- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Amin ins.qma bak yalniz degilmisiz evvelim kader mutlaka alnimiza yazilani yasiyoruz.Canim soyle söyleyeyim bende seninle ayni duygulari yasiyorum pek kismetide cikan biri degilim zaten evlenemedigim icin uzuluyorum birde toplumun verdigi psikolojik stres cok kotu
Ve en fenasida anne olmayi cok ama cok istiyorum disarda bi yerde bi cicuk girdum mu hemen mincirip sevmeye basliyorum aklim cikiyo anlatamam birisi gorse evli cocugu olmayan bi kadin sanacak
Ama yinede sabirla beklemekten baska care yok Allah dileyen herkese sana ipeğimeipeqbojuqu ve bana tez zamanda hayirli es mutlu huzurlu yuva hayirli tatli evlatlar nasip etsin insallah
Amin ins.qma bak yalniz degilmisiz evvelim kader mutlaka alnimiza yazilani yasiyoruz.
Napalim koca koca doye evlilik programlarinami cikalim.
Ins. Kismetimiz hayirlisiyla bulur bizi
Amin ins.qma bak yalniz degilmisiz evvelim kader mutlaka alnimiza yazilani yasiyoruz.
Napalim koca koca doye evlilik programlarinami cikalim.
Ins. Kismetimiz hayirlisiyla bulur bizi
Gelir chery de karsilasma orani sikinti.Ama ben şans verdim heeep.
Yani aşk herkesle olmaz zaten. Bir insanın aşık olabileceği sınırlı sayıda insan vardır bence, kendimizi zorlayarak toplumun %50sine aşık olamayız mesela
Yani ben o kıpırtıyı lisedeyken 2 kere, 8 yıl sonra 24 yaşımda bir kere, 1 yıl sonra 25te bir kere daha hissettim. Lisede çocuktum sayma ama onun dışında ben zaten kotamı doldurdum bence. Aşk çok ender bulunan bir duygu insana 3 kere gelemez bence.
Ya bende ask evliliginden korkuyorum gozum kor olur karsi tarafin kotu huylari falan varsa goremem diye cekiniyorumAmca sorunca olmaMi ben varim deseydin
Gorucude istemiom sevmek.lazim.hem mantik hem ask paralel biri olsun ins.
Allah herkeian kalbinden geceni kaderine yazsin
Gorucu istemiyoeum deme en guveniliri onlar.Tekrar tekrar tecruve ediyorum bunu.Amca sorunca olmaMi ben varim deseydin
Gorucude istemiom sevmek.lazim.hem mantik hem ask paralel biri olsun ins.
Allah herkeian kalbinden geceni kaderine yazsin
Ya istememk degilde ben kolay sevemiyorum.bir anda isinamam zor seven biriyim.Gorucu istemiyoeum deme en guveniliri onlar.Tekrar tekrar tecruve ediyorum bunu.
Bende gorucu usulu evlenenlerin daha mutlu oldugunu duyuyorum ama fikirlerime degerlerimevters geliyoGorucu istemiyoeum deme en guveniliri onlar.Tekrar tekrar tecruve ediyorum bunu.
Ya istememk degilde ben kolay sevemiyorum.bir anda isinamam zor seven biriyim.
Giruculerinde illa aklima yatmayan bir tarafi oluyor kriterlerime uymayinca gorusmuyorum
O kadar sıkıntıda geçtiği gençliğim hiç unutmuyorum bir gün telefonum çaldı arayan bi adamdı kim aradı dedim Adam adını söyledi Süleymanı aradım dedi Süleyman mı dedim burda öyle biri yok dedim babam içerden duydu geldi Süleyman kim dedi .bilmiyorum yanlış numarayı aramış dedim.biri aradı sordu dedim kime veriyon numaranı sen diye bağırdı aldı telimi yere vurdu telefon kırıldı .bir daha bu telefonu alamazsın dediler telefonu biryere sakladı.bende ağladım cok hakaret etti bağırdı..annem de hiçbirşeye yapmaz saolsun .bön bön bakardı.
Ulan yanlış numara aradı malmısınız hiç tanımadığım bi Adam yüzünden hırpalandım.aklıma geldi şimdi ya..Allah cezanı vermesin Süleyman her kimsen..lisedeydim daha hayatımın en güzel günlerini mahvettiler...
Onlarin icinden sevdigin biri cikabilir.O populasyonu yabana atma:)Ya istememk degilde ben kolay sevemiyorum.bir anda isinamam zor seven biriyim.
Giruculerinde illa aklima yatmayan bir tarafi oluyor kriterlerime uymayinca gorusmuyorum
Babaniz fevri asabi hareket etmis gercekten.O kadar sıkıntıda geçtiği gençliğim hiç unutmuyorum bir gün telefonum çaldı arayan bi adamdı kim aradı dedim Adam adını söyledi Süleymanı aradım dedi Süleyman mı dedim burda öyle biri yok dedim babam içerden duydu geldi Süleyman kim dedi .bilmiyorum yanlış numarayı aramış dedim.biri aradı sordu dedim kime veriyon numaranı sen diye bağırdı aldı telimi yere vurdu telefon kırıldı .bir daha bu telefonu alamazsın dediler telefonu biryere sakladı.bende ağladım cok hakaret etti bağırdı..annem de hiçbirşeye yapmaz saolsun .bön bön bakardı.
Ulan yanlış numara aradı malmısınız hiç tanımadığım bi Adam yüzünden hırpalandım.aklıma geldi şimdi ya..Allah cezanı vermesin Süleyman her kimsen..lisedeydim daha hayatımın en güzel günlerini mahvettiler...
Kiz ortadaki tek masum sulumanla konu sahibesiBabaniz fevri asabi hareket etmis gercekten.
Allahindan bul suluman
Sorarsa deli numarasi yapKiz ortadaki tek masum sulumanla konu sahibesi
Alkah benim babama ve su ariza babalara akil fikir vwrsin bizim ki yine miralimi bozdu yanlialikla atmis oldugum biseyi sordu attigimi soyleyemedim odum kopuyo bi daha sorarsa diye
Sorarsa deli numarasi yap
Neden bahsediyorsun ben evde hicccc oyle bisey gormedim de sonrada olu taklidi yap
Aynen gelin hanimin minnosundan lazim.haftasonlari amsderdam kibrisa kumara aileye et partileri ucak gibi tomofili lukus hayatttAyyy ipegim bizeipeqbojuqu ocak batiran gelinin minnoşu gibi bi koca lazim ancak o vakit erecez huzura
Her dertte koskoca minnosumuz arkamizda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?