candy_candy min diyet günlüğü xD

google da erkek manken diye arattım bişeyler eşim görse ne bunlar der valla amaniinnn

:roflol:

ay kız yoksa bi yakınının fotosu mu bu her yerde var derken üzmedim inşallah seni

yok yok tanıdık değil ama kafamda yarattığıma birebir uyar.. rolünü yapınca da umut gibi görünür.. sahne sanatları okuyo.. genç olması lazım üni öğrencisi daha.. ilah aramıyorum kıvanç gibi falan kaydirigubbakcemile3 seninkilere de bakim.. ilah aramıyorum o kadar da değil bu çocuk iyi sanki.. anlamam ki ben pek de bakmadım zaten :icecream: ama kafamdaki tipe çok uyuyor :ecrin_bebek:

rapçi değil hiç sevmem rapçileri ayrıca :umursamaz: kimse alınmasın gücenmesin ama aklinialirimsmile

sildim kallisim :sm_confused:

haluk piyese de baktım.. çok yaşlı tombilim bunlar.. diğeri sarışınn.. :umursamaz: önerilerinizi bekliyorum.. ayrıca bi de buna bakın bakalım çapkın görünmediğine emin misiniz :jeyyar:

Son düzenleme:
kallisim konuyu kilitlemeye karar verirsen haber ver bana senaryolarımı sileyim kalmasın burda.. başıma bela olur benim :icecream:

öğlen iki tane haşlanmış yumurta iki çatalda light peynir yedim :icecream:

tamam tamam güzeldir bunlar bu olsun napalım
ilk resimdeki hali hani şu kızlarla olan tam da oturmuş bence umutun özelliklerine benden onay aldın bakalım ferihan ne diyecek
kallis konuyu kapatırsa başka bir yerden devam edemezmisin sende
bugün yumurta günün müydü senin
ben dün bozunca bugün devam etmedim haftaya başka bi diyet bulmam lazım benim de napacağımı düşünüyorum bu diyeti zorlayana kadar yapıp bıraksam devamlı olmaz mı acaba ne dersin

onay aldığıma sevindim delikafadulden
canım diyet yemeklere saldırmana sebep olduysa bırak ara ver biraz ama verdiğini almamaya çalış bi kaç hafta diyeti ardarda bozmadan yapsak verdiğimizi sabitleriz diye düşünüyorum..

devam ederiz napalım buluruz bi yer ama buradan onları silmek isterim.. yani.. kim sorumlu iise tüm konuyu komple silsin di mi.. kapatmak yerine.. benim için daha iyi olar vereliniortak

hımm bence cuk oturmuş bu umut için en uygun resimler tam umutun tarzı bende beğendim hem yakışlı hem karizmatik hemde çapkın eee aslı nasıl bir kız onunda var resimleri bakalım onada opuyorumnanaktan

hımm bence cuk oturmuş bu umut için en uygun resimler tam umutun tarzı bende beğendim hem yakışlı hem karizmatik hemde çapkın eee aslı nasıl bir kız onunda var resimleri bakalım onada opuyorumnanaktan

bu nasıl yükleyemedim olmadı sonra artık ama unutturma bana

Son düzenleme:

bu diyete ara veriyim diyorum zaten yani yola devam ama başka araçlarla

bak ferihancım bu cast mast derken bizi oyalıyor yeni hikaye yazmıyor haberin olsun gelmeyelim oyuna

bak ferihancım bu cast mast derken bizi oyalıyor yeni hikaye yazmıyor haberin olsun gelmeyelim oyuna

kaydirigubbakcemile3 yok canım biz yutmayız birazdan sıkıştırırız hani hikaye nerde candycim diye ama şu aslının tipinide merak ettim yani umutu gördük te kaydirigubbakcemile3

hikaye geliyor birazdan.. kız olarak pek bişey bulamadım :sm_confused: kızlar hiç masum değil hepsi fettan 17 yaş arattım bi de.. yazık ya mafoldumben

koca kadın oldum bunlardaki fetanlık ben de yok vallahi olmaz bunlar canım daha masum bşeyler bulalım aslıya
veeee hikayeyi de istiyoruz bak bekliyoruz

bugün Aslı ile Umut yok.. Umut ile Cenk dertleşiyorlar.. Buyrun izleyin buyrunnnnnnnnn

(Umut üni. de. Bahçede.)
Cenk: Aşıkmışsın!
Umut: Haber çabuk yayılmış.
Cenk: Sınıfın ortasında bağırmışsın oğlum nasıl yayılmasın :)
Umut: Ya, öyle oldu.
Cenk: Anlamalıydım diyorum bazen ama söz konusu sen olunca ihtimaller arasına girmiyo :)
Umut: Sizde beni ne yaptınız oğlum ya..
Cenk: Üçüncü sınıftayız.. Ben daha şahit olmadım aşık olduğuna.. Hangi güzele borçluyuz acaba bunu?
Umut: Tanımazsın.
Cenk: Tanıt oğlum o zaman.. rivayetler var ama..
Umut: Neymiş onlar?
Cenk: Söylenene göre birici sınıflardanmış kız. Çömez yani :)
Umut: Eee..
Cenk: Öyle işte.. Velet falan demişsin..
Umut: Birlerden değil..
Cenk: Oğlum ikilerde velet sayılmaz lan.. Öyle deme
Umut: 17 yaşında..
Cenk: Oğlum valla biliyodum. Hiç beğenmemiştim kıza bakışlarını zaten.. Velet deyince anladım ama demedim kimseye.. Yuh ya! Pes!
Umut: Ne diyosun oğlum sen?
Cenk: Pelin hocanın kızı diyorum.. Oğlum çok küçük lan! Lisede daha.. Bak seneye kazanınca boy atar :)
Umut: Of! Cenk!
Cenk: Aşık mı oldun lan cidden? O kadar da değil be oğlum? Güzel değil dalgasına takıldık.
Umut: O değil salak!
Cenk: Kim lan o zaman. Çatlatma adamı..
Umut: Ben dersaneden öğrencime aşık oldum :S
(Cenk gülme krizine girer. Umut ters ters bakar Cenk’e)
Cenk: Yok artık! Oğlum her kaşını gözünü oynatana gönül vereceksen..
Umut: Ne diyon lan sen..
Cenk: Abi seni bi halt zannediyorlar üniversitelisin hocasın falan ya.. Kız ondan asılmış sana.. Liseliler böyledir oğlum.. Valla.. Seni bu hale liseli bi çatlak mı getirdi (Güler yine) Ergen oğlum o. Gördüğüne aşık görmediğine bulaşık.. Şu kadar akıl yokmuş sende de..
Umut: Bi susmadın lan, dır dır dır..
Cenk: Yalan mı?
Umut: Yalan, çünkü kız yüz vermedi bana..
Cenk: Öyle yaparlar başta.. Bunu çocuk tavlama yöntemi sanıyorlar.. Ergen gençlik düşer de sen nasıl düştün oğlum ya.. (Güler.)
Umut: Sen önceki hayatında ergen bi genç kızdın sanırım!
Cenk: Hadi hadi.. Laf ebeliği yapma.. Eee sonra? Yüz vermedi..Sen azıcık koştun peşinden hemen yelkenleri suya indirdi di mi?
Umut: Bana yarım metreden fazla yaklaşırsan dersaneyi bırakırım, dedi.
Cenk: (Donakalır.) Ne?
Umut: Kalırsın işte böyle!
Cenk: Kaldım valla.. Neden böyle dedi.
Umut: Öptüm onu
Cenk: Çakaaaal! :)
Umut: Cenk! Öyle değil. Seviyorum lan ben!
Cenk: Geçer kanka, geçer.. İki biraya bakar.
Umut: Nefret ediyo benden.
Cenk: Niye?
Umut: Anlamadım ki.. Başından beri gıcık bana.. Aslında bişey var ama.. Ayık olduğunda ortalarda değil..
Cenk: Sarhoş olduğunda mı çıkıyo ortaya?
Umut: Evet..
Cenk: Hımm.. Bi Dakka bi Dakka.. Ne dedin sen?
Umut: Sarhoş olduğunda öptü beni.. Daha önce hiç görmediğim bi tutkuyla..
Cenk: Ne diyon sen ya? Benim kafa iyice gitti.. Öğrencin değil miydi oğlum bu kız.. Ne sarhoşu? Ne ara?
Umut: En iyisi ben sana bi en baştan anlatayım.(Her şeyi anlatır)
Cenk: Hatırlamıyo yani..
Umut: Yok, hatırlamıyo.. Tam da iyiydik biliyo musun? Etüt almıştı benden.. Nerden dedim “Seni öptüm o akşam ben” diye..
Cenk: Senden nefret etmesi çok normal hacı..
Umut: Bana da anlat o zaman; anladın madem..
Cenk: He, yok.. Yanlış anladım. Boşver..
Umut: Ne dicektin oğlum?
Cenk: Çirkin bişey mi bu kız?
Umut: Çok güzel :)
Cenk: İyi o zaman, yok bişey..
Umut: Lan söyle, çatlatma adamı!
Cenk: Ya.. Eğer o hatırlamadığı öpücük ilkse..
Umut: Eee, ne varmış ilkse?
Cenk: Hatırlamıyor ya!
Umut: Eee, oğlum söylesene deli ettin ha!
Cenk: Sen harbi öküzsün.. İşlenmemiş kerestesin..
Umut: Lan!
Cenk: Oğlum kızı içirip içirip öpmüşsün. Kız muhtemelen hayatındaki ilk öpücüğü hatırlamıyo ve hatırlamadığı o öpüşmeyi hayatının aşkıyla değil bi odunla yaptı.
Umut: Hasssss.. binallah! Oğlum sen kesin bi önceki hayatında ergen kızdın.. Bak, bunu bi düşün.. Cidden!
Cenk: Sonuç olarak senden nefret ediyo
Umut: Ama oğlum.. Dedim ya.. Çok güzel öptü beni ve sarhoştu.. Yani çok içtendi.. “Üzülme” dedi bana..
Cenk: Niye üzüldün ki?
Umut: Ben ileri gittim biraz.. “Yapma” dedi.. Utandım ben de kendimden..
Cenk: Yuh! Hayvan! Bu kızdan ümidi kes oğlum..
Umut: Onu hatırlamıyo len zaten!
Cenk: Allahtan! Hatırlayabilirdi de.. Hiç düşünmüyosun bişey yaparken (Kızar.)
Umut: Ne bileyim.. onun çocuk olduğunu unuttum o an..
Cenk: Neyse.. Aşlıksın sen yani? Hem de senden nefret eden bi çocuğa!!?
Umut: Sağol ya! Çok rahatlattın içimi..
Cenk: Ne demek her zaman :)

Cenk: Sen harbi öküzsün.. ışlenmemiş kerestesin..
Umut: Lan!

buraya çok güldüm canım ama sanki umut baya bir üzülmüş ya yazık vallahi ama erkek değilmi işte burda bile erkeklerin bayanlar kadar ince düşünmediği ve hatta düşünemeyeceği ortada ...

sonrası ne zaman geliyor canım aslı neler yapıyor bu arada ne hissediyor ne düşünüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…