- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
google da erkek manken diye arattım bişeyler eşim görse ne bunlar der valla amaniinnn
ay kız yoksa bi yakınının fotosu mu bu her yerde var derken üzmedim inşallah seni
candycim yok bende beğenmedim daha çapkın daha güvenilmeyecek bir tip olmalı yakışıklı ama karizmatikte olmalı gizemlide olmalı ilgi çekmeli yani bu şimdiki 20 li yaş erkek modelleri gibi birazda rapçi havası var sanki ama umut daha duygusal demiştin duygusal rapçi olmazmı olur muhakkak ama ne bileyim daha farklı bir tarz olabilir bence yinede senarist daha iyi bilir opuyorumnanaktan
candycim fotoğrafları o şekilde yüklersen konu sorumlularıın dışında kimse silemez canım, denemişsen de görmüşsündür silemediğini, ben de silememçok zorunluysa konus orumlusu songile söyleyebilirsin..
candycim bu sanki birazdaha iyi gerçi uzaktan görünüyor ama bence daha çapkınca bakıyor bakışlar iyi bence :))
onay aldığıma sevindim delikafaduldentamam tamam güzeldir bunlar bu olsun napalım
ilk resimdeki hali hani şu kızlarla olan tam da oturmuş bence umutun özelliklerine benden onay aldın bakalım ferihan ne diyecek
kallis konuyu kapatırsa başka bir yerden devam edemezmisin sende
bugün yumurta günün müydü senin
ben dün bozunca bugün devam etmedim haftaya başka bi diyet bulmam lazım benim de napacağımı düşünüyorum bu diyeti zorlayana kadar yapıp bıraksam devamlı olmaz mı acaba ne dersin
onay aldığıma sevindim delikafadulden
canım diyet yemeklere saldırmana sebep olduysa bırak ara ver biraz ama verdiğini almamaya çalış bi kaç hafta diyeti ardarda bozmadan yapsak verdiğimizi sabitleriz diye düşünüyorum..
devam ederiz napalım buluruz bi yer ama buradan onları silmek isterim.. yani.. kim sorumlu iise tüm konuyu komple silsin di mi.. kapatmak yerine.. benim için daha iyi olar vereliniortak
hımm bence cuk oturmuş bu umut için en uygun resimler tam umutun tarzı bende beğendim hem yakışlı hem karizmatik hemde çapkın eee aslı nasıl bir kız onunda var resimleri bakalım onada opuyorumnanaktan
onay aldığıma sevindim delikafadulden
canım diyet yemeklere saldırmana sebep olduysa bırak ara ver biraz ama verdiğini almamaya çalış bi kaç hafta diyeti ardarda bozmadan yapsak verdiğimizi sabitleriz diye düşünüyorum..
devam ederiz napalım buluruz bi yer ama buradan onları silmek isterim.. yani.. kim sorumlu iise tüm konuyu komple silsin di mi.. kapatmak yerine.. benim için daha iyi olar vereliniortak
bak ferihancım bu cast mast derken bizi oyalıyor yeni hikaye yazmıyor haberin olsun gelmeyelim oyuna
koca kadın oldum bunlardaki fetanlık ben de yok vallahi olmaz bunlar canım daha masum bşeyler bulalım aslıya
veeee hikayeyi de istiyoruz bak bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?