Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aslinda haklisin.. Ama benim artik tahammulum kalmadi. Nenisil, yasadigim seyleri (cok sevildigimi dusunurken bir anda olmayacak galiba denilerek terk edilmeyi) tekrar yasamak istemiyorum. Sevgimi hak etmeyen, sevdigimi gosteremeyecegim bi adami daha hayatimda istemiyorum. Buda ne dusunmeme sebep oluyor biliyor musun? Hayatin boyunca yalniz kalacaksin kizim sen diyorum (((= Insanlara guvenim inanilmaz sarsildi ne yazik ki.. Sanki her guzellik bir gun balbakagina donusecekmis gibi geliyor. Aslinda umutsuz ve negatif dusunen bi insan degilimdir ama aksi ispatlanana kadar bi sure butun karsi cinslere supheyle yaklasacagim sanirim...

Senin onun hakkindaki butun gercekleri ardi arkasina ogrenmen butun umutlatini yitirmen icin iyi olmus. Aylar onceki bi yorumunu okudum demin baska bir konuda. Ayrildiktan 4 ay sonra baska biriyle gorusmeye basladigini yazmissin. O kisi hala var mi hayatinda?

Ilginc bi tip.. Daha seninle oturup konusmadan boyle buyuk sozler verebildigine gore kac derim.. daha kac begendigi kadina bunlari diyordur kim bilir. Karsina cikacak seni hakeden bi insan. Ama vakti vardir. umutsuzluga kapilma. Bak yalniz degilsin - hepimiz yalniziz

kiz bu adam senle evlenmis bile
yani öyle saniyor sanirim,
ömür boyu sadakatini sevgini koricakmis, ulan kiz sevmiyorki hop daha yani,
ayrica sadakatinide koricakmis he canim he, cok duyduk bu laflari

Bu çok çok güzel :) Aslında geriye dönüp bakıyorum da öncekiler de iyi ki olmamış diyebiliyorum evet hala üzülüyorum böyle bir şey yaşadığım için, acı çekmek zorunda kaldığım için ama şu yazdıklarınız biraz su serpti yüreğime belki de birkaç ay sonra iyi ki diyebilirim... Anlık deliliklerle hareket etmemek lazım, haklısınız...

Evet kesinlikle sadakat duygusunda geliyor birazda alışkanlık..

Yine ne yalanlar atmış..

ne yazmis gene densiz ??

Önce nasılsın yazmış hiçbir şey yok gibi sanki

Cevap atmadım birkaç saat sonra da...

Ona hiç kendini anlatma fırsatı vermemişim. 2 haftadır ne yediğini ne içtiğini ne oturduğunu ne kalktığını biliyormuş. Panik atak yaşıyorum resmen seni her şeyin önüne koydum annemin, babamın, işimin demiş. Görüşmek ve konuşmak istiyormuş. Onu bir kez dinlemeliymişim. Benleyken hiçbir kadına dokunmamış bile zaten 3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ama kadının ailesi baskı yapıyormuş boşanma diye. İkna olurlarsa yarına bile boşanırmış. Ona bir şans veremez miymişim. Yaşananlar hiç miymiş. Ben aşktan sevgiden anlamıyor muymuşum. "Lütfen" bir şey söyleseymişim.

senin yaşadığın da kolay birşey değil anlayabiliyorum..ama elbette yüreğimizi tekrar ısıtıcak ve kalbimizi iyileştiricek insanlar çıkıcak karşımıza..o ana kadar yaşadıklarımız ne kadar kırsa da bizi aynı zamanda güçlendiricek..yalnız kalmıcaz yine sevicez yine sevilicez..belki biraz daha ürkek olucaz ama kalbimizin ritmi yine değişicek..
ben güveniyorum dediklerime bile şüpheyle yaklaşıyorum ki bu çok normal..olması gereken şey de bu,tabi dozunda

o kişiyle sadece arkadaşça bi kaç kere görüştük ama kendisi hem benden ufaktı hem de çok rahat bi tipti o yüzden istemedim açıkçası..

şuan kalbim de beynim de özgür..her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..çünkü kimse için üzülüp, vaktimi karaktersizliklerini düşünerek harcayamam..ki bence hiç birimizin öyle lüksleri olmamalı..zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz kızlar..

Son düzenleme:

Benim 10 gun sonra 4 ay olacak ayrilali...
Daha once hic boyle birsey yasamadim. Yani daha once ayrildiktan sonra 4 ay hic saymadim kimseyle.. Cok farkli, hayatimda cok yeni bi tecrube bu. 4 ayin her gununu onu dusunerek, ozleyerek, ve aglayarak gecirmiyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse onun icin agladigim bir elin parmaklarini gecmez. Bu ayrilikla iyi basa ciktigimi dusunuyorum. Sadece keske arada bir ozlemesem diyorum. Tek skintim o. Yoksa kendimi ona ait falan hissetmiyorum.

Bir tek ozlem var icimde ama eskisi kadar siddetli degil. Ama bittigini hissediyorum. Gercekten hergun ondan biraz daha kopuyorum. ama yinede bazen - cogu zaman - aylar sonra onunla bulusup gorusmenin hayalini kurarken buluyorum kendimi.

Benim anladigim hayatima yeni biri girene dek bu boyle gidebilir. Cunku yalnizligimin sorumlusu o gibi hissedecegim, ask dedigimde aklima onunla anilarim gelecek. Yeni- guzel hatiralara ihtiyacim var. Allah hepimizin karsisina hayirli insanlar cikarsin insallah.

unutma seni öldürmeyen şey güçlendirir..kimse aşk acısından,ayrılıktan ölmedi..tabiki hepimiz acı çekiyoruz önemli olan bu acılara sebep olan hatalarımızı gözden geçirip tekrarlamamak..seni en iyi sen tanırsın..keşke dememek için kendinden çok şey verme sakın..boşver 'giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir' de ve yoluna devam et..
şunu unutma sakın her tünelin sonu aydınlıktır

Sakin hic birsey soyleme

Ailesinin baskisindan bugun sana asik oldugunu iddia ederken bosanamayan adam ilerde nasil bosanacak? Ay boyle bi durumun icinde kalman ne kadar kotu!! Evli, aranizda yas ucurumu var, ne ailenin karsisina cikarabilirsin ne arkadaslarina gogsunu gere gere tanistirabilirsin. hic degmez hiccccc. sakin kafani karistirmasina izin verme!

Vah vah çok üzüldük..
Işte insan yüzsüz olmayıversin.. Telefonunda o özellik varsa engelle bence numarasını.

hayatımıza yeni biri girene kadar bu böyle gidicek çok doğru..Allah kimseye başa çıkamayacağı acıyı vermezmiş..ben ayrılığı ve tüm bu olanları uzaktan yaşadım..hiç yüz yüze gelemedik..düşün içimdeki kusamadığım öfkeyi..
aşk acısından daha kötüsü aldatılmanın verdiği acı bence..ona bile yüreğim alıştı..

özlicez,unutamamaktan şikayet edicez, yeri gelicek 'ben bu adamımı sevdim, bu adam için mi fedakarlık yaptım?' dicez, ta ki gerçekten yüreğimizi tekrar alevlendiricek biri karşımıza çıkana dek..

ben onunla geçirdiğim 4 senenin 3 senesini özlüyorum sadece..yiğidi öldür hakkını yeme demişler..gerçekten o senelerimi özlüyorum ve o senelerimi unutturacak günleri yaşıcağımı hissediyorum..
belki yıkıldık ama nakavt olmadık..daha da dayanıklı hale getiriyo aldığımız darbeler bizi..unutma dalgalar kuma yazılanları siler ve yerine dümdüz bi zemin bırakır..bize tek gereken kıyımıza vurmasını beklediğimiz dalgayı çıkarıcak rüzgar

Son düzenleme:

Vah vah çok üzüldük..
Işte insan yüzsüz olmayıversin.. Telefonunda o özellik varsa engelle bence numarasını.

az önce artık dayanamadım patladım ve kavga ettik. tabi ben kendi çapımda kavga ettim, o haklısın, özür dilerim, affet beninin ötesinde tek bir kelam etmedi. eskisi değil yanlış anlama olmasın bu dün tanıştığım ukala beyefendi. eskisi hala sen suçlusun nakaratını tekrarlıyordur kendi kendine

Kalbimiz bizde degil mi? Bir baskasini da severiz elbet ((=
Artik su ucluye gercekten dikkat ediyorum:
Dogru zaman, dogru yer, dogru insan..

Eskiden kayitsiz sartsiz onu geri istiyordum. Simdiyse hakkimda en hayirlisini diliyorum ((= baya ilerledim yani =D

Allah hakkimizda ennn hayirlisini nasip etsin insallah (((=

evettttttt Allahla aldatma eşiğine bununla da gelmiş bulunuyoruz. nasıl bir kaderim var ki her görenin ben kaderi oluyorum ve hepsi Allah'ı şahit gösteriyor benim eskisini hatırlarsınız, Allah yazdırıyor, söyletiyor bu cümleleri diye diye hayatıma girmişti. şimdi bu beyefendi de "Allah şahidimdir" sen çok başkasın diye mesaj attı

dilinde Allah olan adamlar en korktuklarım haline geldi. tanışma faslını da anlatayım kısaca, dün bir kurumdan bilgi almaya gittim, oradaydı... eskiden kendisi de orada eğitmenmiş biraz sohbet ettik eğitimler hakkında, sonra form doldurmamı istediler. formumu incelerken gözümün içine baka baka not defteri ve kalem çıkarıp birşeyler yazdı. tahmin ettim ama konduramadım en azından formdan mail adresimi almıştır telefona cesaret edememiştir dedim. yanılmışım. dünden beri mesajlar ve telefonlar bitmedi. çarpılmış, vurulmuş, bu ortak bir hayatmış, kalp kırmamak gerekmiş mesajlarına cevap vermiyorum ya ondan kalp kırıyor oluyorum sanırım. sanırım kandırılmaya müsait oldukça naif bir profil çiziyorum insanlar gözünde oy oy oyy

Son düzenleme:

Bu yeni tanistigin bana bu ex'imden once beraber oldugum ve hala beni geri isteyen eski erkek arkadasimi hatirlatti. bu israrlari, kendinden emin tavri, kizincada hemen ozur dilemesi ayni o. Aslan burcu mu? :26:

Ne alakasi var canim naif gorunmenle bilmem neyle? Adam hic etik olmayan bir davranis sergilemis. Numarani senden izinsiz aldigi yetmiyormus gibi, iki gundur bi taciz halinde. demekki hosuna giden herhangi bir kadina bu tarz hareketler yapabilecek kadar garip bi insan. Ay lutfen baskalarinin bize davranislarindan da kendimizi sorumlu tutmayalim.

Bu yeni tanistigin bana bu ex'imden once beraber oldugum ve hala beni geri isteyen eski erkek arkadasimi hatirlatti. bu israrlari, kendinden emin tavri, kizincada hemen ozur dilemesi ayni o. Aslan burcu mu? :26:

telefon numarasından soyadını öğrendim ve biraz araştırma yaptım tam emin olmamakla birlikte bir profil buldum onun olma olasılığı yüksek ve evet o ise şayet aslan burcu

telefon numarasından soyadını öğrendim ve biraz araştırma yaptım tam emin olmamakla birlikte bir profil buldum onun olma olasılığı yüksek ve evet o ise şayet aslan burcu

hahaha biliyordumm biliyordummm

Ne hallere geldim ya ahhaha

Aslinda aslan burclarindan super asiklar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…