar değer..ben hala anılarımız aklıma geldikçe ağlıyorum ama bu insan olduğumu ve duygularımı hala kaybetmediğimi gösteriyo bana..aşk acısından bile hoşlanmaya başladım çünkü bu şekilde yaşadığımı hissediyorum..eve tıkma kendini, çık gez dolaş,kendini geliştirmek için birşeyler yap,kurslara git,dans gecelerine partilere katı,l arkadaşlarınla bolca vakit geçir..aynanın karşısına geç ve kendi kendine ben kendim için yaşıyorum,ben güçlüyüm diye sesli bi şekilde tekrarla..unutma bu hayata bi kere geliyosun,tadını çıkar..bi paylaşım çok hoşuma gitmişti aynen yazıyorum;
Allah 3 şekilde cevap verir;
-EVET der, istediğinin verir
-HAYIR der, daha iyisini verir
-BEKLE der, en iyisini verir..
sabırla bekle ve sadece kendin için yaşa..mutlu olmak da, mutsuz olup karalar bağlamak da senin elinde
Evet kesinlikle sadakat duygusunda geliyor birazda alışkanlık..
Yine ne yalanlar atmış..
ne yazmis gene densiz ??
Aslinda haklisin.. Ama benim artik tahammulum kalmadi. Nenisil, yasadigim seyleri (cok sevildigimi dusunurken bir anda olmayacak galiba denilerek terk edilmeyi) tekrar yasamak istemiyorum. Sevgimi hak etmeyen, sevdigimi gosteremeyecegim bi adami daha hayatimda istemiyorum. Buda ne dusunmeme sebep oluyor biliyor musun? Hayatin boyunca yalniz kalacaksin kizim sen diyorum (((= Insanlara guvenim inanilmaz sarsildi ne yazik ki.. Sanki her guzellik bir gun balbakagina donusecekmis gibi geliyor. Aslinda umutsuz ve negatif dusunen bi insan degilimdir ama aksi ispatlanana kadar bi sure butun karsi cinslere supheyle yaklasacagim sanirim...
Senin onun hakkindaki butun gercekleri ardi arkasina ogrenmen butun umutlatini yitirmen icin iyi olmus. Aylar onceki bi yorumunu okudum demin baska bir konuda. Ayrildiktan 4 ay sonra baska biriyle gorusmeye basladigini yazmissin. O kisi hala var mi hayatinda?
senin yaşadığın da kolay birşey değil anlayabiliyorum..ama elbette yüreğimizi tekrar ısıtıcak ve kalbimizi iyileştiricek insanlar çıkıcak karşımıza..o ana kadar yaşadıklarımız ne kadar kırsa da bizi aynı zamanda güçlendiricek..yalnız kalmıcaz yine sevicez yine sevilicez..belki biraz daha ürkek olucaz ama kalbimizin ritmi yine değişicek..
ben güveniyorum dediklerime bile şüpheyle yaklaşıyorum ki bu çok normal..olması gereken şey de bu,tabi dozunda
o kişiyle sadece arkadaşça bi kaç kere görüştük ama kendisi hem benden ufaktı hem de çok rahat bi tipti o yüzden istemedim açıkçası..
şuan kalbim de beynim de özgür..her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..çünkü kimse için üzülüp, vaktimi karaktersizliklerini düşünerek harcayamam..ki bence hiç birimizin öyle lüksleri olmamalı..zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz kızlar..
Bu çok çok güzel :) Aslında geriye dönüp bakıyorum da öncekiler de iyi ki olmamış diyebiliyorum evet hala üzülüyorum böyle bir şey yaşadığım için, acı çekmek zorunda kaldığım için ama şu yazdıklarınız biraz su serpti yüreğime belki de birkaç ay sonra iyi ki diyebilirim... Anlık deliliklerle hareket etmemek lazım, haklısınız...
Önce nasılsın yazmış hiçbir şey yok gibi sanki
Cevap atmadım birkaç saat sonra da...
Ona hiç kendini anlatma fırsatı vermemişim. 2 haftadır ne yediğini ne içtiğini ne oturduğunu ne kalktığını biliyormuş. Panik atak yaşıyorum resmen seni her şeyin önüne koydum annemin, babamın, işimin demiş. Görüşmek ve konuşmak istiyormuş. Onu bir kez dinlemeliymişim. Benleyken hiçbir kadına dokunmamış bile zaten 3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ama kadının ailesi baskı yapıyormuş boşanma diye. İkna olurlarsa yarına bile boşanırmış. Ona bir şans veremez miymişim. Yaşananlar hiç miymiş. Ben aşktan sevgiden anlamıyor muymuşum. "Lütfen" bir şey söyleseymişim.
Ona hiç kendini anlatma fırsatı vermemişim. 2 haftadır ne yediğini ne içtiğini ne oturduğunu ne kalktığını biliyormuş. Panik atak yaşıyorum resmen seni her şeyin önüne koydum annemin, babamın, işimin demiş. Görüşmek ve konuşmak istiyormuş. Onu bir kez dinlemeliymişim. Benleyken hiçbir kadına dokunmamış bile zaten 3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ama kadının ailesi baskı yapıyormuş boşanma diye. İkna olurlarsa yarına bile boşanırmış. Ona bir şans veremez miymişim. Yaşananlar hiç miymiş. Ben aşktan sevgiden anlamıyor muymuşum. "Lütfen" bir şey söyleseymişim.
Benim 10 gun sonra 4 ay olacak ayrilali...
Daha once hic boyle birsey yasamadim. Yani daha once ayrildiktan sonra 4 ay hic saymadim kimseyle.. Cok farkli, hayatimda cok yeni bi tecrube bu. 4 ayin her gununu onu dusunerek, ozleyerek, ve aglayarak gecirmiyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse onun icin agladigim bir elin parmaklarini gecmez. Bu ayrilikla iyi basa ciktigimi dusunuyorum. Sadece keske arada bir ozlemesem diyorum. Tek skintim o. Yoksa kendimi ona ait falan hissetmiyorum.
Bir tek ozlem var icimde ama eskisi kadar siddetli degil. Ama bittigini hissediyorum. Gercekten hergun ondan biraz daha kopuyorum. ama yinede bazen - cogu zaman - aylar sonra onunla bulusup gorusmenin hayalini kurarken buluyorum kendimi.
Benim anladigim hayatima yeni biri girene dek bu boyle gidebilir. Cunku yalnizligimin sorumlusu o gibi hissedecegim, ask dedigimde aklima onunla anilarim gelecek. Yeni- guzel hatiralara ihtiyacim var. Allah hepimizin karsisina hayirli insanlar cikarsin insallah.
hayatımıza yeni biri girene kadar bu böyle gidicek çok doğru..Allah kimseye başa çıkamayacağı acıyı vermezmiş..ben ayrılığı ve tüm bu olanları uzaktan yaşadım..hiç yüz yüze gelemedik..düşün içimdeki kusamadığım öfkeyi..
aşk acısından daha kötüsü aldatılmanın verdiği acı bence..ona bile yüreğim alıştı..
özlicez,unutamamaktan şikayet edicez, yeri gelicek 'ben bu adamımı sevdim, bu adam için mi fedakarlık yaptım?' dicez, ta ki gerçekten yüreğimizi tekrar alevlendiricek biri karşımıza çıkana dek..
ben onunla geçirdiğim 4 senenin 3 senesini özlüyorum sadece..yiğidi öldür hakkını yeme demişler..gerçekten o senelerimi özlüyorum ve o senelerimi unutturacak günleri yaşıcağımı hissediyorum..
belki yıkıldık ama nakavt olmadık..daha da dayanıklı hale getiriyo aldığımız darbeler bizi..unutma dalgalar kuma yazılanları siler ve yerine dümdüz bi zemin bırakır..bize tek gereken kıyımıza vurmasını beklediğimiz dalgayı çıkarıcak rüzgar
az önce artık dayanamadım patladım ve kavga ettik. tabi ben kendi çapımda kavga ettim, o haklısın, özür dilerim, affet beninin ötesinde tek bir kelam etmedi. eskisi değil yanlış anlama olmasın bu dün tanıştığım ukala beyefendi. eskisi hala sen suçlusun nakaratını tekrarlıyordur kendi kendine
evettttttt Allahla aldatma eşiğine bununla da gelmiş bulunuyoruz. nasıl bir kaderim var ki her görenin ben kaderi oluyorum ve hepsi Allah'ı şahit gösteriyorbenim eskisini hatırlarsınız, Allah yazdırıyor, söyletiyor bu cümleleri diye diye hayatıma girmişti. şimdi bu beyefendi de "Allah şahidimdir" sen çok başkasın diye mesaj attı
dilinde Allah olan adamlar en korktuklarım haline geldi. tanışma faslını da anlatayım kısaca, dün bir kurumdan bilgi almaya gittim, oradaydı... eskiden kendisi de orada eğitmenmiş biraz sohbet ettik eğitimler hakkında, sonra form doldurmamı istediler. formumu incelerken gözümün içine baka baka not defteri ve kalem çıkarıp birşeyler yazdı. tahmin ettim ama konduramadım en azından formdan mail adresimi almıştır telefona cesaret edememiştir dedim. yanılmışım. dünden beri mesajlar ve telefonlar bitmedi. çarpılmış, vurulmuş, bu ortak bir hayatmış, kalp kırmamak gerekmişmesajlarına cevap vermiyorum ya ondan kalp kırıyor oluyorum sanırım. sanırım kandırılmaya müsait oldukça naif bir profil çiziyorum insanlar gözünde oy oy oyy
Bu yeni tanistigin bana bu ex'imden once beraber oldugum ve hala beni geri isteyen eski erkek arkadasimi hatirlatti. bu israrlari, kendinden emin tavri, kizincada hemen ozur dilemesi ayni o. Aslan burcu mu? :26:
Bu yeni tanistigin bana bu ex'imden once beraber oldugum ve hala beni geri isteyen eski erkek arkadasimi hatirlatti. bu israrlari, kendinden emin tavri, kizincada hemen ozur dilemesi ayni o. Aslan burcu mu? :26:
telefon numarasından soyadını öğrendim ve biraz araştırma yaptım tam emin olmamakla birlikte bir profil buldum onun olma olasılığı yüksek ve evet o ise şayet aslan burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?