- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
hee bugün bide yemeği aldık oturduk diyoki şakasına içinden küfür etmiyosun dimi kız bu ne biçim erkek yine bana aldırdı diye. bende gülümsedim sadece hiçbişey demedim. sonra yemek yemişiz doymuşuz aradan 1 saat geçmiş geçmemiş yemeklerin önünden geçerken acıktınmı aliymmi bi menü. Tabi istemiceğimi biliyo nasıl yiyim o kadar keşke al deseydim
ya sevgili arasında borç mu olur benim biraz tuhafıma geldi yani ben olsam ödese bile almam demekki insanın özünde bitiyo iş allah cidden eli sıkıya daha beterini veriyo
ya sevgili arasında borç mu olur benim biraz tuhafıma geldi yani ben olsam ödese bile almam demekki insanın özünde bitiyo iş allah cidden eli sıkıya daha beterini veriyo
kızlar şimdi arkadaş kızmış haklı görünüyor
ama çocuğun kendini savunma hakkı yok ki
hemen kötülemeyin
belki geçerli sebebi var
eğer öyleyse ramazan günü gerçekten çok haksızlık yapıyoruz
konu sahibi diyor ki önceden yapmıyordu şimdi yapıyor
çocuğun günahını almayalım
vallah benım öküzünde bana 100euro borcu vardıaynı sekılde söz etmedı gerı vermedı falan fılan yanı hıc parası yoktu hep lafta ama alkole partıye parası vardı bende dedım madem paran var aldıgın parayı gerı verbılırsın kurdugu cümle aynen su: verırım canım ne kadar mıktar lazım sana..
ben tabı sok
dedım senden bana vermenı degıl benden aldıgın borc parayı vermenı ıstıyorum dedım :) ıstemek gıbı bır nıyetım yoktu ama benı o noktaya getırdıgerı aldım mı pekı? hayır ne yalan söylım verse alırdım ama pek oralı olmadı :) sonuta 100 euro az bır para degıl..
siz sanırım benimle dalga filan geçiyorsunuz! benim borcunu bilmem ayıpta onun ödemesi değil mi? bunu haketmiş miyim yani bu ne demek vallahi neyse zaten hassasım bu konuda rica ediyorum yorum yapmayın. Teşekkürler. Ödemek istese bende almam demiştim zaten ! ama bi insanın sen çek ben sana veririm diyip bir daha hiç lafını etmemesi çok sağlıklı bir durum evet. hak ettim ben bunu alıyorum sizi. Neyse...
bence hakli bir nedeni yok
eger gercekten parasi yoksa veya sIkintidaysa, biyerlere borcu varsa, bu yüzden para harciyamicak durumdaysa
sevgilisiyle lokantaya gidip, karnini doyurtup, hesabi ödettiremez her seferinde !!
Ayricada gidip kendine lüx esyalar almayi biliyor ama, laptopuna ekler vs vs.
ki bu ilk vukuatlari degilmiski, sadece son zamanlarda fazlalasmis.
kiz hediye felan aliyor özeniyor ediyor,
dogru düzgün bi hediye bile almamis herif, daha nolsun yani
sastıgım konu nasıl hala ona canım sevgılmı dıyebılıyorsun, ben cok sogudum bu olaylardan sonra.. ne bır özlem duyuyorum ona karsı nede bır kıskanclık kı normalde cok kıskancımdır..
yanı acıkcası sevgılm olarak bıle görmüyorum artık, beraber degılız bana göre ama ona göre ben su sıralar zor dönem gecırıyorum
250 tl ne var diyorsunuzda bu kız bir ögrenci ve ailesinden alıyor + para için hayatını devam ettirmek için calısıyor sevgilisine yedirmek için değil
benimde unv de bir arkadasım vardı erkek ama sevgilim değil 2 defa ben bankamatikten para cekerken yanımdaydı banada cksene bizimkiler yatırmamıs bugun dedi bende ikisinde cektim verdim geri istedigimde vermeseydin zorlamı aldım dedi güldü ogunden beri bir erkege para mı asla
ya ben erkeğe parasını yedirsin saf gibi demiyorum zaten alışkanlık haline getirmesine falan da çok yanlış dedim. ama arkadaşımızında tek tek sayması üzerindeki şukadar tl ama yemek ödemiyo diye sayması falan ayıp insanın sevgilisyle arasında olurmu böyle şeyler. belkide okadar fazla yapıp kızı bu hale getirdi psikolojisini değiştirdi orasını bilemiycem ama bana arkadaşımızında hatası var gibime geldi
ya diyorum ya aslında çok iyi biri, beni sevdiğinide düşünüyorum kıyamıyorum herhalde. Yani sürekli beni sevdiğini söylüyo ilgili davranıyo arıyo filan ama benden bişeylerinii sakınıyo. Bu gerçekten beni sevmediğini, gösterir mi? Acaba diyorum ben onu sevdiğim için mi farkedemiyorum. ama yok hissederdim ya.. Siz ne düşünüyosunuz? Size karşı çok iyi ama böyle bi durum var...
ya ben zaten ilk yorumumda yaptığı hoş değil dedim ama bana seninde elin sıkı gibi geldi. hakettin demiyorum borcunu aklında tutup ödemesini beklemen bence ayıp insan sevdiğinin arkasından böyle şeyler dermi milyar borcu yokya seni dolandırmadıda 250 tl diyosun ne var yani insanın sevgilisyle birbirine hakkı geçmezmi yok yemek yok hediye yok borç diye ilşkini para üstüne kurmuşsun. herkesten senin düşündüğünün aynısını söyleyip kendini rahatlatma çabasındasın farklı bi yorum gelince bukadar karşı çıkmana gerek yok relax ol kendinin öyle olmadığını ifade edebilrsin bence sen herşeyden önce git bi yasemin çayı iç rahatla çok pahalı da değil merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?