Büyük konuştum.

Aslında cevap altını çizdiğim cümlede gizli. Adam tabi ki de karısının veya bir başkasının yanında arayamaz, mesajlaşamaz. Üzgünüm ama kandırılıyorsunuz.

Aynen ,arkadaşımdan alıp ötekine yediriyor.İkisinin de tekmeyi basıp ...tir etmesi gerekirken inatla adamın seçim yapmasını bekliyor.Rabbim hemcinslerimize akıl cesaret versin...Memlekette erkek kıtlığı mı var biri bana diyiversin

Burada söyleyemeyeceginiz sebepler;

- Aile baskisi sonucu evlendik,
- Esimle birbirimize hic isinamadik,
- Zaten uzun zamandir beraber olmuyoruz evleri yataklari ayirdik,
- Cocugun - cocuklarin psikolojisi bozulmasin diye ayni evde yasiyoruz (Bu arada bir cocugun her yasi icin ayri ayri bahaneler mevcut. Cok kücük, babaya- duruma göre de- anneye cok düskün okula yeni basladi, tam ergenlik zamanlari gibi mesela)
- ........'ler lar bitsin bosanma davasini kesin acicam,
- Esim bosanmaya yanasmiyor evliligin bittigini kabul etmiyor,
- Esim tam bir cahil, bu zamana kadar herseyini ben hallettim, kendi basina bir is yapamaz o nedenle ayaklari üzerinde durmayi ögrenene kadar biraz destek olmam lazim, yanlis anlama kesin bosanicaz,
- Hayatimdaki tek güzel sey sensin,
- Bana cok iyi geliyorsun (Benim favorim bu, duyup ta kendinden gecmeyen yoktur heralde)
- Keske seni yillar önce tanisaymisim,
- Bu aralar ortalik biraz karisik, özellikle de pazarlari ve mümkünse aksamlari sakin arama ben seni ararim,
- ...
olabilir mi?

Helal süt emmis, delikanli, mert bekar gencler dururken böyle kart adamlara niye dibi düsüyor bu kizlarin? Bosanmak icin evlenmiyor kimse. Olabilir siddetli gecimsizlik vardir, hayat görüsleri beklentileri farklilasmistir ciftler bosanir. Hayatlarinda yeni bir sayfa acip tekrar evlenirler. Onursuz olan davranis karsidakini bosandim bosanicam diye oyalayip kandirmaktir. Cok basit gidiyorsun bir avukata vekalet veriyorsun ve dava aciyorsun. Cekismeli degilse zaten iki taraf anlasinca tek celsede bitiyor. Karsidaki genc kiz unutmasi hazmetmesi cok zor bir dönemden gecmis. Bir erkege tekrar güvenmesi sevmesi zaman almis. Bu kizi heveslendirip oyalayip sonra yüzüstü birakip evime dönersem günaha girerim diyecegine bahaneleri siralamis da siralamis.

Kendinize denk sevip sevebileceginiz biri mutlaka cikacaktir karsiniza. Bu adamdan ayrilin ve hastalikli iliskiyi bir an önce sonlandirin.

ikiniz birbirinizin yarabandı olmuşsunuz.ama o evli bence resmıyette boşanana kadar bir görüşme buluşma mevzusuna girme sen yine uzulursun.sadece görüşücegmz zaman arıyor demışsın bu bile bellı edıyor zaten.Canı sıkılınca senle dertleşmek istiyor gbi geldi dikkat et

Boşanma davası varsa ortada bu davanın kesinleşmesi 2 yıla kadar uzayabilir. Ha deyince bitmez bir boşanma. Anlaşmalı olursa duruma göre 2 saatte bile bitebilir. Kesinleşmesi vs 3- 5 gün sürer biter. Sizi aramaması mahkemede telefon kayıtları delil olarak iletişim başkanlığından istenebilir ve numaranız çıkabilir. Bence tamamen boşanma olmadıkça görüşmeyin derim. Açıkçası ben etik bulmuyorum ama takdir sizin.

Benim bildiğim boşanma-da eşler konuşur ayrılır evleri ayırır dava açılır. Boşanmayı beklemek nedir ki? Dava günü filan belli değil mi? Siz arada bir anlık boşluğuna geldiyseniz sonra barışırsa ne olacak? Ya da belki düzelecek bir ilişki ama sizin varlığınız adama sahte bir cesaret veriyor boşanmak için? Bugun boşansa bu adam senle aynı sene evlenir mi? Bence yapman gereken madem boşanıyorsun davanın günü saati ne zaman? Boşandıktan bir hafta sonra gel sakince konuşalım sen de gerçekten ne hissettiğine karar vermiş olursun ona göre yolumuza bakarız demek

Etik bulmadım ama hayatta her şey oluyor. Yas farkıda vardır belki.çocuğuda varsa skntıolur. Bosanm a aşamasndaysa bosansın gelsin.

ya o değil de, 5 yıllık ilişkinin düğün tarihi alınmışken aniden seni terkedip boşanmış biriyle 5 ayda evlenmesi çok aşırı tuhaf.
kesinlikle doğal gelmedi bana bu durum.
bu işin peşine düştün mü?araştırdın mı hiç?işin içinde iş var gibi sanki...

Konu sahibi farkindayim, su an diyosunki :' konuyu okuyanlar hic anlamiyor beni, evli bi adam diye yapiyrlar tum bunlari ama halbuki durum bambaska"

Hakli olabilirsin, evi ayirmis olabilirler, evlilik tamamen bitmis olabilir. Ama sana diyorum su an icin: bekle.

Ilerde canin yanma ihtimalini sifira indirmen icin soyluyoruz bunu sana.
Iyiligin icin.
Bosansin ve ondan sonra devam edin.

Boylelikle hem" yuvami sen yiktin" diyen gozu yasli bi hemcinsini ( ve varsa cocuklarini) gormessin.
Hemde tertemiz guzel bi sayfaya baslarsiniz.

Benim takıldığım nokta boşanacak mı acaba beni mi kandiriyor değil. Bundan fazlasıyla eminim bittiğinin. Benim takıldığım nokta aramamasi oda karısı yanında olduğundan değil. Neden yazmiyorsun hiç dediğimde seninle konuşunca biliyorum ki sonunda görüşme olacak ee sen her defasında çıkamıyorsun diyor. Ama ben istediğim an arıyorum. Yada görüşmek istediğimde hemen yanımda oluyor. Hata yaptığımın farkındayım. Olmuyor böyle üzülüyorum dedim bitirdim. Ama dayanamadım. Tekrar görüştüm. (

Peki kadin tarafindan da bittiginden de emin misin ? Senin icin bunun bir onemi yok ise malesef siz dolayli olarak , erkek de direkt olarak , aglayan bir kadin birakiyor arkada.Bu durumda kuracaginiz o yuvadan yine size hayir gelmez.Beddua alirsiniz ve almalisiniz da Cunku gercekten kendinizi o kadin yerine koyun ve dusunun.Ne yazik ki metresler boyle yapmazlar asla ilk kadini dusunmezler.Erkegin agzina bakarlar.gercekten adaletli ve gercekten asil kisiler diger kadina bakarlar.Eger diger kadin gozyasi dokuyorsa uzaklasirlar.Asalet bunu gerektirir.Yoksa herkes herkesi tavlar yani mesele degil ki.Cok kolay , boyle adamlar dolu kayniyor heryer.O nedenle kadinlar hemcinslerine saygili olmali ki yarin obur gun coluk cocuga karistiginizda rahat bir vicdanla hayatinizi yasayabilin.

Mide bulandırıcı kişilik yapınız var ne demek birini bul sonra hemen birak yerine yenisini bul yine bırak vs..en sonunda lafda boşanmak üzere olduğunu söyleyen akli karışık bir adamla Hoşça vakitler gecir oh ne ala ne kadar çok rahatsiniz gerçekten mide bulandırıcsiniz sizde size takılan evli adamda

Adam resmi olarak hala evli!!!!
Cidden anlamıyor musun arkadaşım niye aramadığını!!!!

Ah canım incitmek istemiyormuş. Ne kadar da naif bir erkek. Bal gibi biliyorsun sen de boşanmayacağını. Birkaç gün gönlünü eğleyip senden bıkınca başkalarına söyleyecek aynı yalanları. Bir de büyük konuşma bahanesine sığınmazlar mı
Evli adama sinek gibi yapışan; " çok büyük konuştum da ondan" diye vızıldamaya başlıyor.
Artık "boşanma aşamasındayım, ayrı yatıyoruz, bitecek yakında, ondan tiksiniyorum, zaten de çok iğğğğrenç vs vs vs" lafları , akşam elektrikler gitti ödev yapamadım örtttmenim kadar bayat, komik. Bunlara gerçekten inanacak kadar saf kadın kaldı mı ya dünyada? İnanmış gibi yapmak senin de işine geliyor bağğyan.

Üniversitede hoca ama aile baskisi var ha? Hele bi erkegin uzerinde. E bunlar hic mi bosanmayavak? Sana ne sunuyor gelecege dair onu söyle? Bosanicam demek soyut kavram. Su tarihte bosanicam diyor mu?

Adam bosanmadigi sürece konuşmak bence yanlış. Her an kararını değiştirebilir. İkinci kez uzulursun. Hiç arayıp sormaman lazım,isteyen seni arar ve hatta aradığı zaman da kendisinin evli olduğunu hatırlatman lazım. Eski nisanlinin sana yasatriklarini düşünerek sakın ha kendini haklı görme. O başka bir olay bu başka bir olay.

Aslına bakarsanız yani şu yazdıklarınızın totalinde, siz bir adamın aklını çelecek eşiyle boşayacak potansiyele sahipte değilsiniz.bu sizi üzer mi yoksa sevindirir mi bilemem.lakin bu insanı ablukaya almışsınız adam ne yapsa olmuyor durumu var. Hani kendini assa bana olan aşkından, kavuşmadık ondan astı diyeceksiniz.
Hayat böyle yürümüyor siz bir kendinize dönün, empati yapın acaba neden bazı şeyler yolunda gitmiyor u sorgulayın.çok sığ düşünüyorsunuz. Bu durumda siz biriyle sevgili, nişanlı, evli dahi olsanız bu durumu yaşarsınız. Mağrur bir duruş her kadının boynunda zerafetle taşıdığı inci kolyesidir.
Bir şeyleri zorlamak gereksiz ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…