Büyük konuştum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıllık ilişkiden sonra nisanlandim. Evlilik tarihi herşey belliydi. 18 nisan evlenecektik. Haftaiçi düğün salonu gidip tutacaktık. Ama aniden terketti beni. Başkasına aşık olmuş yeni boşanmış birine. Ayrıldı benden ve 5 ay içerisinde onunla evlendi. 1 yıl deli divane dolaştım. Görüştüğüm kişiler oldu ama yok hep bir o öyle yapardı. O olsaydı bu şekilde davranirdi dedim. Hep bitirdim yapamadım. Tam umudumu kestim derken. Uniden hocamla karşılaştık konuşmaya başladık. Oda mutsuz giden bir evliliği vardı boşanma asamasindaydi, şimdi evleri ayırdılar resmi olarak boşanmayı bekliyor. Çünkü daha onceden konuştuğumuzda da mutsuz olduğunu söylemişti face de konuştuğumuzda ama sonra bir daha görüşmedik. Karşılaşınca busefer daha fazla konuşmaya hatta görüşmeye başladık. Şimdi farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize ama o suan hala evli göründüğü için İncitmek istemiyor beni ve bana biraz zaman ver kendimi toparlayayim sadece bu zaman zarfında sadece yanimda ol dedi. Aramiyor sormuyor hiç sadece gorusecegimiz zaman haberlesiyoruz. Bu durum biraz beni üzüyor neden aramiyorsun dediğimde beni anlamanı beklerdim dedi. Ama yine de senin istediğini yapmaya çalışacağım dedi.
Icim rahat değil. Bitirmiş olsada evli olmasi hala. Ama beni çok iyi anlıyor güzel vakit geciriyoruz yan yanayken. Şimdi bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Karmakarışık bir durumdayım.
Sakin beni yanlış anlamayın. Geri dönme gibi bir durum söz konusu değil. Ya da araya girme bir durumu yok. Asla böyle bişey yapamam. Yuva yikanin yuvası olmaz. Korkarım. Günaha girmek istemem. Sadece tam kargaşa ortasında rastgelmek ikimizin de hayal kırıklığimizin olmasi birbirimize yakinlastirdi. Sizin hiç başınıza böyle bişey geldimi. Ne yapabilirim bu durumda hiç bilmiyorum. Cikmazdayim. Ama vazgeçmek de istemiyorum
 
nasıl insansınız yaa kullandırmayın kendinizi şunlara. kendinizden emin olun görüşmeyin. kadın ezdirmesin kendini böylelerine. bak destek de oluyo burdakiler
adam elimin altında dur diyo yani.
görüşmezdim. bana ne.. hakkını kullanmış zamanında terk etmiş gitmiş. umrumda bile olmaz
 
Son düzenleme:

Boşanma aşamasında olduğuna emin misiniz? Ya da boşanmanın hangi aşamada olduğuna?
Sadece görüşeceğimiz zaman haberleşiyoruz, onun dışında arama sorma yok yazınca şüphelendim ben.

Sanki karısını ve sizi aynı anda idare ediyormuş gibi geldi.
 
Ay sizi bilmem de ben korkardım ya. Ya barışma ihtimalleri varsa ve ben adamın kafasını karıştırıyorsam ben sebep olursam diye. Bu tarz çetrefilli işler beni hep korkutur. Ayrıca siz adamın size anlattığı kadarını biliyorsunuz olayın. Zaten evli olup da ilişki yaşayan her erkek yok yatakları ayırdık yok mutlu değilim bunları söyler. Ben çok mutlu bir evliliğe sahibim diyeni olmamıştır.
 
Bir sürü burda soylemeyecegim sebep sundu. Oyüzden bosanamamis hemen. Hala da o sorunlar devam ediyor. Biraz aile baskısı yüzünden hep ertelemisler. Ama en son ki olaylar yüzünden tamamiyle kopmuş . Ve evleri ayırmışlar. Biliyorum hiç doğru düzgün bir ilişki değil ama sanırım boşlukta olunca çabuk kaptırdım kendimi.
 


Evli bir adam neden başka kadınla dertleşir? Yahut o dertleşilen kişi neden siz oluyorsunuz? Bitirmemiş evleri ayrılmış vs.. Bu insanlar mintimilyarder filan mı? Ayrı evesi hacet yok ayrıca çekişmeli olmayan boşanma davaları tek celsede biter.demek ki yalan var demek ki kandırılıyorsınuz.

Ayrıca bu evli erkeklerin cazibeliolma sırları nereden geliyor? O kadar da madur anlatmışsınız yok yuva yıkanın yuvası olmazmış yaptığınız ne sizce? Önceden çatırdıyordu ha iyi o zaman alın bir balyoz yıkın.
 
yapmam dediğin herşeyin tam ortasındasın şuan hepsini de bir güzel yapmışsın
 
Zaten hep kimse duyduysam eşleriyle sorunları vardir ve boşanma asamasindadirlar. Ama sanki adamlar Avrupa birliğine alınma meselesi gibi uzadıkça uzar. Alt tarafı başvuru yapılacak. Gün verilecek. İki tarafta istemiyorsa anlasmali şekilde bosanilacak yani. Uzattıkça uzatıyorlar. Amaç Zaman kazanma. Ne şiş yansın ne kebap. Güvenmeyin. Açık açık söyleyin. Boşandıktan sonra görüşelim diye
 
Basima böyle bir sey geldi. Öncelerden uzaktan tanidigim bir erkek bana haber gönderdi tanismak istedigine dair. Bir kac kay evli kaldi sadece, bosanmak üzere su an, herkes biliyor yani bosanma asamasinda oldugunu, yalan degil..

Ama teklifini degerlendirmedim bile, haticeye degil neticeye bakarim, adam neticede su an evli, selam yolladim bosansin öyle arayisa ciksin diye. Bunu demek beni mutlu etti, etik davranmak lazim. Erkek mi kalmadi dünyada
 
Bırakın yasak adamları sevmeyi tertemiz evlilikler birliktelikler kurmak varken niye kendine zulmediyon ki bacım ex in evli birini sevdi evlendi diye senindemi evlenmen lazım öyle biriyle. Sonu yok biliyon demi boşansa da senle olmicak o adam.
 
Evleri ayirdigina emin misin..?gordun mu
Yoksa o mu oyle diyo
 
zaten terk edilen ve aldatılansınız sizi bu konuma sokan da o yani yuvası kurulmadan yıkılan sizsiniz , simdi ne konuma sokmaya çalışıyor bilinmez... bu adam size iyi gelmeyecek bumerang gibi başa sarar sarar durursunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…