- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
kızlar bide anladı galiba yavaş yavaş çünkü ilk kez yemek aldıktan sonra teşekkür etti ve ardından bana küfür etmiyosun dimi ne biçim erkek yine bana aldırdı diye dedi:26:
kızlar bide anladı galiba yavaş yavaş çünkü ilk kez yemek aldıktan sonra teşekkür etti ve ardından bana küfür etmiyosun dimi ne biçim erkek yine bana aldırdı diye dedi:26:
İnşallah paranı kendin kazanıyorsundur, aksi halde bir de ailene karşı sorumluluğun var o para üzerinde unutma sonuçta onlar kazanıyor o parayı ne zorluklarla senin bu çocuk yüzünden böyle harcaman üzücü olur
Ahh canım benım tabıkı sana öyle dıcek ya sevıorum dıcek ne dıcek baska ayrılmak zor bılıorum ozaman acık acık konusSürekli beni çok sevdiğini söylüyo çok güzelsin çok tatlısın bilmemne ama seven insan parasını sakınır mı sevgilisinden. Bi adamın herşeyi tam bi sevgilisinden malını parasını sakınıyosa bu onun sevmediği anlamına gelir mi? Gerçekten kullanıyo mu beni yani ?
Allah aşkına ciddiye alma o yorumu delırdım burda yasiz sanırım benimle dalga filan geçiyorsunuz! benim borcunu bilmem ayıpta onun ödemesi değil mi? bunu haketmiş miyim yani bu ne demek vallahi neyse zaten hassasım bu konuda rica ediyorum yorum yapmayın. Teşekkürler. Ödemek istese bende almam demiştim zaten ! ama bi insanın sen çek ben sana veririm diyip bir daha hiç lafını etmemesi çok sağlıklı bir durum evet. hak ettim ben bunu alıyorum sizi. Neyse...
ya ben zaten ilk yorumumda yaptığı hoş değil dedim ama bana seninde elin sıkı gibi geldi. hakettin demiyorum borcunu aklında tutup ödemesini beklemen bence ayıp insan sevdiğinin arkasından böyle şeyler dermi milyar borcu yokya seni dolandırmadıda 250 tl diyosun ne var yani insanın sevgilisyle birbirine hakkı geçmezmi yok yemek yok hediye yok borç diye ilşkini para üstüne kurmuşsun. herkesten senin düşündüğünün aynısını söyleyip kendini rahatlatma çabasındasın farklı bi yorum gelince bukadar karşı çıkmana gerek yok relax ol kendinin öyle olmadığını ifade edebilrsin bence sen herşeyden önce git bi yasemin çayı iç rahatla çok pahalı da değil merak etme
yani genelde hemen söylüyo yemek yiyelim diyince ama benim param yok diyo. paramı alıp para ödemeye gidp üstünü vermediği zamanıda bilirim ben çokta uzak değil geçen hafta filan olması lazım...
he bide sonra şaka yapıyo ben sordum sen istemedin bi dahakine yine sen ödiceksin sıra sende diyo. bende yarım ağızla sırıtıyorum ...
benimkisi hayatta ödettirmez..bazen içimden gelir aşkım bu sefer benden olsun derim
zorla o parayı cebime sokmaya çalışır...
yaa ama bende ara sıra hesap ödemek istiyorumciddiyim ben
bazen de,, o kadar ödemek istiyorsan al bununla öde der ( parayı elime verir) resmen dalga geçer
[ı]ayy ne güzel yaa.. Erkek dedıgın aynen böyle olur ıste!! Darısı basımıza artık[/ı]
Valla konu sahibi de bakıyor ama görmüyor.Ben şiştim yemin ederim.Canım belki aynı ortamdasınız diye arkadaşlarıma aman çok seviyorduk ölüyorduk bitiyorduk şimdi nasıl ayrılırız derim diye,bari okul bitene kadar çekerim diye düşünüyorsan ilerde bu aptallığın için o kadar pişman olursun ki anlatamam.Çekindiğin bir şeyler var sanırım ayrılmak istememen de .En azından ben öyle sezdim. Bu zulmu bu saygısızlığı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?