Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

durun kızlar ne yaptınız 25-30 yaşında menapoz düşünmek falan, kendimi fosil gibi hissettim
23 yaşımda evlendiğim halde 30 umda anne oldum ben de, hayatı yaşayın, her anın tadını çıkarın, ne evlenince ne de çocuk sahibi olunca hayatınız asla eskisi gibi olmayacak, her üç dönemin de dibine kadar keyfini sürmek lazım

Yasin bir kere genc. Ne menapozu? Onu at kafandan once. Benim kuzenim gecen yil tam 37 yasinda evlendi, 38 inde dogum yapti gecen gun. Oyle tatli bir aile oldular ki..
Hem de oyle gorucu usulu filan degil severek evlendi.
Umudu kaybetmemek gerek kesinlikle.

Sevgiliyken sözlülere özenirdim, sözlendim nişanlılara özendim, şimdi nişanlıyım evlilere özeniyorum. Sanırım insan istediğine kavuşunca hep daha ileriye gitmek istiyor. Bu arada yaşım 26.. 27 yaşında evleneceğim Allah kısmet ederse.. Çocuk kim bilir ne zamana olur.

Kurabiyeleri hupletmeyi biliyon ama
Bu arada eger evlendiginiz zaman cocuk sahibi de olmak istiyorsaniz dilerim adaminiza her baktiginizda "iyi ki cocugumun babasi bu adam" dersiniz.
Bazen iyi eş olunur da iyi ebeveyn olunamaz maalesef..
Freud galiba 'evleneceginiz erkekleri iyi gozlemleyin cocuklariniz da onun gibi olacak" turunden bi seyler demisti. Yanlis da hatirliyor olabilirim.

Ben evliyim bebek istiyorum. Ancak şu an şartlar tam degil. 4- 5 ay daha beklicem.

Hic uzulme derim ben. Bir arkadasim vardi benden epey buyuk. Hic evlenmemisti. Biri ile tanisti ve iki hafta icinde evlenmeye karar verdiler dugun yaptilar. Bebegi oldu simdi mutlular. Kismet bu ne zaman nereden gelecegi belli olmaz.

Canım bende senin gibiydim. Evliliği özellikle cocuk için istiyordum 27 yasında evlendim ohh be 30 olmadan anne olacagım diye dusundum. Sonuç 30 yasındayım bebek yok olmuyor :-( esimde bende bebek delisiyiz ama en sevdiğimizle imtihan oluyoruz suan.
Demem o ki bebek meselesine cok takılma.Herseyin hayırlısını dile Allahtan

Çok motive ettiniz beni...yaşam biçimi bu olmalı bence

oyle deme yaa 2 ay sionra 30 olcam ben

Hayatını düzeltmesi için bir erkeğe ihtiyac duyan bunu hisseden sensin ki benim ağzımdan cıkmayan birşeyi savunmuşsun.
Ben dertlerimi götürecek bir erkek falan aramıyorum eğer evliliğe bakış acın buysa sen hiç yorum yapma yorma beynini..
Eş,sevgili dertleri götürmek için değil paylaşım yapmak içindir.sevgiye özlemdir
Yalnızım diyorum bir kardeşim bile yok yanımda diyorum eller işte senin gibi coğu dert mi dinliyor sanıyorsun,he he diyip geciyor herkes kendi yuvasında eşiyle dostuyla
Ve ayrıca cocuk özleminden bahsettim cok istediğimden sevdiğimden,anlamıyor olabilirsin senin içinde böyle bir sevgi olmayabilir bu şiddette.bu durumda tabiki bir erkeğe muhtacım sayın cok bilmiş tavrında gezinen! Bir cocuğu nasıl yapmamı düşünüyordun !
Ağlaşıyorsunuz bilmem ne diye dalga gecmşsin birde hadsiz seni.Yalnız olup bir dertlesecek omzuna dayanacak tabiki bir erkeğe ihtiyacım var.ne oldu bayan bik bik sende yoksa burda coolum hıımm tekde yaşıyorum kendime yetiyorum diyip gece yorganının altında ağlayanlardanmısın.Kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısıdırlar.tabiki ihtiyac duyar herkes.
Bi bitmediniz yorgan altında ağlaşıp burda car car ötenler!!

Konu sahibine sasırmıstımda sizin yorumu görüncede sasırdım.Daha 29 yasındasınız nasıl menepoza giriceksiniz ki?28-29 30 yaşında menepozamı giriliyor ki? Çok şaşırdım ne alaka yahu

Ay kuzum hele bir evlen olur inşallah ya.valla bence 28 yaş çok iyi.hem en mantıklı olduğumuz dönemler. Ben 30 oldum.24 umde evlendim.kizimi doğurduğuma değil ama erken evlendigime pismanim.benim için erken. Okulu bitirdim.hemen atandım 1,5 sene sonra evlendim. O 1,5 sene ben de gezdim ogretmen arkadaslarimla falan ama doyamamisim demekki.Facebook'ta kız arkadaşlarıyla gezilere giden arkadaşlarıma imreniyorum.yurtdisina turlara çıkanlar karadeniz Ege'ye gezile gidenler.ben de yapıyorum bunları. Eşimle, evli arkadaşlarımizla hep gezeriz.esim de gezmeyi sever.Ama o sorumsuzlugu da özlüyorum bazen.ev gecindigimiz araba al,ev Al, çocuk yap,misafir ağırla.kostur kostur koşturmaca.tabiki çok güzel tavsiye ederim:))) ama daha yeni yasin geliyor.bu kadar hayiflanma tatlım.

Çok iyi yapmışsınız. Hele de çalışıyorsa niz 30 yaşına kadar birini bulsaniz da evlenmeyin.

katılıyorum sana ben kocamın beni sevdiğini sanıyodm daha doğrusu öyle hissettirmişti bana.. Ben 22 yaşında severek isteyerek evlendim ama eşim yalnızlıktan kurtulmak için evlenmiş benimle..... birçok sorun yasıyoruz iki senedir. her kavgada boşanalım edelim lafı hala geçiyo aramızda bu arada eşim 30 yaşında .

Niye sevmedigini düsünüyorsun? Daha yeni evli sayilirsiniz, 2 sene kadar alisma süreci oldugunu söylüyorlar hep. Tabiki sürekli her kavgada bosanma lafi etmek evliligi zedeleyebilir. Evet evli degilim ama evliligin sürekli fedakarliklar istedigini düsünüyorum.

Biraz rahat olun. Her genç kız evleneyim yuvam olsun çocuklarım olsun ister ama nasip bu işler. Depresyona girecek kadar kafayı neden takıyorsunuz? Devir o kadar kötü ki, iyi insan bulmak çok zor. Burada milyon tane ibretlik konu var, çoğu evli çocuklu ama eşten yana yüzü gülmeyen insanlar. Tamam eşiniz yok çocuğunuz yok aileniz uzakta ama neden arkadaşınız yok?

evlenene kadar herşey gayet normaldi evlendikten sonra hakaretler küfürler devamlı aileme akrabalarıma..
sürekli yalan söylemesi..
el kaldırması
kenara bir lira biriktirmez her ay artan parayı abisine gönderiyo
fazla bile sabrettim ona
neden böyle davrandıgımı sordugumda psikolojık sorunlarım var diyo ama buda yalan
hep işine geldiğini gibi davranıyo.
boşanıyorum zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…