Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

kızlar bide anladı galiba yavaş yavaş çünkü ilk kez yemek aldıktan sonra teşekkür etti ve ardından bana küfür etmiyosun dimi ne biçim erkek yine bana aldırdı diye dedi:26:

kızlar bide anladı galiba yavaş yavaş çünkü ilk kez yemek aldıktan sonra teşekkür etti ve ardından bana küfür etmiyosun dimi ne biçim erkek yine bana aldırdı diye dedi:26:

İşte fırsat! Bunu söylediğinde işte sakın yok canım filan deme ,direk belli et ses çıkarma öyle bak suratına anlasın..

Yok artik
ben okadar sey duydum ama kiz kisminin ödemesini ve ondan geçinilmesini ilk kez görüyorum
ne bileyim bizim burda (belcika) cok abes bir kizin erkegin masrafini karsilamasi insani yuh'larlar o nasil bir erkek?
oldu oldu etek giyip yaninda gezsin sorumsuz sey! birde okadar iyiligine ragmen nankörce dalga gecer gibi tokken yemek teklifi ne akilli vay anam vay
bence sen onu degilde o seni baya baya kullaniyor arkadasim..
karar senin!

öyle düşünen bir insan
benım param yok, simitle falan idare edelim der..
ama maşşalllah her gün self servis yemekler yeniliyor..

kanma bu tarz sözlerine akıllı erkek yaaa beynini karıştırmaya çalışıyor...

Son düzenleme:
neyse bayanlar ben yatıyorum hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için yol gösterdiniz :) yarın buluşmuyoruz perşembe plaja gidicez bakalım ne olucak yazarım gelişmeleri dediklerinizi uygulicam. çok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

İnşallah paranı kendin kazanıyorsundur, aksi halde bir de ailene karşı sorumluluğun var o para üzerinde unutma sonuçta onlar kazanıyor o parayı ne zorluklarla senin bu çocuk yüzünden böyle harcaman üzücü olur

kesinlikle doğru söylüyorsun...
kim bilir aile ne şartlar altında gönderiyor.

gerçi kendisi de 2 işte çalışıyormuşş galıba.

kısacası her türlü zararda.

Son düzenleme:
Ahh canım benım tabıkı sana öyle dıcek ya sevıorum dıcek ne dıcek baska ayrılmak zor bılıorum ozaman acık acık konus

Allah aşkına ciddiye alma o yorumu delırdım burda ya

Sen neyin kafasını yasıosun arkadasım ? kız calısıomu maası mı var karsısndakı ınsan kocası mı ne dıosun sen ? mılyar deılmış mış bu kız öğrencı öğrencı kızın parası ne kadar kı 250 mılyon az para mı tabıkıde ona mılyar gelıcek .
ay pes dorusu . ozaman sızede ınsallah boyle bı sevgılı es nasıp eder Allah madem çok memnunsunz bravoo
pes dogrusu pes ! mantıklı olun .

yani genelde hemen söylüyo yemek yiyelim diyince ama benim param yok diyo. paramı alıp para ödemeye gidp üstünü vermediği zamanıda bilirim ben çokta uzak değil geçen hafta filan olması lazım...

herzaman nasil param yok diyor anlamiyorumki, herseye para var, ama sana gelince param yok param yok

he bide sonra şaka yapıyo ben sordum sen istemedin bi dahakine yine sen ödiceksin sıra sende diyo. bende yarım ağızla sırıtıyorum ...

suna bak ya yüzsüz resmen, sanki hic o ödedide, gelmis bidhakinede sen ödicen diyor, olduuuu sagoolll !!!

Valla konu sahibi de bakıyor ama görmüyor.Ben şiştim yemin ederim.Canım belki aynı ortamdasınız diye arkadaşlarıma aman çok seviyorduk ölüyorduk bitiyorduk şimdi nasıl ayrılırız derim diye,bari okul bitene kadar çekerim diye düşünüyorsan ilerde bu aptallığın için o kadar pişman olursun ki anlatamam.Çekindiğin bir şeyler var sanırım ayrılmak istememen de .En azından ben öyle sezdim. Bu zulmu bu saygısızlığı yapma kendine

Hey Allahım nasıl bir karakterdir bu ne yüzsüz hareketler ya arkadaşım bırak 4 seneyi 14 seneyi kendine yazık ediyosun bak iki işte birden çalışıp okumaya çalışıyosun günah değilmi sana tamam hayat müşterekte giden senden gidiyo sürekli aç gözünü okulunuz bitip ortada kalma ihtimalinde var tabi bu sadece ihtimal ama böyle biriyle ömür zor geçer

Çok seviyosan ayrılma ama kendini kullandırmadan devam et.. Biraz da o fedakarlık yapsın,yapıyosa seviyodur,yapmıyosa hiç sevmemiş kullanmak için senle demektir.. o zaman arkana bile bakma derim..

biraz kendini geri çek, çok fazla yüz vermişsin. birde bu adamla evlendiğini düşünsene, burda çok konular var eşim sorumsuz, borçlarımız hiç bitmiyor, kazancımızı kendine harcıyor evin tüm yükün benim üstümde diyen. bu konuları okumanı isterim.
bir müddet sende parasız ayağına yat bakalım neler olacak. ailenin para gönderemediğini, kart faturasını ödemekte zorlandığını söyle, yemeğe gitmek isteyince evde yiyelim benim param yok de. ne yapacağını gör, ona göre hareket edersin. ayrılamam, asla onsuz olamam gibi düşünmesi istemem. olursun, hem daha iyisini de bulursun. kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
kendine bu kadar eziyet etmene ne gerek var, sen hem öğrencilik yapıp hem çalışıyorsun ve bu eziyetin karşılığında da gördüğün muameleye bak. üzüldüm doğrusu.

ayy ne güzel yaa.. erkek dedıgın aynen böyle olur ıste!! darısı basımıza artık

karsilikli odenebilir ama surekli sana herseyini odetip sonrada beni kullaniyorsun demesi bi garip. uzgunum ama asil kullanilan sensin arkadasim bi kez alismis seni enayi yerine koymaya ilerde ciddi birseyler olsa bile degisecegini sanmiyorum, cunku anladigim kadariyla karekterinde var.

Arkadaşım bu adam artık gerçekten yüzsüzlüğe vurdu işi...
Tamam arkadaşlar arasında sevgili eş arasında paranın lafı olmaz...
Ama her seferinde yemeğe gelince param yok deyip kendine gelince onu bunu şunu alması gösterir ki bu adamın sadece sana harcayacak parası yok...
ikinizde öğrencisiniz... Ve sen çalışıp para kazanıyorsun hem okumak hem çalışmak kolay mı...
Tamam erkek diye sürekli ona yüklenmek olmaz arada bi bayanında ödemesi lazım hesabı ama bu sizin durum çok farklı....
Adam senin üstünden geçiniyor sürekli...
Ve artık gerçekten yüzsüzlüğe vuruyor işi...
Ben çalışmıyorum sevgilim çalışıyor çok nadir ben öderim...Ondada burun kırın yapar... Ama sürekli o ödediğinde ben rahatsız oluyorum.Bu yüzden çok nadirde olsa ben alıcam bu sefer derim yada hadi gel şuraya gidiyoruz sana bunu ısmarlıcam derim.. Ve kasaya geldiğimizde çocuk renkten renge girer... Bi alışverişe çıktığımızda birlikte hadi gel sana şunu alayım güzelmiş der bende bazen boş bulunurum ve yanımda kart var derim. Kızar bana içimden sana bir şeyler almak geliyor sen hep böyle diosun hevesimi kırıyorsun der surat yapar.sorar bana paran varmı der bende var var derim yada bazen azaldığını görür neden ondan para istemiyorum diye triplere girer. Benden para istemiceksinde kimden isticeksin der.
ama arkadaşım sizde durumlar çok farklı... Sende artık çek kendini...
Yemek mi yiceksiniz gitmeden önce artık hesaplar senden erkek gibi öde bakalım de..
Amaç gerçekten seninle zaman geçirmekse bu adamın gerçekten parası yoksa der ki bak sıkışığım bu aralar ama maksat senle zaman geçirmek öyle güzel yerlere yemeğe götüremem hediyeler alamam ama yanımda olmanı istiyorum bu yüzden bi simitle bi çayla yinede yanımda olurmusun desin ya.
Adam param yok deyip gidip kendine 160 tl lik ayakkabı alıyor... Bi öğrenci için helede param yok diyen biri için bu ayakkabı lükstür...
Ve aynı şekilde kredi kartını fullemekte lükstür.Neyine güvenipte yapıyor ki bunu?
Diyorum ya bu adamın sadece sana parası yok güzelim kendine parası var bunun kendi ihtiyaçlarına zevklerine...
Seninlede paran için yanında olduğunu düşünmeye başladım artık...Diyorsun ya sürekli güzel msjlar iltifatlar seni seviyorum demeler falan...Bu da yağlama ballama gibi geldi bana...Ekmek elden su gölden. senin ona harcadığın para birde kendi parası adam rahat... seni elinden kaçırmak istemiyor...
Ve ayrıca bişey daha diyeyim... Arkadaşım anlatırdı okuduğu zamanlar ev arkadaşının sevgilisi herşeyi kıza yüklermiş ev kirasından tut ekmek parasına kadar... Herşeyini kız alırmış..Çocukta aynı bunun gibi param yok çok sıkışığım ailem para göndermedi deyip duygu sömürüsü yaparmış kızda seviyor tabi a dan z ye bütün asraflarını ödermiş... Arkadaşım der ki kız çocuğun masraflarını karşılamak için aç kaldığını bilirim derdi... Tabi okul bitince çocuk kıza tekmeyi basmış seni artık sevmiyorum zaten uzak yerlerdeyiz seninle işimiz olmaz demiş....
Yazdıklarım dediklerim belki kırıcı oldu belki kırıldın ama aşkın gözü kördür...
Lütfen gözünü aç...kullandırtma kendini tavrını koy...Sonra daha çok pişman olma...

Bence ayrılmanın zamanı gelmişde geçiyor bile arkadaşım...
Bak bizde durum öyle hep erkek öder değildir.
Herkesin belli bir bütçesi ve sorumlulujları var ve ben hayattan zevk almayı seven biriyim şükür çokda güzel kazanıyorum..
Erkek arkadaşımki benden daha az kazanır ama hiçbirzzaman hiçbirşeyi sırf bana yüklemez.. Hatta bazen onsan fazla kazanmama rağmen k.k borçları beni sıkıştırır para bile vermeyi teklif eder.
Bu işler hep tek tarafa yüklenmekle olmaz kız olsun erkek olsun her iki tarafda elini cebine atacak arkadaş.
Ha şöle bir durum vardır onu bilemem gerçekten birlkte olduğun insan senden birkaç gömlek üstündür o zaman ayrı ama ortalama aynı seviyelerde iseniz herkes bişeler yapmalı ..
Biz dışarı cıkınca sinemayı o ödese yemeği kesinlikle ben öderim haa birde o üstüne hadi gel kahve içelim der ona karışmam ama her buluşmamızda muhakkak öderim ki öyle olmasıda şart bence...

resmen benım lıse hayatımı soledınız aynn dedınızı yaptım etrafa ne derım nasıl ayrılırım ne derler dedım
pekı noldu mu ? 4 yılda akli dengemı kaybedıordum . çok şükürki aklım basıma geldı kurtuldum o etraf dedıgım ınsanların hangısı yanımda suanda hıc bırı :). konu sahıbı bu hataya dusme ltfen . bak bende ayrıldım 1 yıl once 4 yıllık sevglmden suan 10 aydr baskasyla çıkıorum ve ruya gıbı hersey bas tacıyım bas okdar pısmanımkı 4 yılımı harcadıgma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…