- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.181
Anzer neden beni küçümsüyosun ben okadar senle erkeğimi paylaşmıştım
Şimdi sen yazınca farkettimde ben böyle bir yazı gördüğümde hemen benim ve onun burcuna bakardım ama şimdi sadece kendi burcuma baktım
Gelişme kaydediyorum galiba oleeyyyyMutlu oldum birden ya
Aman birak ya sacma sapan, yok ne yedigini ictigini bilmiyormusta, vay yarin bosanirmista,
3 yildir ayri yasiyormusta,
yani yalan üstüne yalan, biktik artik hep ayni yalanlardan, biraz kafalarini calistirsinlar artik
ayrica benim bildigim adam 40ini geckindi, yani senden 20 yasdan fazla büyük oluyor ? 15 yas diyorsunda hep ??
sendne 20 yas büyük bir adamla zaaaten olmaz !!!!!
Dedikleri dogru olsa bile, ki zaten yalan
Anzer neden beni küçümsüyosun ben okadar senle erkeğimi paylaşmıştımtöbe ya ben nediyorum. Çok mutluyum saçmalıyo olabilirim bugün yiğenimin doğum günüydü
offf kızlar bugün yıne depresyonlardan depresyonlara kostum..
alısverıs merkezıne gıttım ıs ckısı ve bır sürü mutlu cıft gördümm, ıcım gıttı resmen
el ele tutusan mı ıstersınız, cafede fısıl fısıl konusan mı dersınız off !!!
Kızlar tomvejerry ye ne oldu? :26:
kızlar:26: biri var benimle tanışmak isteyen, tabi ki hiç bir duygu belirtisi yok bende ama çok tuhaf bu sabah mesaj atıp üzerine de 15 kere aramış:26: mıknatıs gibiyim, nerede garip insanlar var onları çekiyorum sanırım:26: ( numaramı ben vermedim bu arada)
Kızlar şimdi face açtım nasılsın yazmış bana hemde 2 dk önce artık cevap vericem sanırım dayanamıyorum
cevap vereceksinde ne değişecek o önemli muhtemelen sonra daha çok üzüleceksin..
ama kötü bişeler olmayacağını düşünüyorsanda cevap ver tabi..
Cevap verdim canım bişey değişeceğinden değilde içim rahatlasın diye :)
Erkekler ya hepsi aynı hepsi
Elim ayağım buz kesti abartısız dişlerim birbirine çarptı ya neden böyle oldum acaba .s
İnanmıyacaksınız ama hesap sorma amaçlı yazdığını anladım hayatımda biri olduğu duymuş vs...
Mutsuz olamamı istiyomuş bide hey Yarabbim
Hımm kontrol ediyor yani.. Sanane deseydin :)
selamm kızlarr nasılsınızz
yoktum buralarxda dün girdim de çok kalamadım ders vardı
nasılsınız bakalım herkes her şey yolunda mı
:)))
o artık beni istemiyormuş ben ona uygun falan değilmişim hayatına bakıcakmış benle mutlu değilmiş falan filan falan filannn
başkasını bulacakmış ben olmazsam başkası olurmuş (iğrenç bu çocuk ya b..kunda bogul dedim bende!!çirkinleştim ama hak etti.)
bundan sonra da beni aramayacakmış dedim ki zaten arama karşıma da çıkma ne yaparsan yap yani bizim defter hesap da kapandı etti hakkını helal sağolsun çok iyidir kendisi ben uzaktayım diye yaptı böyle gitsin bulsun şimdi yakınında birini bu devran döner eden bulur elbet:))
Çoktan sildiğini düşündüğüm kuytuda kalan fotoğraflarımızı yollamış haklıydın konuşmak hiç iyi gelmedi
selamm kızlarr nasılsınızz
yoktum buralarxda dün girdim de çok kalamadım ders vardı
nasılsınız bakalım herkes her şey yolunda mı
:)))
o artık beni istemiyormuş ben ona uygun falan değilmişim hayatına bakıcakmış benle mutlu değilmiş falan filan falan filannn
başkasını bulacakmış ben olmazsam başkası olurmuş (iğrenç bu çocuk ya b..kunda bogul dedim bende!!çirkinleştim ama hak etti.)
bundan sonra da beni aramayacakmış dedim ki zaten arama karşıma da çıkma ne yaparsan yap yani bizim defter hesap da kapandı etti hakkını helal sağolsun çok iyidir kendisi ben uzaktayım diye yaptı böyle gitsin bulsun şimdi yakınında birini bu devran döner eden bulur elbet:))
Hadi ya çok ayıp etmiş.. Ayrılmanında bir adabı var neden can yakmaya çalışıyosunki?
Boşver canım inan sen iyi bir insana layıksın..
Neden yollamış amaç ne?
Ben bu erkek milletinden nefret ediyorum kesin evde kalacam... Adamlarin isleri gücleri eglence mi ne... Face de siteyi begendim admin hemen özelden mesajlara basladi yok öylesine takilalim filan adamin derdine bak ya offf bu erkek milleti ne böyle ya salaklar nolucak
Ya amaç ne olucak anzer can sıkmak moral bozmak yok bu erkeklerin hepsi aynı ya
Ama hep Rabbimden bir hesaplaşma anı istemiştim o gün bugün oldu bundan sonra onunla olamayacağımı çok net bi şekilde anladım
O bambaşka bir insan ben çok farklıyım bunları çok net gördüm sinirden buz kestim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?