- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.161
hahaha biliyordumm biliyordummm
Ne hallere geldim ya ahhaha
Aslinda aslan burclarindan super asiklar oluyor
evet ona katılıyorum ama çok fazla ukalalar.. ve benciller.. bir süre sonra aşkın yerini kendi egoları alıyor karşıdakini değil kendilerini düşünüyorlar..
Evet cok ukala ve kendini begenmis oluyorlar. Ama ask bakimina da karsisindaki kadini kralice yapiyorlar.. (=
Evet cok ukala ve kendini begenmis oluyorlar. Ama ask bakimina da karsisindaki kadini kralice yapiyorlar.. (=
:126: hemen bu bilgiler ışığında araştırma yapalımaçıkçası bu beni aradıkça ( ki hala ısrarla arıyor! açmıyorum) eskisiyle tanıştığımız günlere aklım gidiyor nasıl heyecanla ondan mesaj beklerdim, aylarca sabahlara dek telefonda konuşurduk da yine de yetmezdi sanki vakit sanırım duygularımı yitirmişim
:126: hemen bu bilgiler ışığında araştırma yapalımaçıkçası bu beni aradıkça ( ki hala ısrarla arıyor! açmıyorum) eskisiyle tanıştığımız günlere aklım gidiyor nasıl heyecanla ondan mesaj beklerdim, aylarca sabahlara dek telefonda konuşurduk da yine de yetmezdi sanki vakit sanırım duygularımı yitirmişim
kızlarrrrr:84: niyetim ciddi diye mesaj atıyorneye yanıyorum biliyor musunuz bu tavırdan her zaman rahatsız olmuşumdur, biri niyetim ciddi diyorsa sanki asıl niyetini gizlemek ister gibi gelirdi ki genelde ciddiye alınmaması gereken bir durumdur. mesela yazdıklarını ya tebessümle karşılıyorum ya da hadsizliğine sinirleniyorum ama benimki de böyle başlamıştı ona neden kandım ki adam daha 2. günden ailemle tanış demişti de ne güzel aşk yaşıyoruz demeye başlamıştım ya da ilk gün artık eve döndüğümde kapıyı senin açmanı isterim demişti ben ne safmışım sanki kıyaslama yapıp salaklığımı görmem için bu adam karşıma çıktı
Sakin hic birsey soyleme
Ailesinin baskisindan bugun sana asik oldugunu iddia ederken bosanamayan adam ilerde nasil bosanacak? Ay boyle bi durumun icinde kalman ne kadar kotu!! Evli, aranizda yas ucurumu var, ne ailenin karsisina cikarabilirsin ne arkadaslarina gogsunu gere gere tanistirabilirsin. hic degmez hiccccc. sakin kafani karistirmasina izin verme!
Vah vah çok üzüldük..
Işte insan yüzsüz olmayıversin.. Telefonunda o özellik varsa engelle bence numarasını.
unutma seni öldürmeyen şey güçlendirir..kimse aşk acısından,ayrılıktan ölmedi..tabiki hepimiz acı çekiyoruz önemli olan bu acılara sebep olan hatalarımızı gözden geçirip tekrarlamamak..seni en iyi sen tanırsın..keşke dememek için kendinden çok şey verme sakın..boşver 'giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir' de ve yoluna devam et..
şunu unutma sakın her tünelin sonu aydınlıktır
kızlarrrrr:84: niyetim ciddi diye mesaj atıyorneye yanıyorum biliyor musunuz bu tavırdan her zaman rahatsız olmuşumdur, biri niyetim ciddi diyorsa sanki asıl niyetini gizlemek ister gibi gelirdi ki genelde ciddiye alınmaması gereken bir durumdur. mesela yazdıklarını ya tebessümle karşılıyorum ya da hadsizliğine sinirleniyorum ama benimki de böyle başlamıştı ona neden kandım ki adam daha 2. günden ailemle tanış demişti de ne güzel aşk yaşıyoruz demeye başlamıştım ya da ilk gün artık eve döndüğümde kapıyı senin açmanı isterim demişti ben ne safmışım sanki kıyaslama yapıp salaklığımı görmem için bu adam karşıma çıktı
Samsungda vardı da nokiada var mı ki acaba? :26:
Dedim zaten gel annem, kuzum başını göğsüme yasla geçer bunların hepsi
Önce nasılsın yazmış hiçbir şey yok gibi sanki
Cevap atmadım birkaç saat sonra da...
Ona hiç kendini anlatma fırsatı vermemişim. 2 haftadır ne yediğini ne içtiğini ne oturduğunu ne kalktığını biliyormuş. Panik atak yaşıyorum resmen seni her şeyin önüne koydum annemin, babamın, işimin demiş. Görüşmek ve konuşmak istiyormuş. Onu bir kez dinlemeliymişim. Benleyken hiçbir kadına dokunmamış bile zaten 3 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ama kadının ailesi baskı yapıyormuş boşanma diye. İkna olurlarsa yarına bile boşanırmış. Ona bir şans veremez miymişim. Yaşananlar hiç miymiş. Ben aşktan sevgiden anlamıyor muymuşum. "Lütfen" bir şey söyleseymişim.
Merhaba
demin onu gordum
ablamin arabasiyla isiklarda bekliyordum.. o da 50 metre kadar ilerde arabasiyla saga donduevet yam iki ay sonra ilk defa gordum onu
lanet olsun
Merhaba
demin onu gordum
ablamin arabasiyla isiklarda bekliyordum.. o da 50 metre kadar ilerde arabasiyla saga donduevet yam iki ay sonra ilk defa gordum onu
lanet olsun
Ne hissettin peki? Iyi misin?
kötü olmus, ama net görmemissin en azindan :26:
iyiyim.
hic bisey hissetmedim desem yeridir. Tuhaf gelecek ama hissettim onu gorecegimi. yolun o tarafina bakmamda bosa degildi. Sanki onun arabasini ariyor gibiydim. Ve gordum. Ilginc.
Ben onu ozluyorum vs ama gun gectikce toparlaniyorum ve gucleniyorum. bunu hissedebiliyorum.
Kopuyorum ondan. Ugrastim. konustum, gorustum, duygularimi eksiksiz dile getirdim. ve artik kabullendim. olmazsa olmaz ya, ben insan iliskilerinin bu kadar karmasik olmamasi gerektigini dusunuyorum. Karmasik olacagina olmasin daha iyi. Ozlerim falan ama gecer.. gececek (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?