Istedigim zaman istediğim saatte arıyorum. Sadece o aramiyor. Telefon alışkanlığı yok ilk başta face de mesajlasiyorduk adam face de sadece karşı taraf online ise yazabiliyor saniyormus . Çıkmazdayım ya çok karıştırdı aklıma bu çok
Hocan boşanma davasını ağır cezada filan açmıştır yol yordamdan haberi yok? Belki de açmayı da becerememiştir mahkeme gelir boşar sanıyor olabilir.
Ve ne komiktir ki bu bosanma asamasindaki adamlar bir türlü bosanamiyor nedense. Hatta bosanmaktan vazgeciledebiliniyor cogu zaman görüyoruz duyuyoruz.. Küslük zamani eglencesi ariyorlar galibaBazi kadinlar bosanma asamasindaki erkeklerle iliski kuruyo maalesef.. ne olup bittigini bilmeden.. cahilliginde bu kadarina pes dedirtiyorlar.. ztn bu adam bosanma asamasindaymis guya.. resmi olarak bosansin o zaman neyi bekliyor... Uzak dur derim
Hocan boşanma davasını ağır cezada filan açmıştır yol yordamdan haberi yok? Belki de açmayı da becerememiştir mahkeme gelir boşar sanıyor olabilir.
Henuz bosanmamis erkeklerden cocuk yapanlarda var yada ekstradan sevgilileri oluyo ztn bu ahlaksizlarin .. al birini vur otekine bunlarin..Ve ne komiktir ki bu bosanma asamasindaki adamlar bir türlü bosanamiyor nedense. Hatta bosanmaktan vazgeciledebiliniyor cogu zaman görüyoruz duyuyoruz.. Küslük zamani eglencesi ariyorlar galiba
Iki tane yarim var, biri ölürse digeri var. Aman bosta kalmasin adam, oh mis..
Şu anda tam da böyle bir olay yaşayan çok yakın bir arkadaşım var.Araları bozuk olduğu dönemde kocasi bir başka kız (bekar) ile yakinlasiyor. Tabiri caizse hocamızın ağzıyla aynı cümleler .Yok evleri ayırdık söyle böyle. Ama karısının ailesine borçlu ,ayrılalım dese herkes para diyecek .Şu anda ödeme durumu yok hatta harcayacagi parayi arkadaşımdan temin ediyor. Tabi bu süreçte arkadaşım da aldatildigini öğrendi. Bosamiycam diye tutturdu.Koca musvettesi her iki taraf da durumdan haberdar diye bi rahat .hem pastası duruyo hem karnı doyuyo.Hatta şimdi karısına bi hata yaptım kızgındım sana ama onun için de vicdanım rahat değil diyo...Sonuç olarak en son bayanlar telefonlasmaya kadar ilerlettiler isi.Arkadaşıma biraz gururlu ol diyorum ama nafile. Kim kazanacak merak ediyorum. Sonuç olarak her Allahin günü arkadaşım tarafından o kıza kocam bosanirsa günyüzü gormesinler,rahim kanserinden inleyerek gebersin diye beddua ediliyor.senin kocan kandirmis ona beddua et dediğimde evli olduğunu bile bile yanastiysa o da suçlu diyor. Gerçek ve hala yaşayan bi örnek. Kararını buna göre ver.Bekar helal süt emmiş bir delikanlı illa karşına çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?