- 11 Ekim 2017
- 1.333
- 2.637
- 133
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Arkası kız ne demek ya ? Sapık mıdır nedir ?Kendim bakıyorum. Bu zamana kadar hiç baktirmadim onlara. Evet, şimdi oğluma ölüp bitiyorlar ama hamilelikte çok zor zamanlar yaşattılar bana. Hala daha oğlumu gorduklerinde, kız güzeli bu çocuk, arkası kız deyip duruyorlar.
Arkası kız ne demek ya ? Sapık mıdır nedir ?
Yani konuşup dursunlar boşverHanimlar, oğlum üç yaşına giriyor ve yavaştan ikinci bebeği düşünmeye başladık. Kaynana tarafım tam bir kız çocuk hastası. Eltimin bir oğlu ve bir kızı var. Bana da ayda yılda, bir araya gelirsek, alttan alttan ikincisi kız olur inşallah diye kendilerince baskı yapmaya çalışıyorlar.
Oğlum çok narin, kibar, evde herşeye yardım etmeye çalışan, bir şey tasisam koşup ucundan tutan, çok ama çok düşünceli bir bebek. O doğduktan sonra açıkçası kız bebek hayalim kendi kendine eridi bitti. Hatta erkek olursa, birbirlerine daha iyi destek olurlar diyorum kendi kendime düşününce. Tabii ki herşeyin başı sağlık ama oğlum benim dünyam ve o kadar arkadaş ki bana o küçücük haliyle.
Geçen gün babasıyla tartıştık ve sesler ne yazik ki yükseldi biraz. Daha doğrusu eşimin sesi. Bunu duyan oğlum babasının yanına giderek anneme bir daha bağırma babaa dedi. Yanıma gelip üzülme ben seni korurum falan dedi. Aşkım ya. :) Ne yani ikinci bir oğlum olursa ki hiç mahsuru yok, bu cahillerin ağzına sakız mi olacagim şimdi?
Bende ilkten öyle okudumBaşlığa üç kere denk geldim, üçünde de cinayet siparişi diye okudum.
Başlığa üç kere denk geldim, üçünde de cinayet siparişi diye okudum.
Seyretmekten olsa keşke. Bu ülkede yaşamaktanşimdi gördüm ve aynen böyle okudum.
acilen ıd seyretmeyi bırakmam lazım
Çok merklıysa kendi doğursun kızKendim bakıyorum. Bu zamana kadar hiç baktirmadim onlara. Evet, şimdi oğluma ölüp bitiyorlar ama hamilelikte çok zor zamanlar yaşattılar bana. Hala daha oğlumu gorduklerinde, kız güzeli bu çocuk, arkası kız deyip duruyorlar.
Kız olmuş erkek olmuş ne farkeder sizin içinde bir önemi olmasın zaten
Ayrıca cinsiyetini değiştiremeyeceğinize göre Allah ne verirse o
Şimdiden bunları düşünmenize gerek var mi
Bence biz erkek tarafının düşüncelerini ekstra kafaya takıyoruzHeklisiniz, hiç gerek yok ama hayatım boyunca görüşmek zorunda olacagim insanların bu kadar saçma düşüncelere sahip olması beni istemsiz geriyor.
Biz de arada erkek yeğenime çember, toka vs. takıp kız güzeli valla bu çocuk, kardeşi olsa kız olur vs. gülüp aramızda şakalaşırız. Ne var ki bunda bu kadar büyütecek? Yoksa biz mi garibizBunu ben kendi oğluma yapıyorum. Arada taç, bandana vs takıp aileme atıyorum fotoğrafını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?