Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Evet cok ukala ve kendini begenmis oluyorlar. Ama ask bakimina da karsisindaki kadini kralice yapiyorlar.. (=

aynen benim ex aslandı.. bugün sagopanın paylaştığı burç yorumunda da şu yazıyordu sonradan baktım:•Aslan: Peşinden koşturur bir Aslan ama eğer yakalarsan; onun için attığın her adımın karşılığını aşk olarak geri verir.

Evet cok ukala ve kendini begenmis oluyorlar. Ama ask bakimina da karsisindaki kadini kralice yapiyorlar.. (=

:126: hemen bu bilgiler ışığında araştırma yapalım açıkçası bu beni aradıkça ( ki hala ısrarla arıyor! açmıyorum) eskisiyle tanıştığımız günlere aklım gidiyor nasıl heyecanla ondan mesaj beklerdim, aylarca sabahlara dek telefonda konuşurduk da yine de yetmezdi sanki vakit sanırım duygularımı yitirmişim

şöyle yapışkan tiplere de sinir oluyorum yav..

Duygularini yitmis olur musun hic? duygularin hala eskisinde esaret kaldigi icin simdi baskalarinda kullanacak duygu bulamiyorsun kendinde.

zamana ihtiyacin var

kızlarrrrr:84: niyetim ciddi diye mesaj atıyor neye yanıyorum biliyor musunuz bu tavırdan her zaman rahatsız olmuşumdur, biri niyetim ciddi diyorsa sanki asıl niyetini gizlemek ister gibi gelirdi ki genelde ciddiye alınmaması gereken bir durumdur. mesela yazdıklarını ya tebessümle karşılıyorum ya da hadsizliğine sinirleniyorum ama benimki de böyle başlamıştı ona neden kandım ki adam daha 2. günden ailemle tanış demişti de ne güzel aşk yaşıyoruz demeye başlamıştım ya da ilk gün artık eve döndüğümde kapıyı senin açmanı isterim demişti ben ne safmışım sanki kıyaslama yapıp salaklığımı görmem için bu adam karşıma çıktı

Boylelikle, hayat tekerrurden ibarettir lafini da dogrulamis oluyoruz

canim ilkiyle ilginiz karsilikliymis. bu kisiyleyse tel tarafli, ondan kabak tadi veriyor olabilir. olaylar benziyor evet.. zatn isi ozu de o degilmi? gecmis iliskiler gelecege ders oluyor..

gec dalgani kimseyi ve hicbiseyi cok ciddiye alma

Atmadım zaten. İşte ikna etme çabaları onunla görüşeyim diye. Ben de hak etmiyor muyum sanki göğsümü gere gere, gururla tanıştırabileceğim yanımda taşıyabileceğim birini. Sinir oldum ya Hayır, boşansa ne olacak ki? Bu yalan söylediği gerçeğini değiştirecek mi sanki? Ya da aramızdaki 15 yaşı?

Vah vah çok üzüldük..
Işte insan yüzsüz olmayıversin.. Telefonunda o özellik varsa engelle bence numarasını.

Samsungda vardı da nokiada var mı ki acaba? :26:

Dedim zaten gel annem, kuzum başını göğsüme yasla geçer bunların hepsi

Dediklerinden sonra oturup bir düşündüm valla. Sen 4 yılını vermişsin bir adama o sana bir hiç vermiş bir hiçten öte saçma sapan hüzünler, acılar vermiş. Ben 4 ayda paçayı kurtardım resmen nereye gittiği belli olmayan bir ilişkiden. Zayıf ve küçük bir kız olmak istemiyorum artık, bugünden itibaren güçlü ve kendinden emin bir kadın olma yolunda minik minik adımlar atmaya başlayacağım :)

Bunlar hep birer tecrübe oluyor bize. Aynı olayla karşılaştığında şöyle bir durup gülümsüyorsun kendi eski haline. Ben bunu nasıl düşünmüşüm, yapmışım diyorsun ve hop yeni kararlarını uygulamaya koyuyorsun :)

Ben de şu an diyorum 20 yaşındaki halimle kendimden 15 yaş büyük bir adamla ne cesaretle sevgili olmuşsam :44: Aa ne olacak ki aşığız, vay efendim şunların arasında 17 yaş var bunların 18 var bizim niye olmasın

Samsungda vardı da nokiada var mı ki acaba? :26:

Dedim zaten gel annem, kuzum başını göğsüme yasla geçer bunların hepsi

Bilmiyorumki nokia da var mı? Bende ikiside olduğundan samsungtan engellerim diye düşündüm gereksiz şahsiyeti..
Alemsin ya güldürdün beni..

Aman birak ya sacma sapan, yok ne yedigini ictigini bilmiyormusta, vay yarin bosanirmista,
3 yildir ayri yasiyormusta,
yani yalan üstüne yalan, biktik artik hep ayni yalanlardan, biraz kafalarini calistirsinlar artik

ayrica benim bildigim adam 40ini geckindi, yani senden 20 yasdan fazla büyük oluyor ? 15 yas diyorsunda hep ??
sendne 20 yas büyük bir adamla zaaaten olmaz !!!!!
Dedikleri dogru olsa bile, ki zaten yalan

Merhaba

demin onu gordum

ablamin arabasiyla isiklarda bekliyordum.. o da 50 metre kadar ilerde arabasiyla saga dondu evet yam iki ay sonra ilk defa gordum onu

lanet olsun

Ne hissettin peki? Iyi misin?

iyiyim.
hic bisey hissetmedim desem yeridir. Tuhaf gelecek ama hissettim onu gorecegimi. yolun o tarafina bakmamda bosa degildi. Sanki onun arabasini ariyor gibiydim. Ve gordum. Ilginc.

Ben onu ozluyorum vs ama gun gectikce toparlaniyorum ve gucleniyorum. bunu hissedebiliyorum.
Kopuyorum ondan. Ugrastim. konustum, gorustum, duygularimi eksiksiz dile getirdim. ve artik kabullendim. olmazsa olmaz ya, ben insan iliskilerinin bu kadar karmasik olmamasi gerektigini dusunuyorum. Karmasik olacagina olmasin daha iyi. Ozlerim falan ama gecer.. gececek (=

kötü olmus, ama net görmemissin en azindan :26:

evet uzaktan arabasini gordum sadece..

Ya ben onu hep sevgilim bilmedim. bu kisi benim ondan oncesinde 2 senedir arkadasim, dert ortagim, flortlestigim, ve her canim skildiginda mesaj atabildigim bi insandi. Simdilerde yine o arkadasligini ozluyorum. o yuzden ona karsi su icimdeki kalan ask mi dersin, sehvet mi dersin ne kaldiysa onlardan bir an once kurtulup tekrar aslinda arkadas olarak gorusmek istiyorum. ozluyorum onu ve hayatimdaki yerini. keske hic bisey boyle olmasaydi.. Ama sozumu tutucam. En azindan ocak ayina kadar kendime sure veriyorum. Bu iliski adina zaten hic birsey yapmayacagimda, hala ozlersem bi merhaba diyim diyordum. Ama ocak ayina kadar ozlemden kivransamda (ki hic kivranacagimi falan zannetmiyorum) aramayacagim. bu benim kendime tanidigim iyilesme suresi.

Belki ocak ayinda ondan iyicene kopmus olurum ve aramak dahi istemem kim bilir..

Dediğin gibi olmazsa olmaz.. Hani bi an gelir ya ilişkide ee yeter bu ne böyle dersin o evreden sonrada ne yaparsan yap olmayacağını anlarsın işte o noktadan sonra anlarsın boşa kürek çekmemek gerektiğini.. Ve bi ilişki mutlu etmiyorsa o ilişkinin anlamı ne ki? Geçen bi yerde okudum ben tek başıma da mutsuz olabilirim sana ihtiyacım yok diye.. Aynen öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…