Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Sevgilim şuan yok.vardı ayrıldık anlaşamadık ailesi cok farklıydı.Kültür farkı coktu olmadı

Anlsiyete ve panik atak hastasıyım ondan belki böyle aşırı kaygılanmam.
Çocuk sahibi olamasamda eşimle önceden konuşup yuvadan bi cocuk almak istiyorum zaten.hep hayalim.Cocuk dolu her yer bi düzenim olsun da ..

Geçmişler olsun.
Ben de size diyorum ki evlilik ya da çocuk demek mutluluk demek değildir. Evlilik ve mutluluk paralel olsaydı bdv de açılan konuların çoğu sorunlu evlilikler yapan kadınlara ait olmazdı.
Beklentilerinizi realistçe kurgularsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Ben fikrimi belirttim gerisi sizin bileceğiniz şey.
Umduğunuz gibi olur inşallah.

Gec olsun guc olmasin. Koyverin gitsin isteyince cikmiyor. İstemeyince cikiyor ben istemedikce karsima surekli talipler beni isteyenler cikiyor. İsteyince buyu bozuluyor

Haklısınız saol

Bugün eski bir arkadaşımı gördüm bana ilk sorduğu soru eee evlendin mi ne yaptın Sebebi de ne biliyormusun kendisi nişanlanmış

Bugün eski bir arkadaşımı gördüm bana ilk sorduğu soru eee evlendin mi ne yaptın Sebebi de ne biliyormusun kendisi nişanlanmış
Ayy cok güldüm var evet bunlar..benim kac yıllık arkadasım sehir dışında bayadır görüşmüyorduk bana cocuğunun resimlerini attı .sen neyaptın evlendin mi dedi yok daha dedim cocuğu sevdim resimden .Bi daha yazmadı
E ne oldu sen beni buldun yıllardır görüşmedik diye ..böyle işte.Aynen evlenen hamile kalan seni soruyor

Ne güzel kızlar , birbirinize safiyane duygularla gönlünüzü açmış olmanız çok hoşuma gitti teker teker okudum :)
Kendimden söz edeyim ; 21 yaşında okulum bitti, 23 yaşında evlendim , annemin de pek bir acelesi varmış ki hemen sepetledi evden beni :))
Eşim dünyanın en sakin, efendi adamıdır belki de, adeta bir pamuk :) mutluyum huzurluyum
Fakat evlilik ve çocuk , özellikle bekarlık evresinin rahatlığına göre, yaşamın çok farklı bir boyutu ve Allah ömür verdiği müddetçe de sona ermeyecek en büyük sorumluluğu , özellikle annelik , o bir avuç içi kadar olan minik bedeni Kucakladığınızda , kat be kat ağır yükü biniyor omuzlarınıza.. Artık pes etmek yok , vazgeçmek yok, ne olursa olsun o minik beden için güçlü olmak zorundasınız ...
Benim
İkinci bir yaşam şansım olsa idi mesela ve bu yaşamımdaki tecrübelerim de zihnimde kazılı olsa , asla 30'dan evvel evlenmezdim .. Bekarlığın sultanlığını daha çok yaşamam lazımdı :)
erken evliliğin en güzel yanı , adeta sizinle Büyüyen , siz olgunlaşırken de peşinizden boyunuz kadar olan çocuklar ,
bir de insan yaş aldıkça fiziksel olarak yıpranıyor , bebişlerin gece uykusuzluklarına dayanacak, çocuklarla hoplayıp zıplayabilecek dinçlikte olmak da mühim ..
Velhasılı kelam , Allah herşeyin hayırlısını nasib eylesin, tüm bekar olup evlenmek isteyenlere hayırlı eşler versin insallah , benim de abim müzmin bekar ona da hayırlı bir kısmet olsun insallah :)))
Evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasib etsin ...

Kurs olabilir tabi ki. Bence kendinize çevre edinin, sohbet edip kahve içebileceğiniz kişiler olsun. Hem çevre yok, hem iş yerinde kimse yok eşi bırak arkadaş nasıl bulacaksınız ki :)

biraz takıntı yapmışsın böyle beklentilere girme kötüyü ekme kötü enerji yayma ben 29 yaşımda evlendim o da kuzenim senin o labda koca falan bulacağım yok evlen artık diye beni resmen çocuğa verdi gerçiçıkıyorduk iş evlenmeye gidiyordu ama ben daha biraz gezme tozma derdindeydim... 2 sene çocuğum olamadı ki ben de istemiyordum zaten şimdi şimdi başaldım düşünmeye... ünlü bir sanatçımızın 3. evliliğinin baharında 42. yaşında çocuk doğurmasının yanında biz futbol takımı kurarız merak etme

Birgün de böyle gecti yalnız .
Akşam oldu ama çoktan gece binmiş yüreğime..
Çoktan unutmuş gözlerim ..
kimbilir nerede görmüştüm ne zamandı o gülümsemen
Sıkı sarıl dost bana,ona ,herkese..
Bu dünyada en cok açım sana.
Bir bardak cayın gibi yok senin kimselerde
Yok o tutuşun ellerimi dost.
Sen gibisi yok.
Senin gibi sıvazlamıyor sırtımı eller
Üşüyoruz sensiz
O sıcacık muhabbetin tüterken burnumda duamda sen varsın ey dost rüyamda sen
Sıkı sarıl ey dost muhtac olana her neredeysen..

Bu dünyada eşden hatta yeri gelir aileden bile bambaşka yeri olan tüm dostlara gelsin,gercek dostlara

Muhim olan bir an oo nce evlenmek dwgil adam gibi bir evlilik yapmak.

Allahtan hayirlisini iste.. ne hayallerle evlenip dağılan yuvalar var. Allah kimseye bunu yasatmasin

Sende bir sonraki hayirli uygun adayi buldugunda dinleme anneni babani evlen madem armuta sapli uzume coplu diyorlar dinleme onlari. Hem evlenmedin diye soylenip hem kismetleri geri cevirmek nedir yaa.

Sende bir sonraki hayirli uygun adayi buldugunda dinleme anneni babani evlen madem armuta sapli uzume coplu diyorlar dinleme onlari. Hem evlenmedin diye soylenip hem kismetleri geri cevirmek nedir yaa.
Gerçekten sorunlular tövbe yarabbim..artık hemen evlenicem düzgün birini bulup kıyamet koparıp krizler geçirdelerde boş

Ayrica bende 30 umda evlendim hos esimle 4 yildir tanisiyorduk ama herseyin hayirlisini dilemek lazim ne hikayeler okuyoruz burda bence bir muddet anne ve babani dinleme bu konularda, sosyal cevre edinmeye bak. ciddi arkadaslik siteleri var onlara uye olabilirsin , hani su isim foto falan hicbirsey yazmadigin var bir tane baya ciddi duruyorlar adini unuttup bir ara tum dunyada modaydi televisyonda reklami falan cikiyordu hatta, senin profiline ve sartlarina uygun adaylari listeliyor %90 uyumlu bilmem ne diye, sonra sohbet edebiliyorsun istersen. En kotu onu dene ne kaybedersin, isim yok resim yok hicbir bilgi yok...

Cheryy arkadaslik sitesine yazil bari sende adini hatirlarsam yazicam dur..

neden ailenin sözlerine bu kadar kulak asıyosun ki? koskoca yetişkin bir insansın, anlaştığın kafana uyan içine sinen biriyle pekala da evlenebilirsin. demek ki kimseyi çok istemedin ki olmadı. bence bu konunun ailenle ilgisi yok. tamamen sende biten bir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…