Büyük konuştum.

Boşanma olmadıkça görüşme ..
Kendini kandırma. .

Istedigim zaman istediğim saatte arıyorum. Sadece o aramiyor. Telefon alışkanlığı yok ilk başta face de mesajlasiyorduk adam face de sadece karşı taraf online ise yazabiliyor saniyormus . Çıkmazdayım ya çok karıştırdı aklıma bu çok

Hocan boşanma davasını ağır cezada filan açmıştır yol yordamdan haberi yok? Belki de açmayı da becerememiştir mahkeme gelir boşar sanıyor olabilir.

Yani yanlış anlamayın ama neden normalde arayıp sormuyor madem evleri de ayırmış,neden sadece görüşeceğiniz zaman ?
Bunun altında bir çapanoğlu aramıyor musunuz siz ?
Yaptığınız bence baştan sona yanlış ama sizin hayatınız benim sorgulamak gibi bir durumum olamaz
Lakin kendinize bir sorun napıyorum ben diye ?

Bazi kadinlar bosanma asamasindaki erkeklerle iliski kuruyo maalesef.. ne olup bittigini bilmeden.. cahilliginde bu kadarina pes dedirtiyorlar.. ztn bu adam bosanma asamasindaymis guya.. resmi olarak bosansin o zaman neyi bekliyor... Uzak dur derim

aklını başına toplamalısın sonuçta hala evli boşansın önce sen suan kendini kaptrmış gidiyosun ama ya boşanmazsa ya boşanamazsa madem evini falan ayırmış neden seni aramıyo sormuyo vs demekki hala bişeyler var kullandırtma kendini bırak arama sorma boşansın seni aramak isterse kendi arasın bulsun

inanma bence boşansın gelsin önce bi sonra görüşsün.

Evet bence de bosanmak uzeredir...

Yapmayin ya...

Bazi kadinlar bosanma asamasindaki erkeklerle iliski kuruyo maalesef.. ne olup bittigini bilmeden.. cahilliginde bu kadarina pes dedirtiyorlar.. ztn bu adam bosanma asamasindaymis guya.. resmi olarak bosansin o zaman neyi bekliyor... Uzak dur derim
Ve ne komiktir ki bu bosanma asamasindaki adamlar bir türlü bosanamiyor nedense. Hatta bosanmaktan vazgeciledebiliniyor cogu zaman görüyoruz duyuyoruz.. Küslük zamani eglencesi ariyorlar galiba
Iki tane yarim var, biri ölürse digeri var. Aman bosta kalmasin adam, oh mis..

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanma davalarının %90 çok uzun sürüyor.
Bilemezsiniz barışır mı , barışmaz mı ?
Belki şans vereceklerdi belki aklını karıştırıp mani oluyorsunuz.
Yanlış yoldasınız. Kendinize gelmeniz dileğiyle.

Şu anda tam da böyle bir olay yaşayan çok yakın bir arkadaşım var.Araları bozuk olduğu dönemde kocasi bir başka kız (bekar) ile yakinlasiyor. Tabiri caizse hocamızın ağzıyla aynı cümleler .Yok evleri ayırdık söyle böyle. Ama karısının ailesine borçlu ,ayrılalım dese herkes para diyecek .Şu anda ödeme durumu yok hatta harcayacagi parayi arkadaşımdan temin ediyor. Tabi bu süreçte arkadaşım da aldatildigini öğrendi. Bosamiycam diye tutturdu.Koca musvettesi her iki taraf da durumdan haberdar diye bi rahat .hem pastası duruyo hem karnı doyuyo.Hatta şimdi karısına bi hata yaptım kızgındım sana ama onun için de vicdanım rahat değil diyo...Sonuç olarak en son bayanlar telefonlasmaya kadar ilerlettiler isi.Arkadaşıma biraz gururlu ol diyorum ama nafile. Kim kazanacak merak ediyorum. Sonuç olarak her Allahin günü arkadaşım tarafından o kıza kocam bosanirsa günyüzü gormesinler,rahim kanserinden inleyerek gebersin diye beddua ediliyor.senin kocan kandirmis ona beddua et dediğimde evli olduğunu bile bile yanastiysa o da suçlu diyor. Gerçek ve hala yaşayan bi örnek. Kararını buna göre ver.Bekar helal süt emmiş bir delikanlı illa karşına çıkar.

Bizim de annemgilin orda bir komşumuz var
Eve gelen giden kızın karının haddi hesabı yok
Kadınları eşimle boşanma aşamasındayız diye kandırıp kandırıp eve getirip kullanıp gönderiyordu
Karısıylada o biçim iyiydi hatta ayağını öpecek derecede
Ama karısı ne zaman annesine gitse bi iş için bu döküyodu kırıklarını
Tüm komşular biliyodu kimse kadına söylemiyodu bela almayalım diye
Kızlardan biri bigün bir kavga kıyamet çıkardı herkes duydu
Meğer kız habersiz gelmiş diğer kadını basmış
Herşeyi ortaya çıkıncada adam ikisinide kovmuş gelmeseydiniz aptal değilsiniz ya kendiniz istediniz diye bağırdı kovdu işim bitti defolun diye

Yani demem o ki size hiç değer vermiyo bu şer..szler
Sizi üzülerek söylüyorum kullanıyorlar ve ciddi bir durumda tokat gibi ne olduğunuzu yüzünüze hakaretle vurup tekmeyi basıyorlar..

Bilerek gidenler neysede ben üzülüyorum ya kızlarımıza
Kendilerini beş paralık ediyorlar.. Gencecik insanlarsınız emin olduğunuz kişileri sevin ve ne isterseniz yaşayın
Ama kendinizi böylelerine çarşaf kiri yapmayın

bosanacagi hanim yani resmi esi sizi bir yakalarsa var ya..dikkat edin de dava konusu olmayin sakat isler bunlar

Başkası yazsa şu yazdıklarınızı burada yazılanlardan farklı şeyler yazmazsınız eminim
Ama kişi bazen körleşebiliyor yada körlemesine inanmak istiyor
Çok ağır bir darbe yemişsiniz evet ama karşınızdaki öyle değil aynı darbeyi tekrar alma ihtimaliniz çok yüksek
Kesin irtibatınızı anlattıkları doğruysa bitirsin alsın eline ilamını öyle gelsin
Sizin ağzınız yanmış bir kere temkinli olmanız güvenmemeniz lazım ama şu durumda ateşe elinizi sokuyorsunuz

Henuz bosanmamis erkeklerden cocuk yapanlarda var yada ekstradan sevgilileri oluyo ztn bu ahlaksizlarin .. al birini vur otekine bunlarin..

Karılarının maaşı olmasa evi idare edemezler birde ağızlara bak :) evleri ayırmışlar. Paşa torunu ya kira ödemek ev döndürmek sorun değil.bu konuyu açan hanımefendi okudukça gerçeği görür bilenir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…