Büyük konuştum.

o zaman adama de ki boşanma davan sonuçlansın ondan sonra görüşelim de şuan görüşürsek ben o...... olmuş olurum sen de o....... olmuş olursun de

Bence biseyler saklıyor seninki, görüşürken iyide sen onun arayıp sormasını istemeyınce mı anlayışsız oluyorsun hadi ordan ! Hiç normal değil belki daha bosanmadan yenisini bulmuş gibi cümleleri kendine yakıstıramıyor ama o zamanda sana ümit vermeyecekti

Eşini aldatan erkeklerin klasik yalanları eşimle mutsuzum vede boşanmayı bekliyorum.Yani kısacası böyle birinle birlikte olma olan sana olur.Kendine başka bir yol çiz konu sahibi arkadaşım yoksa boşa giden zamanına vede moral bozukluğuna çok yanarsın.

İkiniz de birbirinizi yara bandı olarak görüyorsunuz. ikiniz de boşluktasınız ve bunun adına aşk diyorsunuz, kapılmak diyorsunuz. Tamamen bitmemiş bir evlilikte, her ne kadar evler ayrılmış da olsa yuvayı kurtarma umudu her zaman vardır, çıkmadık candan ümit kesilmez misali ancak arada siz oldukça bu hiç de olmayabilir ve bu evlilik sizin sayenizde uçurumdan aşağı düşebilir. Şimdi uçurumun kenarındalar ama biraz kafalarını toplayıp zamana bırakınca belki yeniden bir araya gelebilirler. sizin aranızda olmanız bu durumu erteler ya da tamamen bitirir.
İkiniz de yeni bir ilişkiden çıkmışsınız. Kafalarınız karmakarışık, boşluktasınız. Bu ilişki olsa bile ne kadar sağlam temeller üzerine kurulur ki?
Bir de hep söylüyorum, neden evlenmiş, boşanmış, bir takım şeyleri yaşamış biriyle evlenir ki kızlar? Oysa bekar biriyle en baştan her şeyi yaşamak varken.... Daha çok gençsin. Hayatın başındasın. Hata yapma. Bir dur. Kendine gel. Eskiyi unutmak için yara bandı gibi sarıldığın bu ilişkiye de bitince başka yara bantları mı arayacaksın? Önce kendin bir yaralarını sar. Hayat ille birinin olması demek değildir. Yaraları sarmak için de ille de biri gerekmez. Bence bir dur, önce kendine gel, kendini bul, özüne dön. Şu aşamada atacağın her adım hata olur. Hem senin için hem de bir aile için....

Ortada bir de ögretmen ögrenci iliskisi var hocam hocam dendigine göre. Adam okulda herkese ilan etmemistir biz karimla evleri ayirdik artik seyetmiyoruz bosanicaz dememistir. E simdi bu kizla beraberligi duyulursa ne akademik cevresi ne kariyer kalir. Tamam bir kac kisi iclerinden "ne güzel citir yakalamis götürüyor" der ama gercekte kimse sirtini sivazlamaz hatta kadin meslekdaslari hic hos karsilamaz. Bu ev ayirma olayi da ilginc. Gidip ertesi gün ev mi satin aliniyor? Bir günde bir haftada kiralik ev bulunabiliyor mu? Kiraladin diyelim; emlakcisi var, depoziti var, iki-üc kira pesinati var. En az esya desen dolabi, yatagi, perdesi, mutfak esyasi var. Ev bakimsizsa bir iki tadilati temizligi var. Diger evin de kirasi aidati faturasi var. Bu adam yüksek derece memur bile olsa pat diye bu harcamalari karsilayabiliyor mu?

Ne güzel, hem okul cevresinde duyulmasin hem karimin haberi olmasin hem de fingirdeyeyim. Kac yildir kk üyesiyim, keske kayit tutsaydim bu anlasamiyoruz bosanicaz diye genc kizlari oyalayip kullanan erkek konularini. Ac bak oku hep ayni senaryo ayni klasik yalanlar demek isterdim ama zahmete deger mi? Karisiyla el ele görseler ya aslinda aralarinda hersey bitti de o gün söyle olmus da böyle olmus da ... diye yine kendilerini kandirirlar.

Canim seni seviyorum esimle de anlasamiyoruz ayrilmaya karar verdik, ama bu durumda görüsürsek hem sana hem kendime hem de esime saygisizlik olur, ben böyle bir adam degilim, davayi actik bosandiktan sonra seninle yeni bir sayfa acalim benden haber bekle diyen bir delikanli görmedim okumadim burada daha. Burdaki evli beyefendi! baska bir boyut getirmis olaya. Davanin sonuclanmasini degil davayi acmayi bekliyor. Bekleme nedeni de burada söylenmeyecek sebeplermis ama ögrenseydik iyiydi tecrübe olurdu, bunu da okudu ya bu gözler derdik.

Konu sahibi bu adama toz kondurmuyorsun git bir iki aksam karisiyla yasadigi evin sokaginda gizlen nöbet tut. Bak bakalim orada yasiyor mu yasamiyor mu? Ben onu istedigim zaman ariyorum diyorsun da ögrenci ögretmenini ariyor görünüyor. Ders okul hakkinda birsey sordu der gecistirir. Belki Ahmet diye kayitlisin telefon rehberinde. O sizi aramiyor cünkü ögretmen niye ögrencisini arasin, dikkat cekmez mi?

Ayrıca ayrı bir evi olsa gideyim bir kahvesini içeyim diye aklından geçirebilirdin. Çok üstüne düştüğüne göre görmek isterdin yaşamını. Aslında o lafı Güzaf. Ama sen böyle zorlardan adam büsbütün kadın milletinden soğuyacak:) adam diyecek ki karım da ne asilmiş, sana teşekkür araması gelebilir yakında.

Arkadaşlar çıtır demişte 30 a merdiven dayamışa çıtır denmez. Hanımefendiye haksızlık etmeyelim çıtır deyip.

Karı-Koca belki kafalarında bir şeyleri netleştirememişlerdir. Evleri ayırmış olabilirler ama bu boşandıkları anlamına gelmez ki... Benimde kocamla zaman zaman ayrı kaldığımız dönemler oldu, araya sizin gibi bayanlar girse şuanda boşanmış ve başkasına aşık bir adam olabilirdi. Uzak durun yani ne olur. Aklı karışık şuanda o adamın. Bekar, kendi halinde insanlar çok var piyasada!!

Ne yapılacak kız evlenecek değil de? Neye göre karar verdiniz? Ne ağır bir cümle. Pes...

- 5 yıllık ilişkiden çıkmış bir bayan. evlenmek isteyen adam 5 yıl beklemez. pat diye evleniverir. ki ayrıldıktan sonra evlenmiş... psikologta buna benzer bir cümle kurmuştu.

- yok boşanacağız vs. diyen bir adam var ortada. iyi de boşanacak adam boşanır. sürüncemede bırakmaz. ilişki kuracaksa beklemeli... boşanınca görüşürüz diyebilmeli...

bu anlatılan iki ilişkinin ikisinin geleceğinde evlilik yok/muş. demek ki kadında da hata var. karşı cinse çok taviz veriyor olabilir. bu nedenle kendisine çeki düzen vermeli... sadece aklınıza cinsellik olarakta gelmesin. her konuda.

Hayatınızda kendi iradenizle sekillendirfiginiz yaptığınız şeyler için büyük konuştum başıma geldi demek çok komik
Ya çok safsiniz ya da öyle görünmek istiyorsunuz
adam hala evli karısıyla aynı evde
Ayrıca o adam hala evli olduğu için siz de "Metres" oluyorsunuz
Bu uygunsuz davranışlarını aşk sevgi demekten utanmiyor musunuz
Kendinize Bu sıfatı mi layık gördünüz

şimdi gördüm bunu

Zaten boşanma aşaması diyip vicdaninizi rahatlatmaniz doğru değil herkesin tartışmalar yaşadığı huzurunun bozulduğu ve boşanmayı düşündüğü zamanlar olabilir tam o anda alternatif olarak adamın hayatına girip ayrılma dusuncesini pekistirmediginize emin olamazsınız. Sizi nisanlinizin ayıran kadından farkiniz yok

Boşanmanın eğer sadece "düşünme" aşamasındaysa vay senin haline arkadaşım.

Merak ediyorum tüm hayatımızda bu kadar mantıksız misiniz yoksa bu olaya özgü bi durum mu? Bittiğine kesin eminim türünden şeyler yazmissiniz da nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Ayrıca henüz bosanmamislarsa bi şans vardir. 5 yıllık iliski boyunca nisanlinizdan da emindiniz sonuç?? Nisanlinizin hisleri birden degistiyse sebep ne olursa olsun onların evliliği de tekrar düzene girebilir. Adamla konuşarakyyaptığınız tek şey yuva yıkmak çünkü onun için yeni bir alternatifsiniz şuan. Ay acayip sinir oldum ya:) neyse Allah doğru yolu göstersin tez zamanda

ya vakti zamanında sizi yüz üstü bırakmış hala ne umuduyla görüşüyorsun anlamadımkii...boşanacak bile olsa((ki ben hiç inanmadım)) şuan onun senin peşinden koşması gerekir senin değil hiç arayıp sormamasıda kıllandırdı beni

Herkesin kendince dertleri oluyor
Derdimiz benzeşiyo diyerek alçaltmayın kendinizi
Benzeşen bişeyiniz yok sen daha nişanlıyken terk edilmişsin
Adam hala evliyken gözü dışarda, boşansa bile güvenilmez böylesine ki daha boşanmadan yeşil ışık yakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…