• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Güzel giyinmek = mini giyinmek değil.
Mini giyinmek bir tercih meselesidir ama kombini beceremezsen onun içinde de paspal görünürsün.
Dış görünüşü fazla önemsiyorsunuz insan tabiki temiz olsun bakımlı olsun vs. ama ezikliğin bununla bir alakası yok siz kendinizi beğenmiyorsunuz.
Bende benden sonraki kuşakların giyimini tarzını, her koşulda kendilerini ihmal etmeme çabalarini çok begeniyorum ama bu kimsenin benden daha tarz, daha güzel daha cool olduğu anlamına gelmez.
Kişi aynada kendini beğenmezse çatlar ölürmüş derdi babaannem siz aynadaki kendinizi beğenmiyorsunuz sorun çevrenizdekilerin giyimi kuşamı tarzı değil.

Güzel giyinmek = mini giyinmek değil.
Mini giyinmek bir tercih meselesidir ama kombini beceremezsen onun içinde de paspal görünürsün.
Dış görünüşü fazla önemsiyorsunuz insan tabiki temiz olsun bakımlı olsun vs. ama ezikliğin bununla bir alakası yok siz kendinizi beğenmiyorsunuz.
Bende benden sonraki kuşakların giyimini tarzını, her koşulda kendilerini ihmal etmeme çabalarini çok begeniyorum ama bu kimsenin benden daha tarz, daha güzel daha cool olduğu anlamına gelmez.
Kişi aynada kendini beğenmezse çatlar ölürmüş derdi babaannem siz aynadaki kendinizi beğenmiyorsunuz sorun çevrenizdekilerin giyimi kuşamı tarzı değil.
Evet kendimde begenmedigim yerim çok fazla burnum kırık ve kemerli dudaklarım çok ince göz altlarim çökük ve mor saçlarım ise seyrek ve kısa yani keşke yeterli param olsa estetik ve dolgularla degisebilsem

29 yaşında neyin tribindesin 38 yaşından sonra hayatımı değiştirdim mis gibide oldu
Mesela neleri değiştirdiniz? Ve nasıl? Bana da ilham olsun yeni konu açmıyım hiç şimdi. Ben de bacaklarımdan şikayetçiyim mesela. Kilo da versem alt bacağım istemediğim biçimde kalın ve hiç sevemiyorum. Var mıdır bunların çözümü

Senin erkek olduğunu düşünüyorum
yeni yorumlarını da okudum ve bu arkadaşa katılıyorum.

Hayır, 29dan sonra da, 39dan ve hatta 89dan sonra da çiçek açmaya devam edeceğiz incellerin karanlığa boğmaya çalıştığı dünyada. Var mı? Epstein dosyalarında koyun gibi güdüldükleri ortaya çıkmasına rağmen hala bu goygoyu devam ettiriyorlar. Üşenmeyip kadın sitesine gelmişler bir de.

Mesela neleri değiştirdiniz? Ve nasıl? Bana da ilham olsun yeni konu açmıyım hiç şimdi. Ben de bacaklarımdan şikayetçiyim mesela. Kilo da versem alt bacağım istemediğim biçimde kalın ve hiç sevemiyorum. Var mıdır bunların çözümü
38 yaşında mide ameliyatı olarak başladım (tek başına çözüm değil) ondan sonrada hayatıma düzenli spor girdi 3 senedir aktif spor yapıyorum ona görede bütün hayatım değişti düzene girdi 🙏🏼
@matilda1 cim 45 yaşında mini etekle dans etmemin neyini beğenmedin tam olarak?

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
29 yaş çok genç bir yaş ama siz kendi kendinizi yaşlandırmışsınız.Kalkın ayağa silkinip kendinize gelin.Kendinize zulmediyorsunuz.Giyinin süslenin kim tutuyor sizi?

yeni yorumlarını da okudum ve bu arkadaşa katılıyorum.

Hayır, 29dan sonra da, 39dan ve hatta 89dan sonra da çiçek açmaya devam edeceğiz incellerin karanlığa boğmaya çalıştığı dünyada. Var mı? Epstein dosyalarında koyun gibi güdüldükleri ortaya çıkmasına rağmen hala bu goygoyu devam ettiriyorlar. Üşenmeyip kadın sitesine gelmişler bir de.
Hayır erkek falan değilim yemin ederim en büyük üzüntüm hayata geç kalmış olmak ne üniversite hayatı yaşadım ne gönlümce giyinip süslenip gezebildim .Sosyal medyada bakımlı özgür kızları görünce çok üzülüyorum ve yaşı genç olanları

29 yaş çok genç bir yaş ama siz kendi kendinizi yaşlandırmışsınız.Kalkın ayağa silkinip kendinize gelin.Kendinize zulmediyorsunuz.Giyinin süslenin kim tutuyor sizi?
Teşekkür ederim 🙏🏻 beni tutan kendi dusuncelerim degisecem diyorum yeni sayfa acacam bakımlı olacağım giyinecegim makyaj yapacağım falan 29 yaşında oldugum geliyor aklıma

38 yaşında mide ameliyatı olarak başladım (tek başına çözüm değil) ondan sonrada hayatıma düzenli spor girdi 3 senedir aktif spor yapıyorum ona görede bütün hayatım değişti düzene girdi 🙏🏼
@matilda1 cim 45 yaşında mini etekle dans etmemin neyini beğenmedin tam olarak?
Biliyordum hemen soracağını 🤣

Teşekkür ederim 🙏🏻 beni tutan kendi dusuncelerim degisecem diyorum yeni sayfa acacam bakımlı olacağım giyinecegim makyaj yapacağım falan 29 yaşında oldugum geliyor aklıma
Bedeniniz 29 içiniz 90 yaşında.Kendinizi çok sevin ve pamuklara sarın.Allah kendimize zulmedelim diye yaratmadı bizi.Siz değişmek istemedikten sonra kimse sizi değiştiremez.Keşke demek istemiyorsanız bir an önce harekete geçin🌸

Hayır erkek falan değilim yemin ederim en büyük üzüntüm hayata geç kalmış olmak ne üniversite hayatı yaşadım ne gönlümce giyinip süslenip gezebildim .Sosyal medyada bakımlı özgür kızları görünce çok üzülüyorum ve yaşı genç olanları
hala papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun. geçmiş konuların da aynı. "yaşı genç olanlar" "özgür kızlar" bunlar bir kadının kullanacağı ifadeler değil.

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Hiçbir şey için geç değil
Daha 29 yaşında bu pes etmek nedir
Önündeki güzel günlerin tadını çıkar

beni tutan kendi dusuncelerim degisecem diyorum yeni sayfa acacam bakımlı olacağım giyinecegim makyaj yapacağım falan 29 yaşında oldugum geliyor aklıma
29 yaşı bile 60 yaş gibi görüyorsanız siz o zaman 40 yaşından sonra evden de çıkmazsınız. evden çıkmak gezmek gençlerin hakkıdır ben yaşını aldım oturayım evde falan dersiniz. Giyinip süslenmenizi 29 yaşında olmanız mı engelliyor sizce söylediğiniz mantıklı mı

Kilo vermezseniz sivilce sorununuz devam edecek. Bence önce psikolojik destek alarak kilo verin. Duygusal yeme bozuklugunuzun nedenlerine odaklanın.
Sonrasında iyi bir kitaplik oluşturup kafanızı yararlı bilgilerle doldurun
kendiniz ve kim oldugunuz ile ilgili farkindaliginiz olsun. İster mini giy ister kapan. Neyi neden istiyorsun önce onu bil.

Ve bunu okuyan bir X kuşağı da durduk yere bunalıma girer 🙄 X kuşağı olsaydın napacağdın ya @lavinya8lavinya
Kuşak muşak hikaye ya ben y kuşağıyım 19 yaşında da güzel hissediyordum kendimi 31 yaşında bir çocuk annesiyim şu an daha da güzelim çünkü öyle hissediyorum içimden gelen bir duygu ve düşünce bu. Kendimi gencecik kızlarla nasıl kıyaslarım zaten mantıksız ben yaşıtlarıma göre neredeyim ona bakarım. Her zaman benden güzeli de akıllısı da olacak zaten bu dünyanın güzeli de yakışıklısı da bitmez bana verilmiş bir hayatı bunları düşünerek heba edemem kendimden memnunsam gerisi önemli mi allah aşkına.

Günlerdir insanlar size fikir verdiler, kendi hayatlarından örnek verdiler neden hala aynı düşüncedesiniz?

Birde şu var hiçbir kadın her gün dışarı çıkarken dört dörtlük olmuyor. Yeri geliyor şık giyimip-makyaj yapıyoruz, yeri geliyor kalabalık buluşmaya/işe giderken gayet sıradan kot-tisört giyinip belki hiç makyaj yapmıyoruz.

Hiçkimsenin mükemmel hayatı, sorunsuz kesilmeyen hevesi yok. Hayat bu inişli çıkışlı bir şey.

Ben mesela bugün tipim berbat haldeydi, ama dün saçım yapılı, makyajlıydım. Bu şartlanan, sürekli olan bir şey değil bakım makyaj şık giyinmek.

Bakımlı, makyajlı, güzel giyinen olmakta bu kadar uzak olmamalı bir kadına.

Te
Kilo vermezseniz sivilce sorununuz devam edecek. Bence önce psikolojik destek alarak kilo verin. Duygusal yeme bozuklugunuzun nedenlerine odaklanın.
Sonrasında iyi bir kitaplik oluşturup kafanızı yararlı bilgilerle doldurun
kendiniz ve kim oldugunuz ile ilgili farkindaliginiz olsun. İster mini giy ister kapan. Neyi neden istiyorsun önce onu bil.
Teşekkür ederim önerileriniz için

Back
X