Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

alabılıyodunda nıye bana ödettın deseydın sende.. bılıyorum cok ayıp konular ama adamına göre muamele .. karsındakı senı salak yerıne koyuyorsa sende aynı sekılde karsılık vereceksın.. yada sakaya vurarak sok lafları

Kullandırma artık kendini lütfen. Görüyorsun sende olanları hala onunla görüşüyorsun birşeyler yiyorsun ve hala ödüyorsun. Bile bile lades yaparsan çek ozaman bu adamı.

ya sevgili arasında borç mu olur benim biraz tuhafıma geldi yani ben olsam ödese bile almam demekki insanın özünde bitiyo iş allah cidden eli sıkıya daha beterini veriyo

vallah benım öküzünde bana 100euro borcu vardı aynı sekılde söz etmedı gerı vermedı falan fılan yanı hıc parası yoktu hep lafta ama alkole partıye parası vardı bende dedım madem paran var aldıgın parayı gerı verbılırsın kurdugu cümle aynen su: verırım canım ne kadar mıktar lazım sana..

ben tabı sok

dedım senden bana vermenı degıl benden aldıgın borc parayı vermenı ıstıyorum dedım :) ıstemek gıbı bır nıyetım yoktu ama benı o noktaya getırdı gerı aldım mı pekı? hayır ne yalan söylım verse alırdım ama pek oralı olmadı :) sonuta 100 euro az bır para degıl..

ya sevgili arasında borç mu olur benim biraz tuhafıma geldi yani ben olsam ödese bile almam demekki insanın özünde bitiyo iş allah cidden eli sıkıya daha beterini veriyo

siz sanırım benimle dalga filan geçiyorsunuz! benim borcunu bilmem ayıpta onun ödemesi değil mi? bunu haketmiş miyim yani bu ne demek vallahi neyse zaten hassasım bu konuda rica ediyorum yorum yapmayın. Teşekkürler. Ödemek istese bende almam demiştim zaten ! ama bi insanın sen çek ben sana veririm diyip bir daha hiç lafını etmemesi çok sağlıklı bir durum evet. hak ettim ben bunu alıyorum sizi. Neyse...

bence hakli bir nedeni yok
eger gercekten parasi yoksa veya sIkintidaysa, biyerlere borcu varsa, bu yüzden para harciyamicak durumdaysa
sevgilisiyle lokantaya gidip, karnini doyurtup, hesabi ödettiremez her seferinde !!
Ayricada gidip kendine lüx esyalar almayi biliyor ama, laptopuna ekler vs vs.
ki bu ilk vukuatlari degilmiski, sadece son zamanlarda fazlalasmis.
kiz hediye felan aliyor özeniyor ediyor,
dogru düzgün bi hediye bile almamis herif, daha nolsun yani

yani nasıl olabiliyor böyle anlamıyorum ben birinden borç alıcam sonra ödemicem bu sevgilimde olsa ödemeliyim bence.

konu sahıbını cok ıyı anlıyorum cünkü benzerını bende yasadım.. param yok dıye mızmızlanmalar, hedıyeyı gectım saten öyle bır beklentımde yoktu da borc almalar falanlar fılanlar bnce acıyordum hatta benden daha fazla kazanıyor 2 katını ama neymıs borc ödüyormus ama alkol ve partıye her zaman parası vardı..

cok sogudum dahada görüsmelere fln gıtmedım.. gercı tek tük bır yerlere gıderdık sımdı nankörlük etmeyım hep o öderdı ama burnumdan gelır kendımı kötü hıssederdım parası yok dıye sankı onun parasını yıyormusum gıbı gelırdı ..

ya ben zaten ilk yorumumda yaptığı hoş değil dedim ama bana seninde elin sıkı gibi geldi. hakettin demiyorum borcunu aklında tutup ödemesini beklemen bence ayıp insan sevdiğinin arkasından böyle şeyler dermi milyar borcu yokya seni dolandırmadıda 250 tl diyosun ne var yani insanın sevgilisyle birbirine hakkı geçmezmi yok yemek yok hediye yok borç diye ilşkini para üstüne kurmuşsun. herkesten senin düşündüğünün aynısını söyleyip kendini rahatlatma çabasındasın farklı bi yorum gelince bukadar karşı çıkmana gerek yok relax ol kendinin öyle olmadığını ifade edebilrsin bence sen herşeyden önce git bi yasemin çayı iç rahatla çok pahalı da değil merak etme

250 tl ne var diyorsunuzda bu kız bir ögrenci ve ailesinden alıyor + para için hayatını devam ettirmek için calısıyor sevgilisine yedirmek için değil

benimde unv de bir arkadasım vardı erkek ama sevgilim değil 2 defa ben bankamatikten para cekerken yanımdaydı banada cksene bizimkiler yatırmamıs bugun dedi bende ikisinde cektim verdim geri istedigimde vermeseydin zorlamı aldım dedi güldü ogunden beri bir erkege para mı asla

sastıgım konu nasıl hala ona canım sevgılmı dıyebılıyorsun, ben cok sogudum bu olaylardan sonra.. ne bır özlem duyuyorum ona karsı nede bır kıskanclık kı normalde cok kıskancımdır..

yanı acıkcası sevgılm olarak bıle görmüyorum artık, beraber degılız bana göre ama ona göre ben su sıralar zor dönem gecırıyorum

Teşekkürler..
daha kendine 160 tllik ayakkabı almasının üstünden 3 hafta geçmedi, ayrıca aynı gün 60 tlye pantolonda almıştı kendisine.. Ama yine yemekleri ben ödemiştim her zaman olduğu gibi. hemde ihtiyacı olduğu için değil daha ikisini bile bir kere giyinmedi duruyo evinde.hadi onu bunuu geçtim bugün kesinlikle o ödemeliydi hemde ben ödemicem dememe rağmen yine bana ödettirdi...

Son düzenleme:
canim bana kalırsa bir iliskide para konusu acılmamalı yani bu tarz meseleler konusulmamalı veya bu kadar samimi olunmamalı herseyin bir mesafesi olmali sen gercekten cok yuz vermissin ama bu senin hatan degil sevgilinin yuzsuzlugu bana kalırsa,bence hemen ayril bu cocuktan yani seviyorsun falan ama hem seni yıpratıyor maddi manevi bir kere erkeklik gururuna yakısacak birsey mi sen öde ben sana veririm sonra boyle birsey olmamalı. sanada yazık gunah illaki sevdigin onunda seni sevdigi ve seni kullanmayan birini bulursun, sana sans diliyorum

ya diyorum ya aslında çok iyi biri, beni sevdiğinide düşünüyorum kıyamıyorum herhalde. Yani sürekli beni sevdiğini söylüyo ilgili davranıyo arıyo filan ama benden bişeylerinii sakınıyo. Bu gerçekten beni sevmediğini, gösterir mi? Acaba diyorum ben onu sevdiğim için mi farkedemiyorum. ama yok hissederdim ya.. Siz ne düşünüyosunuz? Size karşı çok iyi ama böyle bi durum var...

ya ben erkeğe parasını yedirsin saf gibi demiyorum zaten alışkanlık haline getirmesine falan da çok yanlış dedim. ama arkadaşımızında tek tek sayması üzerindeki şukadar tl ama yemek ödemiyo diye sayması falan ayıp insanın sevgilisyle arasında olurmu böyle şeyler. belkide okadar fazla yapıp kızı bu hale getirdi psikolojisini değiştirdi orasını bilemiycem ama bana arkadaşımızında hatası var gibime geldi

evet size göre çok hatalyım bu böyle devam etsin ben hiç düşünmiyim aramızda paranın lafı olmaz diyim ben sürekli ona para harciyim ama o bi mp3 istedm diye beni kullandığını düşündüm desin. Ama ben hala olsun diyim evet haklısınız paranın lafını eden benim

vallah benım düsüncem ne bılıyormusun, ben 21 yasındayım bızımkıde 25 yasında ve onca yıldır calısan bır ınsan..kenarda bıraz bırıkmıs parası bıle yoksa..habıre borc ödüyorsa o adamdan nasıl bır aıle babası olacak ve utanmadan sevgılısınden para ısteyıp gerı vermıyorsa kı benden 2 kat fazla kazanıyor yaa.. daha onun bana sorması gerekır paran varmı yokmu dıye.. saten ıstemem ama mısal verıyorum!!

benım gözümde sorumluluk sahıbı degıldır ve aıle gecındıremez.. bende hayatımı paylasamayacagım bırıyle neden vakıt öldüreyım??? bıle bıle onun huyunu ömrümü heba etmek ıstemem acıkcası!!

Tamam size görüşünz için teşekkür ediyorum ve rica ediyorum yorum yapmayın konu amacından sapmasın. İyi geceler.

canım sevdiğin için sana iyi geliyor.... arayacak soracak tabi herkes sen gibi olmaz da ondan arıyor ..he seviyor mu sevmiyor mu onu bilemem ama yani burada roller değişmiş.....

bence bu durumada siz alışmışsınız.sevgilinizde sürekli seni seviyorum falan dior demişsiniz.vaa birisi hergün benimde karnımı doyursa ben ona neler neler dememkiadamın keyfi yerinde ekmek elden su gölden yemek masrafı yok sevgili masrafı yok herhalde sana iyi davranacak.kaz gelicek yerden tavuk esirgenirmi hiç.4 sene demişsin insanlar 10 yıllık 20 yıllık yuvalarını yıkıyorlar canlarına tak ettiğinde.madem rahatsızsın bu durumdan madem 40 tl için 9 saat çalışıyosun;ya bu deveyi güdeceksin ya buı diyardan gideceksin arkadaşım.ben kimseye kendimi kullandırmam buna müsade etmem.kıyamıyorsamda bunun lafını etmem yerim yemeğimi öderim hesabını gık demem.bence siz önce ne istediğinize karar verin.belliki sizi sindirmiş haköıyken haksız olduğunuza bile inandırıyor ve sen hala seviyorum seviyor diyorsun????ben bu ilişkide aşk göremedim.çıkar menfaat ilişkisine dönmüş bu iş.bu adamla evlensen ne fatura öder ne kira nede alışveriş yapar.sırtını dayar sana ohhhhh lükx hayat gell keyfim gel..ha madem hesap ödemek istemiyorsunya yemek yemiyeceksin yanına tok gideceksin yada daha kararlı olup yemeğini yiyp kalkacaksın masadan emri vaki yapacaksın.ozaman görürsün gerçek yüzünü.hoş artık yüzde kalmamış ya nese

ben günlerdır kalbım ve mantıgım arasında kaldım.. ve sonuc olarak mantık agır basıyor.. onu hayatımda ıstemıyorumm... ben süreklı para sıkıntısı cekmek ıstemıyorum yada kocaya para yedırmek ıstemıyorum.. yoksa dünya ıle nasıl bas ederım?? yıpratacak bu adam benı bastan bellı..

bence sende otur düsün ıyıce.. kımseyı bulamam dıyede düsünme.. erkekden bol bırsey yok saten..

yasın kac bılmıyorum ama takma gercekten.. tamam 4 yıl az degıl ama bende 1bucuk yıllık ılıskımı bıtırme kararı aldım sırf bu huyu yüzünden.. süreklı param yok param yok lafı duymaktan gına geldı resmen..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…