5 yıllık ilişkiden sonra nisanlandim. Evlilik tarihi herşey belliydi. 18 nisan evlenecektik. Haftaiçi düğün salonu gidip tutacaktık. Ama aniden terketti beni. Başkasına aşık olmuş yeni boşanmış birine. Ayrıldı benden ve 5 ay içerisinde onunla evlendi. 1 yıl deli divane dolaştım. Görüştüğüm kişiler oldu ama yok hep bir o öyle yapardı. O olsaydı bu şekilde davranirdi dedim. Hep bitirdim yapamadım. Tam umudumu kestim derken. Uniden hocamla karşılaştık konuşmaya başladık. Oda mutsuz giden bir evliliği vardı boşanma asamasindaydi, şimdi evleri ayırdılar resmi olarak boşanmayı bekliyor. Çünkü daha onceden konuştuğumuzda da mutsuz olduğunu söylemişti face de konuştuğumuzda ama sonra bir daha görüşmedik. Karşılaşınca busefer daha fazla konuşmaya hatta görüşmeye başladık. Şimdi farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize ama o suan hala evli göründüğü için İncitmek istemiyor beni ve bana biraz zaman ver kendimi toparlayayim sadece bu zaman zarfında sadece yanimda ol dedi. Aramiyor sormuyor hiç sadece gorusecegimiz zaman haberlesiyoruz. Bu durum biraz beni üzüyor neden aramiyorsun dediğimde beni anlamanı beklerdim dedi. Ama yine de senin istediğini yapmaya çalışacağım dedi.
Icim rahat değil. Bitirmiş olsada evli olmasi hala. Ama beni çok iyi anlıyor güzel vakit geciriyoruz yan yanayken. Şimdi bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Karmakarışık bir durumdayım.
Sakin beni yanlış anlamayın. Geri dönme gibi bir durum söz konusu değil. Ya da araya girme bir durumu yok. Asla böyle bişey yapamam. Yuva yikanin yuvası olmaz. Korkarım. Günaha girmek istemem. Sadece tam kargaşa ortasında rastgelmek ikimizin de hayal kırıklığimizin olmasi birbirimize yakinlastirdi. Sizin hiç başınıza böyle bişey geldimi. Ne yapabilirim bu durumda hiç bilmiyorum. Cikmazdayim. Ama vazgeçmek de istemiyorum
5 yıllık ilişkiden sonra nisanlandim. Evlilik tarihi herşey belliydi. 18 nisan evlenecektik. Haftaiçi düğün salonu gidip tutacaktık. Ama aniden terketti beni. Başkasına aşık olmuş yeni boşanmış birine. Ayrıldı benden ve 5 ay içerisinde onunla evlendi. 1 yıl deli divane dolaştım. Görüştüğüm kişiler oldu ama yok hep bir o öyle yapardı. O olsaydı bu şekilde davranirdi dedim. Hep bitirdim yapamadım. Tam umudumu kestim derken. Uniden hocamla karşılaştık konuşmaya başladık. Oda mutsuz giden bir evliliği vardı boşanma asamasindaydi, şimdi evleri ayırdılar resmi olarak boşanmayı bekliyor. Çünkü daha onceden konuştuğumuzda da mutsuz olduğunu söylemişti face de konuştuğumuzda ama sonra bir daha görüşmedik. Karşılaşınca busefer daha fazla konuşmaya hatta görüşmeye başladık. Şimdi farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize ama o suan hala evli göründüğü için İncitmek istemiyor beni ve bana biraz zaman ver kendimi toparlayayim sadece bu zaman zarfında sadece yanimda ol dedi. Aramiyor sormuyor hiç sadece gorusecegimiz zaman haberlesiyoruz. Bu durum biraz beni üzüyor neden aramiyorsun dediğimde beni anlamanı beklerdim dedi. Ama yine de senin istediğini yapmaya çalışacağım dedi.
Icim rahat değil. Bitirmiş olsada evli olmasi hala. Ama beni çok iyi anlıyor güzel vakit geciriyoruz yan yanayken. Şimdi bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Karmakarışık bir durumdayım.
Sakin beni yanlış anlamayın. Geri dönme gibi bir durum söz konusu değil. Ya da araya girme bir durumu yok. Asla böyle bişey yapamam. Yuva yikanin yuvası olmaz. Korkarım. Günaha girmek istemem. Sadece tam kargaşa ortasında rastgelmek ikimizin de hayal kırıklığimizin olmasi birbirimize yakinlastirdi. Sizin hiç başınıza böyle bişey geldimi. Ne yapabilirim bu durumda hiç bilmiyorum. Cikmazdayim. Ama vazgeçmek de istemiyorum
Acı ama evlenilecek kız değilsin. Kendine çeki düzen ver.
yapmam dediğin herşeyin tam ortasındasın şuan hepsini de bir güzel yapmışsın5 yıllık ilişkiden sonra nisanlandim. Evlilik tarihi herşey belliydi. 18 nisan evlenecektik. Haftaiçi düğün salonu gidip tutacaktık. Ama aniden terketti beni. Başkasına aşık olmuş yeni boşanmış birine. Ayrıldı benden ve 5 ay içerisinde onunla evlendi. 1 yıl deli divane dolaştım. Görüştüğüm kişiler oldu ama yok hep bir o öyle yapardı. O olsaydı bu şekilde davranirdi dedim. Hep bitirdim yapamadım. Tam umudumu kestim derken. Uniden hocamla karşılaştık konuşmaya başladık. Oda mutsuz giden bir evliliği vardı boşanma asamasindaydi, şimdi evleri ayırdılar resmi olarak boşanmayı bekliyor. Çünkü daha onceden konuştuğumuzda da mutsuz olduğunu söylemişti face de konuştuğumuzda ama sonra bir daha görüşmedik. Karşılaşınca busefer daha fazla konuşmaya hatta görüşmeye başladık. Şimdi farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize ama o suan hala evli göründüğü için İncitmek istemiyor beni ve bana biraz zaman ver kendimi toparlayayim sadece bu zaman zarfında sadece yanimda ol dedi. Aramiyor sormuyor hiç sadece gorusecegimiz zaman haberlesiyoruz. Bu durum biraz beni üzüyor neden aramiyorsun dediğimde beni anlamanı beklerdim dedi. Ama yine de senin istediğini yapmaya çalışacağım dedi.
Evleri ayirdigina emin misin..?gordun muBir sürü burda soylemeyecegim sebep sundu. Oyüzden bosanamamis hemen. Hala da o sorunlar devam ediyor. Biraz aile baskısı yüzünden hep ertelemisler. Ama en son ki olaylar yüzünden tamamiyle kopmuş . Ve evleri ayırmışlar. Biliyorum hiç doğru düzgün bir ilişki değil ama sanırım boşlukta olunca çabuk kaptırdım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?